Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

QUOTE(Onora @ 2009 05 20, 12:05)
kai mes pradejome lankyti, tai paskambino gal tik prie liepa, o gal liepos pradzioje, nes tik tada sarasus sudarineja  4u.gif

labai aciu 4u.gif
labiau baiminuos, kad isvis neisbrauktu, nesgi kaip zinia"vietu ner"
Atsakyti
o jus i lopseli ar i darzeli?
nes siemet man atrodo, kad is lopselio labai daug vaiku i darzelines grupes pereina, tai gal siemet koki ypatinga situacija, kad darzelyje gali ir nebuti daug tu vietu
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2009 05 20, 15:16)
o jus i lopseli ar i darzeli?
nes siemet man atrodo, kad is lopselio labai daug vaiku i darzelines grupes pereina, tai gal siemet koki ypatinga situacija, kad darzelyje gali ir nebuti daug tu vietu

sake, gales eit jau ir i vyresne grupe, nes vaikui bus 2 m 8 men. Bet kad gal geriau su mazesniais dar pabutu, kur su pampersais smile.gif ... g.gif Tai net nezinau tiksliai, nuo kada darzelis, iki kada lopselis. blush2.gif
Kai rasiausi, sake, "kaip gerai, kad anksti atejot" (daugiau kaip pries 1,5m.) tai lyg supratau, kad bedos nebus, ir gyvenam du namai uz to darzo smile.gif
Vaikas siaip nuo lapkricio uzrasytas, bet sake, kad jei reiks menesiu anksciau, bus galima ir taip. Bet kur ten anksciau, bent jau kad nuo lapkricio priimtu.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 20, 23:56)
sake, gales eit jau ir i vyresne grupe, nes vaikui bus 2 m 8 men. Bet kad gal geriau su mazesniais dar pabutu, kur su pampersais smile.gif ... g.gif Tai net nezinau tiksliai, nuo kada darzelis, iki kada lopselis. blush2.gif
Kai rasiausi, sake, "kaip gerai, kad anksti atejot" (daugiau kaip pries 1,5m.) tai lyg supratau, kad bedos nebus, ir gyvenam du namai uz to darzo  smile.gif
Vaikas siaip nuo lapkricio uzrasytas, bet sake, kad jei reiks menesiu anksciau, bus galima ir taip. Bet kur ten anksciau, bent jau kad nuo lapkricio priimtu.

lopselis iki 3 metuku, bet dabar i gali buti ir kitaip gal, nes abi lopselines grupes rudeni i darzeli iseina ir beveik uzpildo visas darzelio laisvas vietas.
Linkiu pakliuti 4u.gif
man skambino direktore tai sake, kad liepos pradzioje sarasai bus, tikiuosi mano mazas papuls i lopseli
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2009 05 26, 11:31)
lopselis iki 3 metuku, bet dabar i gali buti ir kitaip gal, nes abi lopselines grupes rudeni i darzeli iseina ir beveik uzpildo visas darzelio laisvas vietas.
Linkiu pakliuti  4u.gif
man skambino direktore tai sake, kad liepos pradzioje sarasai bus, tikiuosi mano mazas papuls i lopseli

o ar cia visiems paskambina direktore, geguze, kaip man tada sake, ar tik jums paskambino? nes va man tai niekas neskambina. O nuo keliu metu tavo maziukas i lopseli eis?kiek jam laiko tada bus, ta prasme... nes girdejau, kad sis darzelis toks uzimtas, kad metinukai praktiskai nepakliuva bigsmile.gif beja, ar tiesa, kad i ji is viso miesto veza, nors praktiskai neturetu taip buti, nes pirmenybe tiems, kas salia gyvena
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 05 27, 13:23)
o ar cia visiems paskambina direktore, geguze, kaip man tada sake, ar tik jums paskambino? nes va man tai niekas neskambina. O nuo keliu metu tavo maziukas i lopseli eis?kiek jam laiko tada bus, ta prasme... nes girdejau, kad sis darzelis toks uzimtas, kad metinukai praktiskai nepakliuva  bigsmile.gif beja, ar tiesa, kad i ji is viso miesto veza, nors praktiskai neturetu taip buti, nes pirmenybe tiems, kas salia gyvena

del vezimo is viso miesto, nezinau, bet juk lyg ir pagal darboviete galima gal i darzelius rasytis, nezinau tiesiog.
Maniskiui bus 1 m. 7 men., o pupa pradejo eiti kai buvo 1 m 3 men, ir daug kartu tokio amziaus atejo.

del skambinimo tai jeigu nepaskambino gal pasidomekit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2009 05 27, 14:10)
del vezimo is viso miesto, nezinau, bet juk lyg ir pagal darboviete galima gal i darzelius rasytis, nezinau tiesiog.
Maniskiui bus 1 m. 7 men., o pupa pradejo eiti kai buvo 1 m 3 men, ir daug kartu tokio amziaus atejo.

del skambinimo tai jeigu nepaskambino gal pasidomekit  unsure.gif

man dar labai idomu, ar jeigu vaikui 3 m bus tik uz 4 men, kada prades lankyti, ar darzelis gali ji priskirti prie darzelinuku, ne lopselinuku. Juk is esmes vaikas mazesnis nei 3 m, tai nei pavalgyt puikiai pats nemokes, beto dar bus greiciausiai bus ir sedimo ant puodo problema g.gif blush2.gif
tai nedidelis vaikiukas tavo buvo, bet taip greiciau, geriau pripranta, nei kad didesni pradeje eiti.
Atsakyti
Ką galėtumėt pasakyti apie lopšelio grupės "Zuikučiai" auklėtoją Jurgą?
Atsakyti
su tokia neteko susidurti biggrin.gif arba nenuolatine tos grupes aukletoja arba nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulytė @ 2009 08 10, 21:03)

kai maniškis ėjo į Zuikučius buvo auklėtojos Viktorija ir Sandra, šeimininkutė Birutė.
Visos labai fainos, tik šilti ir geri atsiminimai
Atsakyti
Mielos mamytes MamaKa ir Onora,

negaliu perskaityti kažkodėl Jūsų komentarų,gal galėtumėt parašyt man asmenines žinutes apie Zuikučių auklėtoją Jurgą,būčiau dėkinga.
Labai blogas įspūdis susidarė susipažinus su ja-nepasisveikino nei su manim,nei su dukryte,net nepakalbino jos,o teks ilgai bendrauti...Ir šiaip buvo super susiraukusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulytė @ 2009 08 10, 19:03)

Jurga perrejo is kitos grupes i Zuikucius. Ji lygtais ana vasara yra pavadavus aukletojas.
Jei Jurga susiraukusi daugiau bendraukite su seimininkute Birute, ji tikrai faina thumbup.gif arba su aukletoja Sandra, ji irgi labai myli vaikus ir graziai su visais bendrauja thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute26: 24 rugpjūčio 2009 - 20:16