Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

visai idomu butu, tik tiek, kad vargu ar rasiu laisva minute doh.gif susitikimui
Atsakyti
kaip tik siandien buvau pas direktore, tai sake prasyme parasyt kad nuo 2008 rugsejo, ir tai negarantuota....

musu mergickai dar beveik 5men, tai sake per velai atejom g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 06 19, 08:57)
kiek suprantu ir aikon ir onora gyvenat netoli darzelio? gal kuria diena susitinkame su vaikiukais? ka manot?

Laba, as mielai, tik, dirbu iki vakaro, paskui dar kartais ir namie jei seima leidzia. MANOTOKS DARBAS, KA KA PASESI TA TURESI.
Reiks butinai, bet tik vakarop galiu.
Atsakyti
siaip as irgi dirbu, tai tik vakarai ir belieka. bet gi dabar sviesu ilgokai, galim ir kokia 19val?
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 06 20, 21:11)
siaip as irgi dirbu, tai tik vakarai ir belieka. bet gi dabar sviesu ilgokai, galim ir kokia 19val?

ok
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 05 25, 13:54)
gal ir matomes smile.gif o jus gyvenate toj gatves puseje, kur ir darzelis?

mus lyg priims, nes is universiteto pazyma pristateme, tai kaip ir pirmenybe turetu buti, sake pasiskambinti liepos 3 d. pasitikslinti, kad kokios technines klaidos nebutu.

O jus vadovavotes situo istatymu del tos pirmenybes. Galvoju gal ir man pabandyt, nes viena auginu. Kazi dar ne per velu?

Nes, mes uzsiregistravom lapkricio pradzioj, tai jau zinom kad nepatenkam bendra tvarka. Sake mano maze 10 uz borto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 06 21, 18:30)
O jus vadovavotes situo istatymu del tos pirmenybes. Galvoju gal ir man pabandyt, nes viena auginu. Kazi dar ne per velu?

Nes, mes uzsiregistravom lapkricio pradzioj, tai jau zinom kad nepatenkam bendra tvarka. Sake mano maze 10 uz borto  doh.gif

Tik ka pasikonsultavau su drauge teisininke, sake tikrai primenybe priklauso, nors siandien mums darzelyje buvo pasakyta, kad tai jokios reiksmes neturi g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 06 21, 20:03)
Tik ka pasikonsultavau su drauge teisininke, sake tikrai primenybe priklauso, nors siandien mums darzelyje buvo pasakyta, kad tai jokios reiksmes neturi  g.gif  blink.gif

taip, isuo isakymu vadovaujames, rasant prasyma priimti i darzeli reikia nunesti reikiamus dokumentus, bet mes veliau nuneseme kai issiaiskinome, kad priklauso pirmumo teise ir kad galime nepatekti i darzeli doh.gif
Bandykite dar karteli
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 06 21, 18:03)
Tik ka pasikonsultavau su drauge teisininke, sake tikrai primenybe priklauso, nors siandien mums darzelyje buvo pasakyta, kad tai jokios reiksmes neturi  g.gif  blink.gif

realiai jie gali tai jums sakyti, o jus galite skunda parasyti, kad nesuteike pirmumo teises - aisku jei pristatysite pazyma ir dar puse kainos mokesite (bevent labai norite visa moketi). IR TADA JAU PRIVALO JUS PRIIMTI!!!!

Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 06 22, 09:43)
realiai jie gali tai jums sakyti, o jus galite skunda parasyti, kad nesuteike pirmumo teises - aisku jei pristatysite pazyma ir dar puse kainos mokesite (bevent labai norite visa moketi). IR TADA JAU PRIVALO JUS PRIIMTI!!!!

nebent jie isvedzios kad per velai dokumentai buvo pristatyti, nes kaip supratau jau yra arba netrukus bus sarasai, tai jau kai juos paskelbs jei dar nepaskelbe, tai tikrai negales kazko isbraukti, kas jau paskelbtas, kad priimtas g.gif
O gal tiesiog nenori tureti daug puse kainos mokanciu vaikuciu doh.gif bet gi jie valstybiniai darzeliai, tai koks cia noriu nenoriu.
Skubekite su popieriukais 4u.gif

Siaip tai man labai nepatinka, kad rasant prasyma tevai nera spazindinami su lengvatomis, pirmumo teisemis ir pan. Nes as irgi visai netycia ta tvarka atkasiau, jau kai sikna dege del tos nezinios pateksim, ar ne.
Atsakyti
Tik ka kalbejau, tai sake, kad paskambino i savivaldybes skyriu ir ten pasake, kad "vaikams, kuriuos augina vienas is tevu" reiskia "vaikams, kuriu vienas is tevu yra mires arba dinges be zinios". o jei tevas gyvas ir zinomas, bet negyvena kartu, tai nieko is to gero lotuliukas.gif

kazkaip man cia neaiskiai skamba. Tai taip ir rasytu, - mires arba dinges be zinios!!

Bet nesugebejo, man norodyti kazkokio teisinio dokumento kur ta savoka paaiskinama. Tai as vel konsultuosiuos su savo drauge tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute26 @ 2007 06 22, 08:43)

O tada pagal ta pati aiskinima reikia suprast kad man ir nuolaida darzeliui nepriklauso g.gif
Atsakyti
Mariposa, o gimimo liudijime tevas nurodytas?
Atsakyti