Ale kaip jus tuos saldainiu poperiukus pacios darote,nu niekaip nesuprantu. Gal kuri papasakoti galit.
[/quote]
Na yra du budai pasidaryti individualius su foto saldainiu popierelius. Pirmasis - susimaketuoti paciai, arba antrasis - uzsakyti maketuka pas forumo mamytes paslaugu skyrelyje. Tada atsispausdini, susikarpai ir visnioji, vinioji, vinioji....
Yra dar trecias - uzsakyti firmoje, kuri viska padarys. Anais metais domejausi, tai 1kg kaina 60 lt, min uzsakymi kiekis 2kg
Na bet mano manymu uzsisakyti firmoj, tai neapsimoka, lb jau brangiai gaunasi, nemanot?... dabar maciau 80lt kg.
taigi manau lengviausias budas uzsisakyti pas mamytes arba tiesiog pasisemus ideju paciai pasigaminti
QUOTE(katcia @ 2009 01 21, 16:59)
Na bet mano manymu uzsisakyti firmoj, tai neapsimoka, lb jau brangiai gaunasi, nemanot?... dabar maciau 80lt kg.
taigi manau lengviausias budas uzsisakyti pas mamytes arba tiesiog pasisemus ideju paciai pasigaminti
sutinku
na ir as prasysiu mamyciu pagalbos gal kuri galetu atsiusti man i emaila koki laikrastuko pavyzdi buciau labai dekinga snieguolyte@super.lt
QUOTE(honeyyy @ 2009 01 23, 19:13)
na ir as prasysiu mamyciu pagalbos gal kuri galetu atsiusti man i emaila koki laikrastuko pavyzdi buciau labai dekinga snieguolyte@super.lt
Sveikos Mamytes, savaitgai krikstynos, viska kaip ir susiruosiau kas priklauso kriksto teveliams, bet taip dar noris padaryt ir laikrastuka, gal galite kas atsiusti i maila jurgita@addus.lt laikrastuko pvz. Aciu labai.
QUOTE(adoma22 @ 2009 01 22, 12:06)
sveikos mamytes rosiuosi sunelio krikstynoms patarkit prasau kur kreiptis ,ar kaip susikurt laikrastuka.aciu
as maketuoju krikstynu laikrastukus.
Visa krikstynoms skirta atributika rasite cia http://public.fotki....tyn-atributika/
QUOTE(bitutes @ 2008 10 20, 21:27)
Na super gražūs žodžiai. Tikrai panaudosiu darydama laikraštuką kuriai nors mamai. Tikiuosi nieko prieš?
zinoma,kad ne... i sveikata as cia irgi ideju daug gavau,tai su jumis irgi pasidalinu... nors nekazinkas...
mamyciukai gal galetumet atsiust i email krykstynu laikrastuko pavyzdi labai dekoju, vaitkuviene04@gmail.com
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.