uz darzeli kiek reikia moketi tiksliai pasakyti negaliu, man atrodo, kad vidutiniskai i diena iseina apie 5 Lt, bet manau tikrai verta tuo labiau, kad sitam darzeli labai geras maistas.
Sveikos, kaip manote, ar dar yra šansų pateks į šį darželį nuo šio rudens??? Dievulis taip davė, kad po mėnesio tapsiu Vilniete (gal), o kur lėlytę savo padėt, neįsivaizduoju . Nieko nežinau ir nepažįstu, o vaizdelis susidaro, kad į visus daržus reikia bent prieš pusmetį rašytis
manau reikia eiti i vieta ir kalbetis, nes seip nei telefonu nei kaip kitaip tik akis i aki galima kazka isspresti.
SEKMES
SEKMES
[COLOR=red]
MAN ĮDOMU - MES UŽ DARŽELĮ MOKAME PO 75 LT PER MĖNESĮ (BE JOKIŲ LENGVATŲ)
TIK SĄLYGA TA KAD KAINA NEPRIKLAUSO NUO TO KIEK DIENŲ VAIKAS LANKO - TIESIOG MOKAME UŽ VISĄ MĖNESĮ
KAI PABANDŽIAU UŽRAŠYTI Į PARUOŠIAMĄJĄ GRUPĘ "ŽIRMUNĖLIAI" SAKO 120LT - "KAIP VISUR"
BET DABAR MES MOKAME NE KAIP VISUR
KODĖL TAIP YRA?
QUOTE(ENIGMA @ 2005 07 25, 11:49)
Mokestis kaip visur apie 120 lt. i menesi.
[/COLOR]MAN ĮDOMU - MES UŽ DARŽELĮ MOKAME PO 75 LT PER MĖNESĮ (BE JOKIŲ LENGVATŲ)
TIK SĄLYGA TA KAD KAINA NEPRIKLAUSO NUO TO KIEK DIENŲ VAIKAS LANKO - TIESIOG MOKAME UŽ VISĄ MĖNESĮ
KAI PABANDŽIAU UŽRAŠYTI Į PARUOŠIAMĄJĄ GRUPĘ "ŽIRMUNĖLIAI" SAKO 120LT - "KAIP VISUR"
KODĖL TAIP YRA?
Gal kas galite pasakyti pagal kokias programas yra dirbama siame darzelyje?
QUOTE(Astuliukas @ 2005 08 16, 12:40)
sveiki
na savo dukryte i si darzeli as vedu nuo rugsejo 1 dienos. Kai atsikraustem i vilniu liepos pabaigoje, tai mane visi pagasdino kad iki kitu metu galiu tik pasvajoti apie priemima i bet koki darzeli, bet nuejau i si (jis prie mano namu), tai pakalbejom su labai malonia direktore, uzrase ji mus i bendra eile ir turbut kaip ir visiems vilciu daug nedave... atejom rugpjucio pabaigoje ir pasake kad esam priimti kysiu tikrai jokiu nedaviau. Bet tureciau pasakyti, kad direktore - puikus, siltas, supratingas, tiesiog nuostabus zmogus. Darzelyje labai gera atsmosfera, nuostabios akletojos... zodziu esame labai patenkinti
sekmes!
na savo dukryte i si darzeli as vedu nuo rugsejo 1 dienos. Kai atsikraustem i vilniu liepos pabaigoje, tai mane visi pagasdino kad iki kitu metu galiu tik pasvajoti apie priemima i bet koki darzeli, bet nuejau i si (jis prie mano namu), tai pakalbejom su labai malonia direktore, uzrase ji mus i bendra eile ir turbut kaip ir visiems vilciu daug nedave... atejom rugpjucio pabaigoje ir pasake kad esam priimti kysiu tikrai jokiu nedaviau. Bet tureciau pasakyti, kad direktore - puikus, siltas, supratingas, tiesiog nuostabus zmogus. Darzelyje labai gera atsmosfera, nuostabios akletojos... zodziu esame labai patenkinti
sekmes!
QUOTE(ailona @ 2005 08 02, 11:37)
[COLOR=red][/COLOR]
KODĖL TAIP YRA?
KODĖL TAIP YRA?
Darzelyje "Zirmuneliai" tiek mokate? Ka kalbejote del mokescio, kad tik tiek mokat?
QUOTE(saVulka @ 2006 01 31, 12:48)
Darzelyje "Zirmuneliai" tiek mokate? Ka kalbejote del mokescio, kad tik tiek mokat?
Na kiek suprantu tai ne , kazkur kitur tik nesuprantu kur ?
QUOTE(Astuliukas @ 2005 08 16, 13:40)
Berods Verinelis. 99%
Viena grupė dirba pagal Montesorį.