Sveiki
gal tarp skaitančių yra lankančių ar planuojančių eiti į Viščiukų grupę? Mes berods ten eisime nuo rudens, būtų labai įdomų rasti bendragrupių
gal tarp skaitančių yra lankančių ar planuojančių eiti į Viščiukų grupę? Mes berods ten eisime nuo rudens, būtų labai įdomų rasti bendragrupių
Mes uzsirasem irgi daugiau nei pries 2 metus. Norejom pradeti nuo praeito rugsejo, vieta atsirado tik si, po metu...
QUOTE(Zuikė @ 2009 08 28, 11:34)
Mes uzsirasem irgi daugiau nei pries 2 metus. Norejom pradeti nuo praeito rugsejo, vieta atsirado tik si, po metu...
Tai malonu, kad isvis atsirado Vadinasi dar galime tiktis... Mano berniukas nepateko, sake vedeja, kad greiciausiai pateks nuo kito rugsejo...Dabar galvoju, o jei ir vel nepateks, ka tada daryyt. Ar galima tiketi tokiais jos zodziais, (tas man dabar svarbiausia, nes gali jos sneketi ka nori viena karta, ir visai ka kita paskui...) nes kai rasemes sake, kad matyt, pateks kada norim. O kai nuejau vasara, dave suprast, kad oi, oi, ne!!!
kiek žinau darželis Žirmūnėliai išties perpildytas
va mano vaiko grupėj 22 vaikai ir dar 1 nori įkišt, mano manymu daugoka
o ir lopšelinėse grupėse po 18 vaikų nenormalu
be to yra kažkokios pirmenybės, daugiavaikėm šeimom, karininkam, tiems vaikas kurių broliai ar sesės eina... vaiko auklėtoja sakė, kad darželis tikrai pergrūstas
va mano vaiko grupėj 22 vaikai ir dar 1 nori įkišt, mano manymu daugoka
o ir lopšelinėse grupėse po 18 vaikų nenormalu
be to yra kažkokios pirmenybės, daugiavaikėm šeimom, karininkam, tiems vaikas kurių broliai ar sesės eina... vaiko auklėtoja sakė, kad darželis tikrai pergrūstas
temoje "Laisvesni darzeliai" ideta nuoroda i savivaldybes puslapi, ten pateikti skaiciai ir laukianciu darzelio eileje, tai matosi, kad sis darzelis baisiai pilnas
QUOTE(burbulytė @ 2009 08 31, 17:17)
Sveika,Eosita,
mes eisim nuo rytojaus į zuikučių grupę-t.y.,eis mano dvimetė Indrė
mes eisim nuo rytojaus į zuikučių grupę-t.y.,eis mano dvimetė Indrė
Sveikos, ir mes is Zuikuciu grupes . Kokie jusu ispudziai?