Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

Tikrai,Birutė mums iškart labai patiko-ir dukrytei,ir mamytei biggrin.gif O Sandra dar nebuvo grįžusi iš atostogų,tai nesusipažinom.Smagu girdėti,kad nors Sandra gera auklėtoja smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
gal tarp skaitančių yra lankančių ar planuojančių eiti į Viščiukų grupę? Mes berods ten eisime nuo rudens, būtų labai įdomų rasti bendragrupių mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar čia apsilanko mamytės, kurių vaikučiai šiais metais DAR nepateko, nors užsirašė tikrai daugiau nei prieš metus? Mes užsirašėm maždaug prieš dvejus ir šiais metais šnipštas...Kitame darželyje aiškina, kad taip negali būt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 27 rugpjūčio 2009 - 19:43
Mes uzsirasem irgi daugiau nei pries 2 metus. Norejom pradeti nuo praeito rugsejo, vieta atsirado tik si, po metu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikė @ 2009 08 28, 11:34)
Mes uzsirasem irgi daugiau nei pries 2 metus. Norejom pradeti nuo praeito rugsejo, vieta atsirado tik si, po metu...  doh.gif

Tai malonu, kad isvis atsirado doh.gif Vadinasi dar galime tiktis... Mano berniukas nepateko, sake vedeja, kad greiciausiai pateks nuo kito rugsejo...Dabar galvoju, o jei ir vel nepateks, ka tada daryyt. Ar galima tiketi tokiais jos zodziais, (tas man dabar svarbiausia, nes gali jos sneketi ka nori viena karta, ir visai ka kita paskui...) nes kai rasemes sake, kad matyt, pateks kada norim. O kai nuejau vasara, dave suprast, kad oi, oi, ne!!!
Atsakyti
kiek žinau darželis Žirmūnėliai išties perpildytas
va mano vaiko grupėj 22 vaikai ir dar 1 nori įkišt, mano manymu daugoka
o ir lopšelinėse grupėse po 18 vaikų nenormalu g.gif
be to yra kažkokios pirmenybės, daugiavaikėm šeimom, karininkam, tiems vaikas kurių broliai ar sesės eina... vaiko auklėtoja sakė, kad darželis tikrai pergrūstas
Atsakyti
temoje "Laisvesni darzeliai" ideta nuoroda i savivaldybes puslapi, ten pateikti skaiciai ir laukianciu darzelio eileje, tai matosi, kad sis darzelis baisiai pilnas
Atsakyti
sveikos, mes va patekom i sito darzelio "zuikuciu"grupe..ar yra besiruosianciu eit i zuikucius?
Atsakyti
Sveika,Eosita,

mes eisim nuo rytojaus į zuikučių grupę-t.y.,eis mano dvimetė Indrė 4u.gif
Atsakyti
uoj kaip smagu bus susipazint smile.gif mano vaikucio vardas-lukas smile.gif na tikiuosi neprasilenksim ir kazkada susipazinsim:)
Atsakyti
QUOTE(burbulytė @ 2009 08 31, 17:17)
Sveika,Eosita,

mes eisim nuo rytojaus į zuikučių grupę-t.y.,eis mano dvimetė Indrė 4u.gif

Sveikos, ir mes is Zuikuciu grupes smile.gif. Kokie jusu ispudziai?
Atsakyti
Sveikutės,

įspūdžiai nelabai kokie g.gif kaip jūsų įspūdžiai?
Atsakyti