Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

tai jai mano mergytei 5 men ir tik dabar ja uzrasiau,tai kada tiketis,kad patex i darza?
Atsakyti
Na maniskiui jau septyni men, uzrasiau kai buvo triju sav, tikesimes patekti
Atsakyti
sveikos mamytes mes nuo rugsejo keliausim i si darzeli noreciau atsiliepimu apie grupeles nuo 3 metuku.is anksto dekui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2010 03 01, 22:26)
sveikos mamytes mes nuo rugsejo keliausim i si darzeli noreciau atsiliepimu apie grupeles nuo 3 metuku.is anksto dekui thumbup.gif

O kaip įmanoma sužinoti, kad pateksi į naują grupę?
Atsakyti
QUOTE(ene @ 2010 04 13, 19:45)
O kaip įmanoma sužinoti, kad pateksi į naują grupę?

Paklausti vedėjos 4u.gif
Mes tai nežinojom pernai iki pat liepos 1 dienos, kol neatsirado sąrašai.
Atsakyti
QUOTE(Ramuniokas @ 2010 04 14, 10:27)
Paklausti vedėjos  4u.gif
Mes tai nežinojom pernai iki pat liepos 1 dienos, kol neatsirado sąrašai.

Tai aš irgi galvojau, kad tik liepą bus aišku... Bet jei įmanoma anksčiau sužinoti, tai daug vargo atkristų.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti mamyčių gal kas nors galėtų papasakoti apie lopšelinukų "Viščiukų" ir "Zuikučių" grupių auklėtojas? Tiesiog įdomu būtų sužinoti, kaip elgiasi su vaikais, ar vaikai jų nebijo, ar geranoriškos...
Atsakyti
QUOTE(Rooti @ 2010 08 03, 08:20)
Norėjau pasiteirauti mamyčių gal kas nors galėtų papasakoti apie lopšelinukų "Viščiukų" ir "Zuikučių" grupių auklėtojas? Tiesiog įdomu būtų sužinoti, kaip elgiasi su vaikais, ar vaikai jų nebijo, ar geranoriškos...

Sweika,
Vienas mano vaikas lanke Zuikucius, kitas Visciukus. Seip abi nera prastos grupes. Taciau as asmeniskai uz Zuikucius thumbup.gif
Jei domina daugiau info - geriau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2010 08 03, 14:20)
Sweika,
Vienas mano vaikas lanke Zuikucius, kitas Visciukus. Seip abi nera prastos grupes. Taciau as asmeniskai uz Zuikucius  thumbup.gif
Jei domina daugiau info - geriau AŽ  mirksiukas.gif

Labai įdomu būtų sužinoti pastebėjimus apie Viščiukus.Labai nenoriu neteisingos nuomonės susidaryti tik pradėjus vaiką ten vesti. Bet kokia info padėtų smile.gif

Gal kas irgi šiemet pradėjo mažylius vesti į Viščiukų grupę?
Dar įdomu ar jie veikia ten ką nors? Nes per savaitę mažiai šiandien pirmą kartą į lauką išėjo ir tik patys žaidė arba maisto laukė... doh.gif Taip gi išprotėti galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ene: 08 rugsėjo 2010 - 09:20
mamos, kuriu vaikuciai lanko "spalveles"- ar jiems patinka misri grupe? kokie atsiliepimai apie aukletojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT15: 08 rugsėjo 2010 - 09:38
QUOTE(Ivetaa @ 2010 08 03, 14:20)
Sweika,
Vienas mano vaikas lanke Zuikucius, kitas Visciukus. Seip abi nera prastos grupes. Taciau as asmeniskai uz Zuikucius  thumbup.gif
Jei domina daugiau info - geriau AŽ  mirksiukas.gif

Mes lankem pareitais metais Visciukus. Viskas yra ten gerai, tikrai smile.gif i. Dabar kai pagalvoju, tai aukletojos tiesiog auksines. Labiausiai patiko, kad bendraujancios su teveliais - viska papasakodavo apie vaika: ar valge, ar miegojo, kaip elegesi.... Deja, dabar mes to neturime schmoll.gif , Ir uzsiemimai daznai vyko, per metus darbeliu prisikaupe nemazai. Pirmyn! smile.gif
Papildyta:
turejo buti atsakymas mamytei "ene" ir ne tik ax.gif

QUOTE(kasiuke @ 2010 09 21, 12:03)
Mes lankem pareitais metais Visciukus. Viskas yra ten gerai, tikrai  smile.gif i. Dabar kai pagalvoju, tai aukletojos tiesiog auksines.  Labiausiai patiko, kad bendraujancios su teveliais - viska papasakodavo apie vaika: ar valge, ar miegojo, kaip elegesi.... Deja, dabar mes to neturime  schmoll.gif ,  Ir uzsiemimai daznai vyko, per metus darbeliu prisikaupe nemazai. Pirmyn!  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kasiuke @ 2010 09 21, 09:17)
Deja, dabar mes to neturime  schmoll.gif

o tai kokioj jus dabar grupei kad neturite?

mes lankysim zuikucius, vyresnis irgi lanke zuikucius ir dziaugemes kad su jauneliu ten pakliuvom!
Atsakyti