Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

aciu mamytes uz issakytas mintis ir pamastymus apie tai i kokia grupele leisti.

mama ir tetis geriausiai vaikuti pazista, bet kartais taip norisi su kitom mamytem pasitarti.

Aciu uz nuomones.
Atsakyti
QUOTE(m a m a @ 2007 08 09, 09:17)
Sveiki "grupiokai" zvirbliukai  bigsmile.gif

Nu tikiuosi kad gerai bus musu leliams toje grupeje  smile.gif
Kiek zinau pas gydytoja reikia eiti kelias dienas pries darzeli, nes kazkoks irasas pazymoje galioja tik 3 dienas  g.gif

Kada eisite susipazinti su aukletojom? Mums sake nuo rugsejo 3 dienos ateiti.. unsure.gif

as dar apie tai nesnekejau su direktore ax.gif tai manau mums nebus isimties tai ir nuo rugsejo 3d. turbut eisim
mes kitam darzely esam dabar ir laukiu direktores is atostogu, nes gydytoja sake kad pazyma is jos pasiimt, o veliau jo jau pries pradedant lankyt reiks uzeit pas gydytoja pazymos "kad vaikas neturejo salycio su alergiskais ir kitokia sunkesne liga serganciais vaikais" tipo si pazyma galioja 3 dienas. as taip supratau is gydytojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2007 08 09, 17:55)
"kad vaikas neturejo salycio su alergiskais ir kitokia sunkesne liga serganciais vaikais"

Nu kas cia per nesamoniu nesamone doh.gif , alergija gi neuzkreciama, cia jau kazka pripievinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2007 08 09, 16:01)
Nu kas cia per nesamoniu nesamone  doh.gif , alergija gi neuzkreciama, cia jau kazka pripievinai  g.gif

gali but kad pripievinau ax.gif bet kazka tokio tai sake gydytoja as nelabai atsimenu kaip ten nuskambejo, bet pradzia sakinio buvo tokia " kad neturejo kontaktu su...... vaikais"
Atsakyti
O darzelyje gal vis dar atostogos? Niekaip negaliu prisiskambinti. O tiek klausimu doh.gif Kazi, ar ne per velu jei pazyma atnesim po 20 rugpjucio?

Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 08 16, 10:20)
O darzelyje gal vis dar atostogos? Niekaip negaliu prisiskambinti. O tiek klausimu  doh.gif Kazi, ar ne per velu jei pazyma atnesim po 20 rugpjucio?

o kada jus pradedat lankyti? pazyma reikia paimti keliom dienom iki pradzios darzelio, va uzbegsim pas gydytoja rugpjucio 30 paimti, susitarem jau. kraujuka pridavem, tai vaikiukas nei verke nei ka. ir toks pats kai skiepijo buvo, ramiausiai sau zaidzia su dezute thumbup.gif

gal jus uzeikite kuria diena, tai ir aukletojos atsakys i klausimus ir patogiau jums bus.

mes irgi dali informacijos issiaiskinom thumbup.gif , ziuresim kaip toliau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 08 16, 12:20)
O darzelyje gal vis dar atostogos? Niekaip negaliu prisiskambinti. O tiek klausimu  doh.gif Kazi, ar ne per velu jei pazyma atnesim po 20 rugpjucio?

man irgi idomu, nes norejom istaikyti rugpjucio vidury, bet kad niekaip nesigavo sad.gif
tikiuosi, kad nebus per velu iki rugsejo jei pristatysime...

siandien ikisom nosi i darzelio teritorija, tai man taip miela ten pasirode smile.gif vaiku mazai, kadangi vasara. Viduj nebuvau jokioje grupeje dar, idomu, kaip ten.

Papildyta:
mes nuo rugsejo 3 d. norim pradeti lankyti (nuo pirmadienio), tai dada ta pazyma nesti g.gif
Atsakyti
Pavyko man prisiskambinti. Taigi susitarem kad pradesim lankyti rugsejo 4 d. (ten kazkaip po vaikuti kiekvienai dienai isskirsto, kam nera skubu, tie gal prades lankyt ir antroje rugsejo puseje).

O pazyma leido atnesti ta diena kai ateisim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš irgi šiandien skambinausi, kadangi neskubu, sutarėm nuo rugsėjo 17 d. pradėti :0 Pažymą tą pačią dieną atnešt, ji juk trumpai galioja.
Ivetaa, gal ir Augustas eis jau į darželį?
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2007 08 16, 14:22)
Sveikutės  4u.gif Aš irgi šiandien skambinausi, kadangi neskubu, sutarėm nuo rugsėjo 17 d. pradėti :0 Pažymą tą pačią dieną atnešt, ji juk trumpai galioja.
Ivetaa, gal ir Augustas eis jau į darželį?

sweika,
senai jau girdeta drinks_cheers.gif
Augustas jau nuo balandzio eina... super duper, labai patenkinta ir jis ir as bigsmile.gif
o i kokia grupe jus eisit?
Atsakyti
Ivetaa, net nežinojau, akd Augustas jau vaikšto į darželį rolleyes.gif Smagu girdėt, kad puikiai sekasi thumbup.gif
Onora, prisikambinai?
Pažyma kažkokia, kad vaikas neserga kažkokiom ligom biggrin.gif Ot tai žinovė doh.gif Ten kažkokius tyrimukus reikia padaryti. Gydytojos žino smile.gif Darželyje man sakė, kad pažyma galioja 3 dienas, bet gydytoja sakė, kad savaitę g.gif
Justui vis pasakoju, kad greitai jis eis į darželį pas vaikus, o jis pradeda vos ne verkti - noriu lialių tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinga: 20 rugpjūčio 2007 - 10:35
Sveikos mamytės, gal kas į 7 gr. eis? Gal kas kokių atsiliepimų apie auklėtojas 7 gr. galėtų parašyti 4u.gif .

Labai ačiū
Atsakyti