Mano vaikui šiandien netiko maistas darželyje , parėjo namo ir atpylė viską Klausiau ką valgė, sakė Danonki
QUOTE(Astuliukas @ 2006 11 08, 19:26)
Mano vaikui šiandien netiko maistas darželyje , parėjo namo ir atpylė viską Klausiau ką valgė, sakė Danonki
Maniškė irgi tvirtino, kad vakarienei valgė jogurtą su bandele ir kad gerti "tikrai tikrai" nieko nedavė. Aš apžiūrėjau visus stendus grupės koridoriuje, bet niekur neradau meniu. Ar auklėtojos jo neiškabina? Mūsų ankstesniame darželyje auklėtojos visuomet meniu užrašydavo. Man tai patikdavo, nes vaiko gali klausti neklausęs - atsakymas beveik visuomet yra "neatsimenu" arba "tikrai ne blynai" (kuriuos labai mėgsta) .
Mano dukrytė ir ne vieną kartą kažkaip jautėsi blogai po darželio maisto . Porą kartų parėjusi namo skundėsi, kad pilvuką skauda. O vieną vakarą net išsigandau, kai dukrytė pavalgiusi pieš miegą viską išvėmė, o po to dar nakti porą kartų vėmė . Maniau, kad jau skranduką bus apnuodijus, bet nieko kitą dieną viskas pasitaisė, tiesa auklėtojoms liepiau pusryčių neduot.
Pas mus taip pat buvo su maistu, prašė kad namo pasiimtumėm.Mažius vėmė varške,o auklėtojos tvirtino kad vaikas nieko nevalgė,nors namie jokios varškės negavo gal savaite prieš tą dieną.Ir jam į mėn. nors kartą visada paleidžia vidurius,tai gydytoja liepė stebėt ką valgo darželyje,nes tikrai nuo maisto.Maniau kad čia mano vaikas tik jautrus maistui,o pasirodo kažkas su darželio maistu negerai.
QUOTE(armane @ 2006 11 09, 18:32)
Pas mus taip pat buvo su maistu, prašė kad namo pasiimtumėm.Mažius vėmė varške,o auklėtojos tvirtino kad vaikas nieko nevalgė,nors namie jokios varškės negavo gal savaite prieš tą dieną.Ir jam į mėn. nors kartą visada paleidžia vidurius,tai gydytoja liepė stebėt ką valgo darželyje,nes tikrai nuo maisto.Maniau kad čia mano vaikas tik jautrus maistui,o pasirodo kažkas su darželio maistu negerai.
Mums viena karta irgi yra taip buve Bet as manau, kad cia ne nuo maisto, o nuo labdaros pieno, kuri duoda pries vakariene. Vien zodis "labdaros" man jau pasako, kad jis tikrai nera aukstos kokybes Ir varske vemti gali ne tik nuo varskes, o ir nuo pieno, kuris skrandyje surugsta ir pasidaro panasus i varske. Zinau, kad nuo to pieno yra vemusios ir aukletojos ir nemazai vaiku
Mano dukryte Santariškėse, lašino lašelines, šiandien jau geriau.
Aš tikrai nekaltinu, kad čia nuo maisto, gal ir virusine kokią pasigavo nuo kokio vaiko. Kol kas daktarai nenustatė ligos, nes negalėjo paimti tyrimam išmatų, nes ji nieko nevalgė.
Aš tikrai nekaltinu, kad čia nuo maisto, gal ir virusine kokią pasigavo nuo kokio vaiko. Kol kas daktarai nenustatė ligos, nes negalėjo paimti tyrimam išmatų, nes ji nieko nevalgė.
QUOTE(Astuliukas @ 2006 11 10, 12:14)
Mano dukryte Santariškėse, lašino lašelines, šiandien jau geriau.
Nors jau isejom is sito darzelio, bet vis pasiskaitau tema .
Man primine lygiai pries metus buvusia istorija, kai penktadieni nakti vyresnioji eme vemti "varske", o sekmadieni atsidurem Santariskese, dar ir viduriuodami Taip ir nesupratom, nuo ko ten viskas buvo, taciau turejom nemalonios patirties . Lyg tai darzely tuo metu tokiu atveju nebuvo, tai negaliu kaltint, taciau pergalvojus visa namini maista atrode, kad nieko itartino ir neiprasto irgi nevalge...
Papildyta:
O su kuo tu, Astuliuk, palikai Santariskese Redita, ar viena?
Mes tai palatoj pamenu isikurem visos trys, nes neturejau kas ziuri nei mazaja (tuomet jai buvo 9 men, dar maitinau), nei didziaja
QUOTE(Augustė @ 2006 11 10, 12:07)
O su kuo tu, Astuliuk, palikai Santariskese Redita, ar viena?
Su tėte, nes mažąją maitinu, o ten sąlygos tokios, kad jie su tėte kartu vienoje lovoje miega Aišku, jei negalėtų tėtis, tai ir važiuotumeme visos trys, nes ką daryt kitaip
Ar davėte kas pinigėlių vedėjai? musų istorija tokia:
Vaika i daržą užrašėm 2006 sausio pradžioj, kad pradėt eit 2007 sausi(vaikui buvo 0,5 m), ir vedėja, sakė kad jei norėsim galėsim pradėt lankyt nuo rugsėjo. Atėjom vidurvasarį - sako, nuo sausio užsirašėt sausį ir ateikit,hmmm supratau, kad litų reik duot. Na tai nutarėm, kad pabusiu su vaiku namie iki to sausio. Siandien skambinu vedėjai, sakau taip ir taip sausį pasiruošę ateit i darželį, kaip užsiputojo, sako vietų nėr ir tt. Kai papasakojau visą istoriją ir paklausiau tai kam tie prašymai reikalingi , zadėjo pakambint jei vieta atsirastų. supratau kad reik kalbėt akis į akį ir su voku eit.
būtų juokinga jei nebūtų graudu.
Ka patartumėt mamos?
Vaika i daržą užrašėm 2006 sausio pradžioj, kad pradėt eit 2007 sausi(vaikui buvo 0,5 m), ir vedėja, sakė kad jei norėsim galėsim pradėt lankyt nuo rugsėjo. Atėjom vidurvasarį - sako, nuo sausio užsirašėt sausį ir ateikit,hmmm supratau, kad litų reik duot. Na tai nutarėm, kad pabusiu su vaiku namie iki to sausio. Siandien skambinu vedėjai, sakau taip ir taip sausį pasiruošę ateit i darželį, kaip užsiputojo, sako vietų nėr ir tt. Kai papasakojau visą istoriją ir paklausiau tai kam tie prašymai reikalingi , zadėjo pakambint jei vieta atsirastų. supratau kad reik kalbėt akis į akį ir su voku eit.
Ka patartumėt mamos?
QUOTE(Pukiene @ 2006 11 14, 13:26)
Ar davėte kas pinigėlių vedėjai? musų istorija tokia:
Ka patartumėt mamos?
Ka patartumėt mamos?
mes kai ejome uzsirasyti, tai bendravome su pavaduotoja. speju, kad vedejos daug kur vienodos. o jus nebandete uzsirasyti i kita darzeli? jei ji jus uzsipuola, tai gal ir jus pabandykit ja uzsipulti, gal tada apsiramims ir prades bendrauti kaip su zmogum (kartais toks jausmas susidaro kad tik taip su jomis ir galima bendrauti).
p.s. mano drauge dave kisi (bet kitam darzeli) ir po kokiu poros menesiu atsieme vaika (nes grizdavo tai sumustas, tai sukandziotas), dabar su aukle vaikiukas namuose auga.
Kad šiame darželyje labai daug vaikų ir nėra vietų, tai teisybė.
Bet, jei ji žadėjo pažadėtu laiku priimti ir nepriėmė, reikia aiškintis ir jokio kyšio neduoti Siūlyčiau dar kur nors šalia nueiti į kitą darželį, sako vietų pilna ir dar gal geresnį rasi
Bet, jei ji žadėjo pažadėtu laiku priimti ir nepriėmė, reikia aiškintis ir jokio kyšio neduoti Siūlyčiau dar kur nors šalia nueiti į kitą darželį, sako vietų pilna ir dar gal geresnį rasi
musu tema kaip matau prigęso.
Šiandien perskaičiau darželyje skelbimą, kad bus kalėdinis spektaklis į kurį galės ateiti ir tėveliai. Taip pat reikia pasipuošt karnavalui atitinkamai Džiugu
Šiandien perskaičiau darželyje skelbimą, kad bus kalėdinis spektaklis į kurį galės ateiti ir tėveliai. Taip pat reikia pasipuošt karnavalui atitinkamai Džiugu