O kazin jei norint kad vaikas darzeli lankytu nuo rugsejo, tai kada jau reikia pranesti darzeliui? Jau koki geguze ar vasara?
Kazin i grupe kur dirba pagal Montesori sunku patekti?
QUOTE(Astuliukas @ 2006 03 02, 12:40)
O kazin jei norint kad vaikas darzeli lankytu nuo rugsejo, tai kada jau reikia pranesti darzeliui? Jau koki geguze ar vasara?
Siūlau eiti dabar ir kalbėtis , manau, kad jei prieš rugsėji praneši gali kilti problemų, nes daržas tai labai perpildytas
Papildyta:
QUOTE(mamyčiukas @ 2006 03 02, 12:57)
Ar žinote, kad M. Montesori savo ugdymo sistemą sukūrė ir taikė protiškai atsilikusiems vaikams? Aš tai labai nesižaviu Montesori sistema, bet ir neteigiu, kad minėta grupė dirba prastai.
O toliau ar domėjotės šia sistema
Nes vėliau kai buvo pasiekta su tais vaikais labai gerų rezultatų, pabandė pritaikyti šią ugdymo sistemą sveikiems vaikams ir rezultatai taip pat buvo labai geri, tad pirmiau pasidomėkite giliau šia sistema, o grupė ištiesų dirba puikiai ir auklėtojos labai geros - Stasė ir Sonata.
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 02, 17:11)
Siūlau eiti dabar ir kalbėtis , manau, kad jei prieš rugsėji praneši gali kilti problemų, nes daržas tai labai perpildytas
Reikes nueiti pasidometi, nes i si darzeli mes uzsiraseme kai vaikutis buvo puses metuku
o kad perpildytas tai tikiu, toks rajonas pasoneje isaugo
Labux,
Mielos mamytes mano meskiukas uzrasytas i sio darzelio lopseli nuo siu metu rugsejo. Gal kas lankot? Ir galite kazka papasakoti apie aukles ir seimyninkele lopselio grupese apie bendra atmosfera ir sergamuma? Ar veda lopselinukus i lauka ir t.t????
Is anksto dekoju atsakiusioms
P.S. Galima ir i a.z.
Mielos mamytes mano meskiukas uzrasytas i sio darzelio lopseli nuo siu metu rugsejo. Gal kas lankot? Ir galite kazka papasakoti apie aukles ir seimyninkele lopselio grupese apie bendra atmosfera ir sergamuma? Ar veda lopselinukus i lauka ir t.t????
P.S. Galima ir i a.z.
AUUUUUUUUUU...
Negi cia nera Zirmuneliu lopselinuku mamychiu
Negi cia nera Zirmuneliu lopselinuku mamychiu
QUOTE(Mija V @ 2006 03 06, 17:49)
Labux,
P.S. Galima ir i a.z.
P.S. Galima ir i a.z.
mano mažasis taip pat nuo šio rudens žada lankyti šio lopšelio mažylių grupę
Lankom, bet ne lošelį
Jei papulsite pas Sandrą ir Aušrą tai sveikinu, šeimininkės vardo nepamenu bet toj grupei praktiškai 98 proc. lankomumas, kas liečia ligas. Auklėtojos super Su vaikais užsiima tikrai labai, į lauką jei oras geras vedami kiekvieną dieną, pamokėlės ryte, ir papildomai jos mažiukus moka sudominti.
Antra grupė - sunku man kalbėti apie ją nes nelabai žinau kas dabar ten dirba žinau viena Asta, o nei šeimininkės nei kitos auklėtojos nežinau, tai nelabai ką galiu parašyti, kiek teko girdėti pirmoji grupė geresnė.
Jei papulsite pas Sandrą ir Aušrą tai sveikinu, šeimininkės vardo nepamenu bet toj grupei praktiškai 98 proc. lankomumas, kas liečia ligas. Auklėtojos super Su vaikais užsiima tikrai labai, į lauką jei oras geras vedami kiekvieną dieną, pamokėlės ryte, ir papildomai jos mažiukus moka sudominti.
Antra grupė - sunku man kalbėti apie ją nes nelabai žinau kas dabar ten dirba žinau viena Asta, o nei šeimininkės nei kitos auklėtojos nežinau, tai nelabai ką galiu parašyti, kiek teko girdėti pirmoji grupė geresnė.
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 10, 13:13)
Lankom, bet ne lošelį
Enigma, tu kalbi apie Lopselio ar darzelio aukletojas???
QUOTE(Mija V @ 2006 03 14, 14:14)
Enigma, tu kalbi apie Lopselio ar darzelio aukletojas???
2ia kalbu apie lopšelio
Aš praeitą savitę užrašiau savo merginą į Montesorį grupę nuo rugsėjo. Iš tikrųjų atėjau labai geru laiku, grupės dar nepradėtos formuoti, todėl gali pasirinkti kur nori. Mamos nelaukit, nes vaikučių tikrai daug mūsų rajone
Sveikos,
mes jau antra savaite,kaip į daržą einam, į ,, ZUIKUČIŲ ,, grupe.
Gal atsirastų mamyčių iš tos grupes?Kažkaip jau vieniša jaučiuosi, norisi bendravimo, patirties pasidalijimo
mes jau antra savaite,kaip į daržą einam, į ,, ZUIKUČIŲ ,, grupe.
Gal atsirastų mamyčių iš tos grupes?Kažkaip jau vieniša jaučiuosi, norisi bendravimo, patirties pasidalijimo