Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

uz darzeli kiek reikia moketi tiksliai pasakyti negaliu, man atrodo, kad vidutiniskai i diena iseina apie 5 Lt, bet manau tikrai verta tuo labiau, kad sitam darzeli labai geras maistas.
Atsakyti
Sveikos, kaip manote, ar dar yra šansų pateks į šį darželį nuo šio rudens??? Dievulis taip davė, kad po mėnesio tapsiu Vilniete (gal), o kur lėlytę savo padėt, neįsivaizduoju doh.gif . Nieko nežinau ir nepažįstu, o vaizdelis susidaro, kad į visus daržus reikia bent prieš pusmetį rašytis cry.gif
Atsakyti
manau reikia eiti i vieta ir kalbetis, nes seip nei telefonu nei kaip kitaip tik akis i aki galima kazka isspresti.
SEKMES
Atsakyti
[COLOR=red]
QUOTE(ENIGMA @ 2005 07 25, 11:49)
Mokestis kaip visur apie 120 lt. i menesi.
[/COLOR]

MAN ĮDOMU - MES UŽ DARŽELĮ MOKAME PO 75 LT PER MĖNESĮ (BE JOKIŲ LENGVATŲ)
TIK SĄLYGA TA KAD KAINA NEPRIKLAUSO NUO TO KIEK DIENŲ VAIKAS LANKO - TIESIOG MOKAME UŽ VISĄ MĖNESĮ

KAI PABANDŽIAU UŽRAŠYTI Į PARUOŠIAMĄJĄ GRUPĘ "ŽIRMUNĖLIAI" SAKO 120LT - "KAIP VISUR"

BET DABAR MES MOKAME NE KAIP VISUR

KODĖL TAIP YRA?
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti pagal kokias programas yra dirbama siame darzelyje?
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2005 08 16, 12:40)

Atsakyti
sveiki smile.gif
na savo dukryte i si darzeli as vedu nuo rugsejo 1 dienos. Kai atsikraustem i vilniu liepos pabaigoje, tai mane visi pagasdino kad iki kitu metu galiu tik pasvajoti apie priemima i bet koki darzeli, bet nuejau i si (jis prie mano namu), tai pakalbejom su labai malonia direktore, uzrase ji mus i bendra eile ir turbut kaip ir visiems vilciu daug nedave... atejom rugpjucio pabaigoje ir pasake kad esam priimti 4u.gif kysiu tikrai jokiu nedaviau. Bet tureciau pasakyti, kad direktore - puikus, siltas, supratingas, tiesiog nuostabus zmogus. Darzelyje labai gera atsmosfera, nuostabios akletojos... zodziu esame labai patenkinti ax.gif 4u.gif
sekmes!
Atsakyti
Sveikos, labai ilgai nerašote apie šį darželį. Kokia ten aplinka? Ar geros aukletojos? Gal kas planuojate neužilgo jį lankiti?
Atsakyti
QUOTE(ailona @ 2005 08 02, 11:37)
[COLOR=red][/COLOR]
MAN ĮDOMU - MES UŽ DARŽELĮ MOKAME PO 75 LT PER MĖNESĮ (BE JOKIŲ LENGVATŲ)
TIK SĄLYGA TA KAD KAINA NEPRIKLAUSO NUO TO KIEK DIENŲ VAIKAS LANKO - TIESIOG MOKAME UŽ VISĄ MĖNESĮ

KAI PABANDŽIAU UŽRAŠYTI Į PARUOŠIAMĄJĄ GRUPĘ "ŽIRMUNĖLIAI" SAKO 120LT - "KAIP VISUR"

BET DABAR MES MOKAME NE KAIP VISUR 

KODĖL TAIP YRA?

Darzelyje "Zirmuneliai" tiek mokate? Ka kalbejote del mokescio, kad tik tiek mokat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saVulka @ 2006 01 31, 12:48)
Darzelyje "Zirmuneliai" tiek mokate? Ka kalbejote del mokescio, kad tik tiek mokat? smile.gif

Na kiek suprantu tai ne , kazkur kitur tik nesuprantu kur ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2005 08 16, 13:40)

Berods Verinelis. 99% smile.gif
Atsakyti
Viena grupė dirba pagal Montesorį. 4u.gif
Atsakyti