QUOTE(Arminux @ 2008 06 12, 16:17)
Neįsižeisk, bet man labai nepatiktų tokios rinkliavos. Aš esu už tai, kad kiekvienas svečias pagal savo kišenę, pagal galimybes maksimaliai kiek gali skiria dovanai, o tokios rinkliavos - tai tiesiog reketavimas.....juk nepatogu įmesti kelis litukus, Ką kiti pagalvos
. todėl jei jau nori gražios šventės ir brangių atribūtų kaip pvz. laikraštukas, turi pati pasikaičiuoti savo finansines galimybes, o ne iš svečių (nors tikiu, kad jie tau labai artimi) rinkti. Tai jau pasenęs požiūris.
neįsižeisk, čia tik mano nuomonė, .......
Viskas gerai
as kritika priimu
.Juo labiau,kad ir man rinkiavos nepriimtinas dalykas su kuo jau teke susidurti kai neisgali patys puotu kelejai susimoketi
.
Musu atveju kiek kitaip truputi yra,nes mes is anksto pranesem,kad zurnaliukas kainuos po maza pinigeli.Mergaiciukes kiaule-taupykle,tokia maza,kad niekam i galva nesautu deti ten 10lt.O 5 ar 2lt.nera daug juo labiau,kad pranesta is anksto.O mazylei dziaugsmo suteiks,kad taupykle pasunkejo
.
Kitas dalykas sveciai gaus tikrai dar ne viena dovanele is musu uz kuria tikrai neprasysim sumoketi
Papildyta:
O visoms pagyrusioms mano darbeli didelis aciu
.Smagu kai ne man vienai patinka,nors ir spaustuves darbuotojam tureciau padekoti ka as be ju...
Papildyta:
QUOTE(dilgelyti @ 2008 06 12, 19:18)
Kaip faina.. ir matau kad mes ta pacia diena saviski krikstysim
Smagu girdeti