Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

QUOTE(aikon @ 2007 06 25, 20:41)
Laba,

koks apsurdas mūsų Lietuvėlėje blush2.gif \

Mamytės, žinau, kad direktorė bus tik iepos dvi ar net vieną savaitę, tad susirūpinkite greičiau.

Dar siūlau jau rašytis kieno lialiai papuolė į ZUIKUČIŲ ir VIŠČIUKŲ grupes.

ZUKUČIAI                                            VIŠČIUKAI
1. Emilė 06.02.02                                  1.
2.
3.
4.

ne, man tai patinka, dar net sarasu nera, o zmones jau zino i kokia grupe papuole biggrin.gif

kazin kur tie sarasai pakabinti darzelyje buna? nueiciau pasiziureti kuria diena

aij, prie sarasiuko, tai gerai butu mamos nicka zinoti mirksiukas.gif jei ne tai ne, bet man taip paprasciau susigaudyti butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 25 birželio 2007 - 19:47
As nezinau net kaip vadinsis musu grupe, mes irgi i lopseli.

Meile 4u.gif

Nors as kazkaip vis dar negaliu tuo patiket smile.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaust iki kada jums liepe tas pazymas is gydytojo pristatyt, nes as is tu nervu penktadieni, jau ir nebepamenu, ar sake, kada.
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 06 25, 18:54)
As nezinau net kaip vadinsis musu grupe, mes irgi i lopseli.

Meile  4u.gif

Nors as kazkaip vis dar negaliu tuo patiket  smile.gif
Papildyta:
Dar norejau paklaust iki kada jums liepe tas pazymas is gydytojo pristatyt, nes as is tu nervu penktadieni, jau ir nebepamenu, ar sake, kada.

iki lankymo pradzios reike faktiskai pristatyti. nuvarysiu ryt i darzeli issiaiskinti, ar mes papuoleme ar ne? jei jau sako kai kam, tai turetu buti saraselei, nes is dangaus informacijos juk nepaeme!!!
Atsakyti
As manau, kad sarasai jau tikrai sudaryti, tik kadangi dar like laiko iki ju oficialaus paskelbimo tai tikri jie gali daryt kazkokius pakeitimus, kaip musu atveju. As tik galiu pasidalint info kuria turiu apie lopseli: zinau, kad uz borto liko 30 vaiku, mes uzsiregistravom lapkricio pradzioj, tai likom bendroj eilej 10 uz borto. Tai jei neturit jokiu pirmenybiu, pagal registracijos data mazdaug galit orientuotis ar jus prieme ar ne.

Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 06 25, 19:20)
As manau, kad sarasai jau tikrai sudaryti, tik kadangi dar like laiko iki ju oficialaus paskelbimo tai tikri jie gali daryt kazkokius pakeitimus, kaip musu atveju. As tik galiu pasidalint info kuria turiu apie lopseli: zinau, kad uz borto liko 30 vaiku, mes uzsiregistravom lapkricio pradzioj, tai likom bendroj eilej 10 uz borto. Tai jei neturit jokiu pirmenybiu, pagal registracijos data mazdaug galit orientuotis ar jus prieme ar ne.

mes tai birzelio gale (o gal rugpjuti, tikrai nepamenu) lygtais uzsiregistravom, zinau kad vaikiukui buvo 2-3 men. ziuresim, tikrai butu idomu suzinoti, kad galiausiai darbdaviams tureciau ka pasakyti ar lieku rudeniop ar visdelto ne?

dziagiuosi del jusu mariposa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 06 25, 21:25)
mes tai birzelio gale (o gal rugpjuti, tikrai nepamenu) lygtais uzsiregistravom, zinau kad vaikiukui buvo 2-3 men. ziuresim, tikrai butu idomu suzinoti, kad galiausiai darbdaviams tureciau ka pasakyti ar lieku rudeniop ar visdelto ne?

dziagiuosi del jusu mariposa 4u.gif

Na, as manau, kad turit daug sansu tuomet. O sarasai galutiniai, kiek zinau buna patvirtinami birzelio pabaigoj, tai is esmes jau tikrai cia viskas siom dienom turetu paaisket.

As irgi labai dziaugiuosi, jau net buvau supanikavus, kad dar vienus metus su aukle reiks praleist.
Maniske labai valdinga ir energinga, be to gauna labai daug demesio is aukles, mociutes, tai as jau net noriu kad i darzeli eitu, pamatys kad yra aplinkui tokiu paciu valdingu kaip ji lotuliukas.gif Jei tik nesirgs, tfu tfu tfu, tai manau tas darzelis tikrai iseis i nauda.

Nu o aisku pagrindine priezastis tai finansai, as viena ir puse atlyginimo man aiduot kad menesi uz aukle, tai ziauru...

Tikiuosi ir jus pateksit 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti kaip su tom grupem, ar metinukai ir dvimetukai toje pacioje grupeje bus? Ar kaip cia?
Kuom tie zuikuciai nuo visciuku skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 06 25, 21:53)
noriu paklausti kaip su tom grupem, ar metinukai ir dvimetukai toje pacioje grupeje bus? Ar kaip cia?
Kuom tie zuikuciai nuo visciuku skiriasi?

aha, man irgi idomu, nes manau, metu ir dvieju vaikai labai skiriasi....

As saviskei pasakojau siandien apie darzeli, o ji klauso nieko nesako, atsisuko i mane klausiamom akim. Saku, ar supranti, apie ka kalbu. sako, "suprantu, suprantu apie darzeli". Bet tokiu rimtu tonu, kad numirt galima. lotuliukas.gif Net nezinau, ka jai tas darzelis is is tikruju reiskia.

O jusu cia maziukai visai metinukai, kiek suprantu, ar nebijot tokiu isleist i darza?
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 06 25, 23:09)
aha, man irgi idomu, nes manau, metu ir dvieju vaikai labai skiriasi....

As saviskei pasakojau siandien apie darzeli, o ji klauso nieko nesako, atsisuko i mane klausiamom akim. Saku, ar supranti, apie ka kalbu. sako, "suprantu, suprantu apie darzeli". Bet tokiu rimtu tonu, kad numirt galima.  lotuliukas.gif  Net nezinau, ka jai tas darzelis is is tikruju reiskia.

O jusu cia maziukai visai metinukai, kiek suprantu, ar nebijot tokiu isleist i darza?

taip, tikrai skiriasi, as su saviske taip nesusisneku dar lotuliukas.gif bet kai uzsioziuja ar kaip nors negerai pasielgia vis jai sakau "kaip tu i darzeli eisi, jei taip elgiesi" biggrin.gif o jai aisku- giliai dzin smile.gif
nors siaip tai nieko pries kad ir misri amziumi vaiku grupe butu, bet gal labiau buciau linkusi su visai bendraamziais kad eitu, nes tada demesys vienodziau pasiskirstytu, maziukai nebutu labiau lepinami, o ir skriaudziami didesniu nesijaustu, nesijaustu nesmagiai, kad kalbeti nemoka ir pan.

siek tiek neramu, bet gi ne i vaiku namus ir ne i armija isleisti reikia biggrin.gif
Atsakyti
va jau sarasiukai yra ir mes papuoleme i zuikuciu grupe (ten mazesni leliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 06 26, 20:45)
va jau sarasiukai yra ir mes papuoleme i zuikuciu grupe (ten mazesni leliukai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif )

o kur sarasus matei, reikia pas direktore eiti, ar kazkur pakabinta?

mano mazes nematei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 06 26, 20:45)
va jau sarasiukai yra ir mes papuoleme i zuikuciu grupe (ten mazesni leliukai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif )

laba,

puiku, tai susitiksime grupejež smile.gif sakau, gal jau laikas susitikti iki darzelio?
Papildyta:
kiek supratau, tai zuikuciuose vaikuciai iki 1.8men. ar iki dvieju
Atsakyti