Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

Man sio darzelio vedeja paliko kaip tik gera ispudi. Parasiau prasyma, mandagiai pasiule parasyti ir i kita darzeli, kuris priklauso pagal gyvenama vieta, nes jeigu kartais pas juos nebutu vietu, tai kad neliktume ant ledo. Nu atsifutbolino, bet mandagiai. As to nevertinau kaip kysio prasymo.
Atsakyti
QUOTE(Tuja2 @ 2006 12 22, 08:31)
Man sio darzelio vedeja paliko kaip tik gera ispudi. Parasiau prasyma, mandagiai pasiule parasyti ir i kita darzeli, kuris priklauso pagal gyvenama vieta, nes jeigu kartais pas juos nebutu vietu, tai kad neliktume ant ledo. Nu atsifutbolino, bet mandagiai. As to nevertinau kaip kysio prasymo.

Tai cia tau su jos mandagumu pavyko...ko nepasakyciau apie mus schmoll.gif tikra ta zodzio prasme iskoliavo,net prie devynmecio mano sunaus doh.gif kulturos ta moterele neturi ne uz kapeika schmoll.gif ,labai likau nusivylusi sio darzelio vedeja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,vis pasižiūriu mūsų darželio tėma, bet kaip nėra naujienų taip nėra verysad.gif Mes tai į darželį neinam nuo lapkričio pabaigos , nes užpuolė ligos doh.gif ,tai gyditoja patarė per žiemą pasedet namuos. Labai norėčiau sužinot kaip sekasi vaikučiams daržely, ypač iš "saulučių" grupės, ar labai sirgot žiema, kas per tą laiką pasikeitė grupėje. rolleyes.gif gossip.gif
Atsakyti
sveikutes, gaila kad tema tokia "mieganti"
nuo rudens savo maziuke leisiu i lopseli. Noreciau lopselinuku mamyciu atsiliepimu isgirsti 4u.gif
Atsakyti
alio
Atsakyti
mes irgi planuojame vaikiuka leisti i lopseliu grupe nuo rugsejo, tada man butu 1,4 m. tikiuosi greitai pripras ir viskas bus tvarkoj. Tik idomu ar kai eisiu dar karta rasyti prasymo priims mus?
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 03 26, 09:39)
mes irgi planuojame vaikiuka leisti i lopseliu grupe nuo rugsejo, tada man butu 1,4 m. tikiuosi greitai pripras ir viskas bus tvarkoj. Tik idomu ar kai eisiu dar karta rasyti prasymo priims mus?

maniskei irgipanasiai bus kai pradesiu leisti. Prasyma mes raseme kai vaikui 3 men. buvo.
O kodel jusu neprieme? g.gif ar priklausote pagal gyvenamaja vieta?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 03 26, 08:48)
maniskei irgipanasiai bus kai pradesiu leisti. Prasyma mes raseme kai vaikui 3 men. buvo.
O kodel jusu neprieme? g.gif ar priklausote pagal gyvenamaja vieta?

prasyma tai musu prieme, mes raseme kai vaikui buvo 2 men., bet kiek is kitu kieme mamyciu girdejus tai buna toks apsurdas kad ateini i darzeli,o sako vietu ner. nors vaikai buna priimti is skirtingu miesto daliu. mes tai gyvename priesais darzeli. pro langa ji kasdien matome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 03 26, 09:55)
prasyma tai musu prieme, mes raseme kai vaikui buvo 2 men., bet kiek is kitu kieme mamyciu girdejus tai buna toks apsurdas kad ateini i darzeli,o sako vietu ner. nors vaikai buna priimti is skirtingu miesto daliu. mes tai gyvename priesais darzeli. pro langa ji kasdien matome smile.gif

tai turi priimti, mums sake rugpjucio vidury pasiskambinti, pasakyti, ar lankysime
Atsakyti
Sveikos mamytes, kurios prisijungs prie mūsų darželio thumbup.gif .
Siūlyčiau lopšelio grupę Zuikučiai.Mes dabar lankome ją. Auklėtojos liuxx. Esu labai patenkinta, užsiima su vaikais ir mažiu sunku iš daržo ištempt, nori pasilikt, o tai manau daug ką apie auklėtojas pasako.
Papildyta:
Mus rudenį kelia į kitą grupę, mes jau užaugom, padėkit mamytės pasirinkti grupę, kur auklėtojos geros ir su mažiais užsiima, nes apie kaikurias girdėjau nekokių atsiliepimų. Norėtumėm vėl pataikyt pas panašias auklėtojas kaip Zuikučiuose.

Atsakyti
QUOTE(armane @ 2007 03 29, 13:31)
Sveikos mamytes, kurios prisijungs prie mūsų darželio thumbup.gif .
Siūlyčiau lopšelio grupę Zuikučiai.Mes dabar lankome ją. Auklėtojos liuxx. Esu labai patenkinta, užsiima su vaikais ir mažiu sunku iš daržo ištempt, nori pasilikt, o tai manau daug ką apie auklėtojas pasako.
Papildyta:
Mus rudenį kelia į kitą grupę, mes jau užaugom, padėkit mamytės pasirinkti grupę, kur auklėtojos geros ir su mažiais užsiima, nes apie kaikurias girdėjau nekokių atsiliepimų. Norėtumėm vėl pataikyt pas panašias auklėtojas kaip  Zuikučiuose.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aciu uz info, nes siandien pradejau leisti vaika i sita grupe, taj labai pradziuginai.
Maciau tik seimininkute ir jauna aukletoja, jos man labai abi patiko.
Atsakyti
o kada galima grupe pasirinti?
o Zuikuciu grupe cia nuo 1 m. iki 3m. misri kazkokia? labai smalsu 4u.gif
Atsakyti