na, musu dukra uzrasyta nuo gimimo, liepa bus 2 metai. skambinau i darzeli neseniai paklausti kokios galimybes nuo rudens ji lankyti, tai sake, kad dukra 54 eilej ir galimybiu si rudeni patekti beveik nera.
paskambinkit, paklauskit kelinti jus eilej ir tada bus viskas aisku...manau be sansu
Užrašėme dukrą po Viščiukų į Giliukų grupę. Gal kas turi kokios informacijos apie Giliukus?
Labas,
Giliukai puiki grupė. Auklėtojos geros, kūribingos, visi vaikai ir tėvai šaunūs.
Rudenį mano mažasis iš Zuikučių į Giliukus atkeliaus. O vyresnėlį iš Giliukų išleidžiam į paruošiamukus.
Giliukai puiki grupė. Auklėtojos geros, kūribingos, visi vaikai ir tėvai šaunūs.
Rudenį mano mažasis iš Zuikučių į Giliukus atkeliaus. O vyresnėlį iš Giliukų išleidžiam į paruošiamukus.
QUOTE(MamaKa @ 2011 04 12, 18:26)
Labas,
Pritariu 100 proc. Maniškė irgi atkeliaus iš Viščiukų Į kokią grupę leisti klausimų nekilo
Gal kas nors galite ka nors parasyti i AZ apie zvirbliuku grupe? Aciu
Sveikos mamos
Patekome i si darzeli. Lankysime nuo rudens. Gimdymo diena nusiunciau vyra tvarkyti gimimo liudijimia ir i darzeli paduot prasyma. Ir ka... Patekome ant pacios ribos. Per du metus pas direktore lankiausi 4 kartus. Norejau pradeti lankyti anksciau nei nuo 2-ju metuku. Atsakymas visad buvo "be sansu, vietu nera. Gal pateksite rudeni. Gal..." Aciu dievui patekom! Matyt as jai nusibodau
Zinau, kad lopselio grupes darzelyje yra tik 2. Per metsu max gali priimti 34 vaikucius. I grupe max 17. Tik nezinau i kokia grupe (kokiu pavadinimu) patekome.
Gal kas zinote ar darzelis dirba visa vasara? Jungia grupes ar uzdaro keliems vasaros menesiams?
Papildyta:
Radau kur raso forume, kad grupes jungia
Noretusi patekti i geru aukletoju grupe
Patekome i si darzeli. Lankysime nuo rudens. Gimdymo diena nusiunciau vyra tvarkyti gimimo liudijimia ir i darzeli paduot prasyma. Ir ka... Patekome ant pacios ribos. Per du metus pas direktore lankiausi 4 kartus. Norejau pradeti lankyti anksciau nei nuo 2-ju metuku. Atsakymas visad buvo "be sansu, vietu nera. Gal pateksite rudeni. Gal..." Aciu dievui patekom! Matyt as jai nusibodau
Zinau, kad lopselio grupes darzelyje yra tik 2. Per metsu max gali priimti 34 vaikucius. I grupe max 17. Tik nezinau i kokia grupe (kokiu pavadinimu) patekome.
Gal kas zinote ar darzelis dirba visa vasara? Jungia grupes ar uzdaro keliems vasaros menesiams?
Papildyta:
Radau kur raso forume, kad grupes jungia
Noretusi patekti i geru aukletoju grupe
QUOTE(AurelijaGP @ 2011 07 13, 18:13)
musu tai kai priiminejo, klause, gal turime pageidavima i kuria grupe lopsio eiti.
Jeigu jus nusiziurejusi kazkuria, tai paprasyti juk nekainuoja.
O kad jus prieme, tai manau, kad tikrai ne del to, jog nusibodote su vaiksciojimais
QUOTE(Onora @ 2011 07 14, 10:53)
musu tai kai priiminejo, klause, gal turime pageidavima i kuria grupe lopsio eiti.
O kad jus prieme, tai manau, kad tikrai ne del to, jog nusibodote su vaiksciojimais
Vadinasi mano vaikas gimem po "laiminga zvaigzde" nes jokiu dovanu direktorei nedovanojau
QUOTE(AurelijaGP @ 2011 07 14, 20:02)
Vadinasi mano vaikas gimem po "laiminga zvaigzde" nes jokiu dovanu direktorei nedovanojau
tikiu, nes mano giliu isitikinimu tame darze tik tos zvaigzdes patekima ir lemia.
QUOTE(Onora @ 2011 07 15, 11:44)
tikiu, nes mano giliu isitikinimu tame darze tik tos zvaigzdes patekima ir lemia.
ar yra cia vaikuciu kurie si darzeli prades lankyti 2012 metias?
QUOTE(Tomawru @ 2011 09 09, 13:01)
ar yra cia vaikuciu kurie si darzeli prades lankyti 2012 metias?
mamu/tevu gal yra, vaiku tai abejoju
bet siaip tai gi jei po metu tik, tai dar niekas ne zino, nes sarasai juk tik vasara buna