Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

mergos, tai pasakykite, kurioj vietoj sarasus rasiu? noriu nulekti iki darzo, tik neiseina laiko suderinti, bijau kad nuleksiu per dirikes nepriemimo valandas, jei sarasai pas ja sad.gif
Atsakyti
Paskambinau i darzeli, tai irgi i Zuikuciu grupe pakliuvome smile.gif
Klause, ar tinka grupe g.gif
nu ka as zinau, tinka biggrin.gif
Atsakyti
jo zuikiukuose iki 2 metuku o kitoj vyresni vaikiukai. is teisu galim daryti susitikima drinks_cheers.gif , bet as tik nuo 19 galiu.

ka jus manote?

p.s. sarasiukas pas dirike buvo
Atsakyti
Ar susitinkam siandien 28d. 19.30?, prie savo darzelio?
Papildyta:
Vakar mano auklyte buvo su Emile nuejusios i darzeli, sake vos isvede, kaip zaide su vaikuciai lauke, labai patiko, manau neturesiu problemu, bent jau labai tikiuos
Atsakyti
Zuikučiai jėga thumbup.gif . Mano dičkis dabar ten eina, auklėtojos man labai patinka, ir pasikalbėt gali ir su vaikais užsiima. Žodžiu veskit ten drasiai thumbup.gif .Mums jau 3 metai bus tai mus rudeni perkelia i kita grupę verysad.gif , bet 2008 rugseji gal mes susitiksim, turiu dar viena ir prasiau butent į zuikucius.
Atsakyti
QUOTE(aikon @ 2007 06 28, 06:19)
Ar susitinkam siandien  28d. 19.30?, prie savo darzelio?
Papildyta:
Vakar mano auklyte buvo su Emile nuejusios i darzeli, sake vos isvede, kaip zaide su vaikuciai lauke, labai patiko, manau neturesiu problemu, bent jau labai tikiuos

siandien nezinau ar galesiu, bet is tiesu labai noreciau susitikti. jei kita diena ruosites tai pasistengsiu prisijungti, bet sian nelabai gaunasi sad.gif
Atsakyti
siandien baisus oras, siaip tai visai jau man idomu butu susitikti busimais maziukes draugais ir ju mamytemis

o gal matete, kiek zuikuciuose vaiku grupeje?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 06 28, 11:22)
siandien baisus oras, siaip tai visai jau  man idomu butu susitikti busimais maziukes draugais ir ju mamytemis

o gal matete, kiek zuikuciuose vaiku grupeje?

apie 20, bet galiu ir klysti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute26: 28 birželio 2007 - 16:13
bet jeig neklysti tai vajei kiek daug sad.gif tikejausi kad max. 15 bus

o jums is poliklinikos pazymas rugpjuti sake pristatyti?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 06 28, 15:48)
bet jeig neklysti tai vajei kiek daug sad.gif tikejausi kad max. 15 bus

o jums is poliklinikos pazymas rugpjuti sake pristatyti?

rugpjucio viduryje
Atsakyti
Labas,

mes jau pradejom lankyti, tikrai sunku pripratinti, tai einam jau antra savaite ir paliekam po dvi, po tris valandas, o dabar jau iki pietu miegelio. Sunkiausia tai priprasti prie esamo dabartinio rezimo, namie me augom kitokiu. Aulyte puiki, aciu jai labai, ji tikrai turi kantrybes, o svarbiausia ji tokia rami su vaikuciais. Pirma diena, mano pupa nuo jos ranku nenulipo.
O del pazymu, tai reikia dar tyrimus pasidaryti, todel ne per viena diena padarys pazyma. Siulau rugpjucio pradzioje jau pradeti ruostis, kad rugsejo pirmai buti darzelyje.
Atsakyti
QUOTE(aikon @ 2007 07 09, 20:39)
Labas,

mes jau pradejom lankyti, tikrai sunku pripratinti, tai einam jau antra savaite ir paliekam po dvi, po tris valandas, o dabar jau iki pietu miegelio. Sunkiausia tai priprasti prie esamo dabartinio rezimo, namie me augom kitokiu. Aulyte puiki, aciu jai labai, ji tikrai turi kantrybes, o svarbiausia ji tokia rami su vaikuciais. Pirma diena, mano pupa nuo jos ranku nenulipo.
O del pazymu, tai reikia dar tyrimus pasidaryti, todel ne per viena diena padarys pazyma. Siulau rugpjucio pradzioje jau pradeti ruostis, kad rugsejo pirmai buti darzelyje.

kokia grupe lankote?

kokiu tyrimu reikia?
Atsakyti