Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

QUOTE(kasiuke @ 2010 09 21, 12:17)
Mes lankem pareitais metais Visciukus. Viskas yra ten gerai, tikrai  smile.gif i. Dabar kai pagalvoju, tai aukletojos tiesiog auksines.  Labiausiai patiko, kad bendraujancios su teveliais - viska papasakodavo apie vaika: ar valge, ar miegojo, kaip elegesi.... Deja, dabar mes to neturime  schmoll.gif ,  Ir uzsiemimai daznai vyko, per metus darbeliu prisikaupe nemazai.

Tai nekantriai lauksiu, kol pradės auklėtojos su tėvais bendrauti. Dabar net vyrą šiurpina, nes jis niekaip nespėja su vaiku atsisveikinti smile.gif auklėtoja atima vaiką ir užsidaro grupėje. blink.gif Nors negaliu sakyti, kad ten jam blogai, nes į darželį eina noriai, bet kai pamato auklėtojas, iškart slepiasi už tėvų. O darbelių turbūt nedaro, nes dar ne visi vaikai susirinkę, bet kol kas pas juos "laisvos temos" ir taip kiekvieną dieną. Tikiuosi spalį viskas bus aprimę ir maniškis neišprotės nuo bimbinėjimo.

Vis svarstau, gal čia mano reikalavimai nepagrįsti, gal su manim nemalonu auklėtojoms kalbėt, nes aš vis keblių klausimų užduodu...
Atsakyti
QUOTE(ene @ 2010 09 08, 10:15)
Labai įdomu būtų sužinoti pastebėjimus apie Viščiukus.Labai nenoriu neteisingos nuomonės susidaryti tik pradėjus vaiką ten vesti. Bet kokia info padėtų smile.gif

Gal kas irgi šiemet pradėjo mažylius vesti į Viščiukų grupę?
Dar įdomu ar jie veikia ten ką nors? Nes per savaitę mažiai šiandien pirmą kartą į lauką išėjo ir tik patys žaidė arba maisto laukė...  doh.gif Taip gi išprotėti galima smile.gif

Manau, kad normalu, kad nejo i lauka...Juo labiau, kad pradzioj vaikucius vis naujus veda..visiems mazuliukams adaptacinis periodas... tai jiems patiems lengviau kol apsipras pabut grupeje...
O su tokiais mazuciais ne itin kazkokios veiklos ir suorganizuosi... reikia leisti jiems susipazint su aplinka, apsiprast su vienas kitu...gal tada jiems jau ir bus galima kazka tikslingesnio organizuot...
Visada galima kalbetis su aukletojom ir kas idomu, manau, kad tikrai paaiskins:)
Atsakyti
QUOTE(Rooti @ 2010 09 21, 14:10)
Manau, kad normalu, kad nejo i lauka...Juo labiau, kad pradzioj vaikucius vis naujus veda..visiems mazuliukams adaptacinis periodas... tai jiems patiems lengviau kol apsipras pabut grupeje...
O su tokiais mazuciais ne itin kazkokios veiklos ir suorganizuosi... reikia leisti jiems susipazint su aplinka, apsiprast su vienas kitu...gal tada jiems jau ir bus galima kazka tikslingesnio organizuot...
Visada galima kalbetis su aukletojom ir kas idomu, manau, kad tikrai paaiskins:)

Dėl lauko sutinku. O ir orai ne visada tokie kad išeigi įmanoma.

O dėl veiklos tai nesutinku. Nenukreipiamas vaikas neturi galimybės lavėti. Kaip galima džiaugtis darželiu, jei ten kasdien nieko neveiki? Tai vat ir noriu sužinoti ar vėliau, kai visi mažuliai apsipras, ar jie veiks ką nors, ar taip pat bimbinės. smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2010 09 21, 12:47)
o tai kokioj jus dabar grupei kad neturite?

mes lankysim zuikucius, vyresnis irgi lanke zuikucius ir dziaugemes kad su jauneliu ten pakliuvom!

Dainoreliuose. Gal reikia daugiau laiko, kad priprastume prie nauju aukletoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiuke @ 2010 09 21, 20:13)
Dainoreliuose. Gal reikia daugiau laiko, kad priprastume prie nauju aukletoju  unsure.gif

man dainoreliu aukletoja nijole labai patinka, bent jau ji kartais zuikuciuose pavaduodavo, tai ir papasakodavo ir matukas ja labai mego ir dabar susitikus visada pasilabina. o siaip nebijokit klausti ir dometis smile.gif

geros kloties
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2010 09 21, 23:59)
man dainoreliu aukletoja nijole labai patinka, bent jau ji kartais zuikuciuose pavaduodavo, tai ir papasakodavo ir matukas ja labai mego ir dabar susitikus visada pasilabina. o siaip nebijokit klausti ir dometis smile.gif

geros kloties

Dekui. Turetu buti viskas gerai ax.gif Vaikas eina, neverkia...O man Birute is Zuikuciu labai patinka smile.gif , pavadavo Visciukuose. Daugiau tokiu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiuke @ 2010 09 22, 23:23)
Dekui. Turetu buti viskas gerai  ax.gif Vaikas eina, neverkia...O man Birute is Zuikuciu labai patinka  smile.gif , pavadavo Visciukuose. Daugiau tokiu!  thumbup.gif

O pas jus Viščiukuose kokios auklėtojos buvo?
Atsakyti
labai suprantu tas, kurioms visciukai ne prie sirdies, labai dziaugiuosi, kad teko laimes buti zuikuciu grupeje. Beje buvo pakankamai pernai, kam zuikuciai irgi dziaugsmo nekele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2010 09 23, 12:55)
labai suprantu tas, kurioms visciukai ne prie sirdies, labai dziaugiuosi, kad teko laimes buti zuikuciu grupeje. Beje buvo pakankamai pernai, kam zuikuciai irgi dziaugsmo nekele biggrin.gif

Onora, o konkrečiau kodėl pačiai nepatiko Viščiukai?
Atsakyti
QUOTE(ene @ 2010 09 23, 13:17)
Onora, o konkrečiau kodėl pačiai nepatiko Viščiukai?

as negaliu vertinti tinkamai, nes mano vaikai nelanke tos grupes, o vasara birzeli ir rugpjucio antroj pusej, tai net nezinau, ar aukletojos tikrosios visciuku buvo. Tad susiduriau tik vasara ir praeidama smile.gif ir visad gavosi lyginti su zuikuciais. Tai ir grupe man nejauki, o kas liecia aukletojas, tai toks jausmas, kad jos tik sedi ir viskas, kazkokios saltos atrodo, vaiku neuzkalbina taip kaip zuikuciuose, tik tiek, bet is tokiu menku susidurimu tokia nesimpatija kazkokia jauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ene @ 2010 09 21, 12:24)
Dėl lauko sutinku. O ir orai ne visada tokie kad išeigi įmanoma.

O dėl veiklos tai nesutinku. Nenukreipiamas vaikas neturi galimybės lavėti. Kaip galima džiaugtis darželiu, jei ten kasdien nieko neveiki? Tai vat ir noriu sužinoti ar vėliau, kai visi mažuliai apsipras, ar jie veiks ką nors, ar taip pat bimbinės. smile.gifsmile.gif

Na kai lankė vyresnėlis (2007-2008 metais) darbelių buvo tikrai daug. Manau susirinks visi vaikučiai, pirpras, bus ir darbeliai.
Atsakyti
idomu kokios galimybes pakliuti siemet i darzeli. sunu uzrasiau kai jam buvo 4men. norim i darzeli leisti jau nuo rudens (bus metai ir desim men). savivaldybes puslapy rodo, kad eile 393vaikai. neisivaizduoju, kaip imanoma sitiek vaiku sutaplint. ar reik skambint direktorei ir klaust kokios realios galimybes. nes nesinori, rudeni likti be vietos...
Atsakyti