Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

Mums liepe data isirasyti, kur "pradeta".

Sveikinu visus su pirmaisiai zingsniai darzelyje. Kaip as sakau savo mazajai, baiges tavo katino dienos... lotuliukas.gif Mes einam rytoj, parasysiu paskui kaip sekesi.
Atsakyti
Gal kas lankote ar lankete 7 grupe - DRUGELIU?

Pasirodo mes papuoleme i sia unsure.gif
Susipazinome su aukletoja Eleonora - atrodo visai maloni moteris. Kitu aukletoju dar nemateme. Auklyte irgi simpatiska - sako pirmas dienas kaip dirba.. ax.gif Nu ziuresim kaip cia mums seksis adaptuotis ... doh.gif

Jei kas zinote apie sia grupe daugiau - labai lauksime atsiliepimu... 4u.gif bigsmile.gif Kaip ugdymas ir pan....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m a m a: 03 rugsėjo 2007 - 10:31
Man arčiausiai namų šis darželis, todėl norėčiau savo vaiką vesti į Žirmūnų darželį, o kada reiktų jau užsirašinėt? Mum dar tik 1mėn. , bet girdėjau eilės dabar darželiuose doh.gif Prieš kiek laiko jūs užrašėt savo vaikus į darželį?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 09 04, 09:15)
Man arčiausiai namų šis darželis, todėl norėčiau savo vaiką vesti į Žirmūnų darželį, o kada reiktų jau užsirašinėt? Mum dar tik 1mėn. , bet girdėjau eilės dabar darželiuose doh.gif  Prieš kiek laiko jūs užrašėt savo vaikus į darželį?

uzrasyk vaika savo kuo anksciau, tada bent busi rami kad papulsi, nes eiles is tiesu nemazos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(m a m a @ 2007 09 03, 11:30)
Gal kas lankote ar lankete 7 grupe - DRUGELIU?

Pasirodo mes papuoleme  i sia unsure.gif
Susipazinome su aukletoja Eleonora - atrodo visai maloni moteris. Kitu aukletoju dar nemateme. Auklyte irgi simpatiska - sako pirmas dienas kaip dirba.. ax.gif  Nu ziuresim  kaip cia mums seksis adaptuotis ... doh.gif

Jei kas zinote apie sia grupe daugiau - labai lauksime atsiliepimu...  4u.gif  bigsmile.gif Kaip ugdymas ir pan....

QUOTE(armane @ 2007 09 04, 10:30)
Mes  tip pat šioje grupėje clap.gif , kaip smagu rasti savų  thumbup.gif .Pirmas įspūdis toks pat kaip ir jūsų, malonu būtų sužinoti kanors daugiau.

Labai darbšti, protinga ir supratinga auklėtoja. Gera grupė.
Atsakyti
Po dideliu klajoniu papuolem i visciuku grupe. Vakare papasakosiu placiau doh.gif

Gal cia yra dar kas is visciuku grupes? Nes man kazko pritruko silumos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 09 04, 15:22)
mes irgi kita savaite zuikuciu grupe pradesime lankyti smile.gif

parasykit kaip sekasi jau pradejusiems lankyti!!!

siandien buvo toks bardakas, kad mes ir zuikuciu grupei pabuvojom (atrodo kad zuikuciu, jeigu neklystu, nes man jau galva susisuko) doh.gif

Tai zinokit labai man patiko auklyte thumbup.gif Labai miela, tokia jauna gana, bet labai siltas zmogutis, turi puiku humoro juosma, ir salygos zuikuciams (vel jei neklystu) labai geros. Yra atskiras miegamasis su tokiom mazom lovytem wub.gif Grazus kambarys. Siandien ryte buvom, tai vaikuciu buvo vos 5-6.

Viskas bus ok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2007 09 04, 13:05)
kelinta valanda pusryciai ir pietus darzelyje buna?

Pusryciai pamirsau kada, berods 8:30, o pietus - 12:00, miegoti eina iskart po pietu. Vakariene kol kas 16;30, bet veliau seke bus berods 17 val.

Atsakyti
Na, viskas prasidejo jog valanda praleidom prie direktores duru, nes ji dirba tik nuo 8:30,o mes atejo 7:30, o be direktores paraso nelabai noi i grupes leisti. Veliau paaiskejo kad mano Meile Ema tapo Meile Emilija, o vietoj 2005 04 29 yra gimusi 2006 lapkricio kazkuria tais diena. doh.gif Tuomet mus nusiunte i mineta zuikuciu grupe ir as iejusi pro duris, baisiai nustebau, kad mano 1 metro mergina bus vienoje grupeje su mazuliukas 1-1,5 vaikiukais, kurie su maniske palyginus atrode kaip lelytes lotuliukas.gif doh.gif Bet maloniai pasisnekuciavom su aukletoja, ji pasake kad yra ir vyresniu vaiku, taigi as tiesiog pamaniau, kad perpildytos grupes, delto mes patekom i misria.. As nepastebeta isejau (taip patare aukletoja, neaitrint situacijos), kol namiske uzsieme zaislais, ir kaip pasirode veliau ji neverke visai ir nebijojo be manes. Po 20 min paskambino direktore ir pasake, kad sorry sumaisem jusu vaiko gimimo datas, jusu mergaite labai protinga ir sneki, taigi ja turime perkelti pas didesnius vaikus. Zodziu, mano mazoji susirinko visus daiktus ir direktores lydima perejo i kita grupe. doh.gif

Apie visciuku grupe i kuria pakliuvom.Atejau per pietus pasiimti vaiko, vaikuciai valge.Man labai svarbus pirmas bendravimo ispudis, o gal tiesiog siluma einanti is zmogaus. Seimininkele pasirode labai maloni, o is aukletojos deja silumos mazai sulaukiau, nors aisku nenoriu nusistatyt is anksto. Tiesiog pajutau, jog kiekvienas klausimas, bandymas pasidometi, ikisti galva i ta kambari,budavo sutinkamas nelabai palankiai, mazdaug viskas cia gerai, viskas gerai, eikit namo, pasimatysim rytoj. Mano vaikas sunkiai valgo dar pats ( o ypac sriuba) saukstu, sakute, geria is buteliuko. As suprantu, kad cia mano reikalas, ne darzelio ismokyti vaika situ dalyku, taciau vaiko nevalgiusio ir negerusio manau kad nereiketu laikyti. Zodziu, mano vaikas siaip labai daug geria, o kai atejau pasiimti 12:30 buteliukas stovejo net neliestas ir aukletoja sake, kad ji nenorejo gerti. O as supratau, kad ji tiesiog nenorejo gerti is puoduko, lygiai tas pats su maistu. Siaip mergyte tikrai valgi, o aukletoja sake kad nieko nevalge.Taip pat, nepaklausiau, bet turiu itarima, kad vaikai i lauka vedami labai retai. Sakiau, paklausiu ryt, jei nepamirsiu ryte per skubejima.

Kazkaip nusivyliau bet gal tik delto, kad pries tai pabuvojom kitoj grupej kur auklyte buvo labai demesinga, niekur neskubino, atvirai kalbejosi...Su laiku matyt susigyvensim. Tik liudna, kad pirma diena nepajutau silumos. O musu vaikiukams jos taip reikes kiekviena diena.

Uztai ir prasau mamyciu, kuriu vaikuciai lanko sita grupe atsiliepimu. Gal man viskas neteisingai pasirode. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 09 05, 09:58)
Mariposa, o gal tavo maziukei labai patiks ir auklyte pati geriausia atrodys 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif

mums zuikuciu grupeje sake, kad vaikai cia 1-3 m. amziaus, tik kazkaip daugiau nei 2.5 metuku lyg nemaciau. Mano kaip ir jauniausia dabar grupeje, bet ne maziausia smile.gif

parasysiu kaip sekesi

mes irgi zuikuciu grupeje nuo balandzio men.
super aukletojos ir seimininkute, tikrai labai rupinasi vaikiukai, sakes kaip pagalvoji kaip ten jos ir speja doh.gif
siuo metu labai gerai, nes labai mazai grupeje vaikiuku, kol kas tik du naujokai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2007 09 05, 11:30)
mes irgi zuikuciu grupeje nuo balandzio men.
super aukletojos ir seimininkute, tikrai labai rupinasi vaikiukai, sakes kaip pagalvoji kaip ten jos ir speja  doh.gif
siuo metu labai gerai, nes labai mazai grupeje vaikiuku, kol kas tik du naujokai. thumbup.gif

per siandien su mumis 3 nauji buvom
sake maniske ant keliu prasedejo aukletojai, na, nelabai zaide su vaikais, bet aukletojos ir seimininkute tikrai labai mielos

tikiuosi, kad veliau geriau seksis, kad ryte pati atsikels nezadinama ir bus issimiegojusi, o siandien nedamigusi, be pusryciu, nes namie nespejome, o darzely irgi jau buvo po pusryciu

nuejusi pasiimti radau lauke, nes gi tikrai oras nuostabus

siaip tai ir zaislu grupeje tikrai daug ir baldukai faini
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 09 05, 09:58)
Mariposa, o gal tavo maziukei labai patiks ir auklyte pati geriausia atrodys 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif

Vakar parejus namo sake "buvo dvi auktolejos - viena nepatiko". lotuliukas.gif Bet as tikiuosi kad susigyvens su ja. Siandien ryte ispudis buvo jau geresnis, visai mielai pasisnekejom ir dabar ramiau. Gal tikrai pirmas ispudis buvo neteisingas.

Pas mus grupej irgi suskaiciavau tik 9 vaikus kol kas lankancius, o siryt kai atejom buvo tik du vaikiukai ir maniske. thumbup.gif

Bet smagiausia, kad pas mus jokiu perversmu nera, nei asaru: pasiliko siandien darzelyje mielu noru, sake "jau duodu buciuka ir einu" , o vakar parejau namo, sako "mamyte, einam vel i darzeli siandien" thumbup.gif labai dziaugiuos!

Atsakyti
Sveikos mamytės, mes prieš pora metelių lankem viščiukų grupę ir mums visai neblogai ten buvo. Ten dirba auklėtojos Asta ir Rita ir labai puiki šeimininkėlė. Dėl vedimo į lauką nepergyvenkit veda tikrai gerai, jei oras geras butinai išveda, nes sakė, kad vaikai grupėje labiau pavargst. Man patiko, kad buvo su vaikais tikrai nemažai užsiimama, daug piešdavo ir klijuodavo (darbelius iškabina rubinėlėj), kai orai blogi eina vaikučiai į salę pratinasi prie muzikos, dainelių. Mamos tikrai aš nesiskundžiau, gal ir buvo keliatą nesusipratimų, bet kur jų nebūna. biggrin.gif
Atsakyti