Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(laurada @ 2008 06 08, 23:06)
Kai pati ieskojau informacijos, tai taip nervino  mane tie emailai, ne viena syki rasiau, kad nerasytu, bet cia pasaka be galo vistiek rasys  doh.gif O cia viska perskaicius radau tiek daug ideju, laikrastuku pavyzdziu, tai jau padariau savo bernuzeliams tikrai geriausia is geriausiu  biggrin.gif Ir pats scenarijus, zaidimaitikrai daug radau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, kiek skaitai temu, visose vos ne kas antram psl. :" Gal galite atsiusti pavyzdziu i xxx@xxx.lt...", "Atsiuskite pavyzdziu i ..." ir taip pasaka be galo doh.gif Vienos sedi, dirba, pasidalina su kitomis, tai dar ir to neuztenka, reikia asmeniskai kiekvienam atsiusti i pasta doh.gif Siaip yra skelbimu skyrelyje mamyte, kuri daro laikrastukus, jei nenorite pacios gaminti, o jei norite daryti pacios, tai ir paieskokite, juolab, kad pavyzdziu yra pilna, visos mielai dalinasi mirksiukas.gif
Atsakyti

Štai tau nuorodėlė, tikiuosi, pagelbės mirksiukas.gif 4u.gif

Labai aciu 4u.gif pavyko,kazkur ne ten spaudziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2008 06 06, 23:25)
labai teisingai pati pasakei viska taigi pagal viska turetu buti krikstukas...o kaip kam mieliau taip tas ir vadina 4u.gif  drinks_cheers.gif

Ja ja drinks_cheers.gif
QUOTE(dipladenija @ 2008 06 09, 17:30)
Štai tau nuorodėlė, tikiuosi, pagelbės  mirksiukas.gif  4u.gif
Labai aciu 4u.gif pavyko,kazkur ne ten spaudziau blush2.gif

Saunu, kad pavyko thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas galit rekomenduot kur atsispausdint spalvotai laikrastuka ( apie 10-15 kopiju) Kaune. Busiu dekinga uz rekomendacijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsaulytexx @ 2008 06 10, 00:49)
Kas galit rekomenduot kur atsispausdint spalvotai laikrastuka ( apie 10-15 kopiju) Kaune. Busiu dekinga uz rekomendacijas. 4u.gif

kiek man zinoma copy1 spalvoto kopijavomo lapas kainuoja apie du lt,kad ir su nuolaida vistiek brangu prasyt draugu kas turi kopijavimo aparatus verysad.gif

noreciau paklausti, o kiek darot kopiju? as galvoju jei iseis tai nor viena seimai sakiau reik uzrasyt kaip seniau adresa tipo kastonu 1-2 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(railukgec @ 2008 06 10, 11:34)
kiek man zinoma copy1 spalvoto  kopijavomo lapas kainuoja apie du lt,kad ir su nuolaida vistiek brangu prasyt draugu kas turi kopijavimo aparatus  verysad.gif

noreciau paklausti, o kiek darot kopiju? as galvoju jei iseis tai nor viena seimai sakiau reik uzrasyt kaip seniau adresa tipo kastonu 1-2 lotuliukas.gif

mes planuojam seimai viena kopija, manau tikrai uztenka. Vyras siandien kazkur rado kur spausdina po 1 Lt 70 ct., kai gris paklausiu kur, galesiu parasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2008 06 09, 15:22)
drinks_cheers.gif  Tikrai, kiek skaitai temu, visose vos ne kas antram psl. :" Gal galite atsiusti pavyzdziu i xxx@xxx.lt...", "Atsiuskite pavyzdziu i ..." ir taip pasaka be galo  doh.gif Vienos sedi, dirba, pasidalina su kitomis, tai dar ir to neuztenka, reikia asmeniskai kiekvienam atsiusti i pasta  doh.gif Siaip yra skelbimu skyrelyje mamyte, kuri daro laikrastukus, jei nenorite pacios gaminti, o jei norite daryti pacios, tai ir paieskokite, juolab, kad pavyzdziu yra pilna, visos mielai dalinasi  mirksiukas.gif

Na, pavyzdziui as asmeniskai irgi kelis kart prasiau , kad atsiustu man i pasta laikrastuka, bet ne del to, kad tingiu daryti ar ieskoti ar pan. As pati esu dariusi ir kitoms siuntusi, visiskai manes neerzina, kad zmogus praso biggrin.gif Tiesiog idomu, kaip kitos daro, gal nauju ideju, ar siaip, nes viskas jau tas pats per ta pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rklp @ 2008 06 10, 13:35)
Na, pavyzdziui as asmeniskai irgi kelis kart prasiau , kad atsiustu man i pasta laikrastuka, bet ne del to, kad tingiu daryti ar ieskoti ar pan. As pati esu dariusi ir kitoms siuntusi, visiskai manes neerzina, kad zmogus praso  biggrin.gif Tiesiog idomu, kaip kitos daro, gal nauju ideju, ar siaip, nes viskas jau tas pats per ta pati  ax.gif

Tai as apie tai ir kalbu, kad visos savo darbais ir idejomis dalinasi forume 4u.gif Jei nori gauti pavyzdeli, perverti kelias temas ir prisirankioji ju sociai bigsmile.gif Jeigu labai sudomino kuris nors darbas, tai parasai i az ir paprasai, kad atsiustu unsure.gif O ne siukslini visa tema savo e-mailais doh.gif O dabar ypac anoj temoj kol surandi ka nors naudingo ir i tema, perskaityt reikia kelis psl, kol randi sakini, nes kas antras pasisakymas " Atsiuskit man laikrastuka" doh.gif

Arba gal galima butu sukurti nauja tema ir pavadinti "Atsiuskite man i e-maila" ax.gif
Atsakyti
Vis artyn ir artyn musu didzioji svente.Kadangi sioj temoj prasedejau ne viena diena kol pagaminau savo 'kudikeli' ,todel negaliu neparodyti.Nesenai atveze is spaustuves mano zurnaliukus,atsidziaugti negaliu... wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 11 birželio 2008 - 10:31
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 11, 12:27)
Vis artyn ir artyn musu didzioji svente.Kadangi sioj temoj prasedejau ne viena diena kol pagaminau savo 'kudikeli' ,todel negaliu neparodyti.Nesenai atveze is spaustuves mano zurnaliukus,atsidziaugti negaliu... wub.gif
user posted image

nuostabus thumbup.gif labai labai graziai atrodo,tikiu kad ir idomus begalo drinks_cheers.gif wub.gif...sakai kad is spaustuves,ti norejau paklaust...kiek kainavo spausdinimas?gal idesi nuorodele kur tavo laikrastuka pavartyt galima butu 4u.gif ?
mes tai savaji laikrastuka spausdinom is draugu pasiskoline gera printeri tai mums kainavo tik 50lt...o kai pagalvoju kad copy1 butume palike 150lt apytiksliai ti net silpna pasidaro 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2008 06 11, 11:43)
spausdinom is draugu pasiskoline gera printeri tai mums kainavo tik 50lt...o kai pagalvoju kad copy1 butume palike 150lt apytiksliai ti net silpna pasidaro 4u.gif  lotuliukas.gif

Na taip,kaina didele blush2.gif ,bet norejau kokybes,o uz ja visada reik moketi rolleyes.gif .Todel sugalvojau zurnaliuko kaina,kad tokia skausminga nebutu mums blush2.gif .Persiusim dukrytes pirmaja taupykle ratuku,kad po pinigeli sveciai idetu busimiems universiteto mokslams blush2.gif .Dariau 16vnt.tai...
Nuorodos,atleiskit,bet internete tikrai neviesinsiu,nes beveik kiekvienam puslapi musu asmenine seimos istorija...
Taciau kam reikes kreipkites,mielai padesiu juk be sios temeles as nebuciau turejus sio leidinuko ,todel pasidalinti info neatsisakau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2008 05 28, 18:50)
Daug pavyzdėlių yra senesnėse temose  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti