Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

Ivetaa Paskelbta 2005 06 03, 20:47

nu del atsidekojimo, tai cia kiekvienas pagal savo galimybes... , bet manau kaip ir kiekvienam pinigus gauti yra geriau nei kokia nors dovanele, nors tai ir butu 50 lt.
Bet cia reiketu ziureti pagal savo kisene, nes kaip ir sakiau direktore tikrai nepasiputus ir labai maloni, todel ji pagal pinigus tikrai nevertins. Bet manau, jei zmogus padare tau paslauga tai reiktu ir sumoketi...

ruosiuosi ieskoti darzelio savo mazytei, bet atsiprasau jei uzgausiu....tokie komentarai..... paslauga- ja reikia apmoketi, pati dirbu irgi paslaugu sferoje ir dabar jau ir galvoju....galvoju.... galvoju.... nu nevertinsiu pagal pinigus, bet va litas kitas ir as suteiksiu paslaugas, o ka- prie algos gi man irgi nepamaisys....o jei daraso vaika i pilna grupe- su tipo- ne visi kasdien ateina- tai abejoju ar vaikeliui butu geriau. Suprantu kad pinigu niekad nebuna per daug ir net kai reikes maniskei vietos- neabejodama nesiu- nes kaip jau cia bebutu- tai TIESIOG NATURALU PAS MUS biggrin.gif . Zodziu uz savo paslaugas surinksiu ir turesiu uz paslaugas drinks_cheers.gif
Atsakyti

nu jei per kelias dienas priima i darzeli, nes man tikrai labai labai reikejo, taj cia ne paslauga???, oseip reiktu rasyti i eile ir t.t.
Manau cia jau nuo kiekvieno asmeninio supratimo si savoka skamba.
Atsakyti
Sveikos mamytės, ir mes užsirašeme į šįta darželį. Pagal vieta mes ten ne priklausom, ir kai užsirašinejome direktorės nebuvo, tai pavaduotoja pasake kad atseit nieko pažadėt negali, ateikite kita pavasari tada šnekesim. Nors į grupė užrašė. Tai aš taip suprantu kad kai ateisiu pavasari turėčiau nunešt pinigėlių. Tai apšvieskit mane, kokia SUMA nunešt kad tikrai priimtu?
Atsakyti

Sweika,

Seip as nieko nenesciau, nu nebent koki lauknesiuka maza, bet pinigu nenesciau, nes priims kaip supratau tik po puses metu, o pasake taip tik del to, kad jos nezino kokia bus situacija tuo metu.
Jei nesti , taj manau reikejo dabar..., kad jusu vietos niekas neuzimtu;)

Seip mano vaikas tokio pat amziaus kaip ir Tavo, jau einam i si darzeli gera menesi, seip esu labai labai patenkinta, labai geros auklytes ir atmosfera vaikui sukurta labai gera, maistas labai geras ir t.t.
Atsakyti
dekoju už informacija. Mes tai užsirašeme nuo kito rudens, bet pasake kad jeigu bus vieta, tai reikes pradeti nuo birželio, kad išsaugoti vieta. O dėl pinigelių klausiu dėl to kad mes šitam darželiui nepriklausome. Mes gyvenome Kalvarijų g., bet po metų, dveju planuojame persikelti į žirmunus.
Atsakyti
Mes priklausome siam darzeliui ir uzsiraseme pries tris savaites, o norime eiti nuo spalio, tai paskae, kad nieko negarantuoja, nes norinciu labai daug, o uzsirase yra net nescios budamos (kazkokia nesamone), na bet tikiuosi, kad pakliusime, nes nezinau ka daryti reikes. O gal kas zinote jei nunesciau pinigeliu ( na tikrai ne 50lt) direktorei - gal priimtu?
Atsakyti
Sveikos mamytes

reikia jusu pagalbos smile.gif mes visai neseniai atsikraustem i vilniu, tai nelabai dar zinom tos darzeliu sistemos.mums 1,6m.pries kiek laiko nors mazdaug reikia uzsirasyt i darzeli?ir koky patartumet aplankyt zirmunuose?

laukiu jusu patarimu!!!aciukas is anksto ax.gif
Atsakyti

seip mes irgi naujokai Vilniuje, gyvenam keletas menesiuku;)

turejom ta pacia problemele del tu darzeliu...

mums pasiseke, nes nuejom i pirma pasitaikiusi "Zirmuneliu" ir cia labai patiko ir aukletojos nuostabios ir aplika sukurta liux...

seip uzrasyti pries kiek laiko net nezinau, zinau, kad mamos labai anksti uzrasineja vaikus ir taj garantiju neduoda, kad priims. Reikia eiti paprasciausiai ir bandyti kalbetis:)
o seip pagal rajona kuris darzelis priklauso reikia pirmiausiai bandyti ir eiti i ta, nes pirmenybe teikiama tada bus...

SEKMES
Atsakyti
O sita darzeliai dirba tokiu metu?ten nuejus rasiu ka nors?smile.gif

pasimetus ryskiai ash smile.gif
Atsakyti
seip jie dirba tik gali atostogauti kai kurios aukletojos ir direktore:)
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2005 07 14, 19:01)
seip jie dirba tik gali atostogauti kai kurios aukletojos ir direktore:)

direktore grizo is atostogu 07.05, tad jau buna, tik reikia eiti ryte, nes po pietu kazkaip as jos niekada nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Kristina.b @ 2005 07 25, 08:59)
Labas, noreciau kiek reikia moketi uz vaiku darzelius. Savo 4 metu mergaite noreciau leisti i Zirmunuose esanti darzeli. Buciau labai dekinga uz informacija.

Mokestis kaip visur apie 120 lt. i menesi.
Atsakyti