oi kokia nedraugiska
sveikutės,
na ir aš jungiuosi prie jusu, jei galima .Man plaukai piestu stojasi nes dabar sugalvojom krikšyt per Kalėdas .Pasiskaitinėjus dar labai nedaug bet nežinau kaip viska padaryt gerai ir laiku
Pašau jusu mamytės pagalbos, patarimu ir t.t gal galit kokiom idėjom pasidalinti tai lauksiu ir čia ir į až.
AČIU
na ir aš jungiuosi prie jusu, jei galima .Man plaukai piestu stojasi nes dabar sugalvojom krikšyt per Kalėdas .Pasiskaitinėjus dar labai nedaug bet nežinau kaip viska padaryt gerai ir laiku
Pašau jusu mamytės pagalbos, patarimu ir t.t gal galit kokiom idėjom pasidalinti tai lauksiu ir čia ir į až.
AČIU
Vasarą buvome pusbrolio dukrytės krikštynose, kur visi svečiai gavo laikraštukus "Krikštynukas".Beje pati mama tuos laikraštukus atspausdino,surišo gražiais kaspinėliais ir visai šaunu buvo. Nereikėjo į jokias spaustuves gabent. Seneliams padovanojo po lazdą(yra pirkt "Už vieną eurą"), o močiutėms po skrybėlę padovanojo
jauu padariau krikstynu saldainiuku , liko tik laikrastuka padaryt
tai lenku kalba nieks nedaret laikrastuku?
man niekaip neiseina padaryt saldainiu popiereliu o del laikrastuko,tai jau ji turiu pasidarius
QUOTE(aistew @ 2008 10 10, 07:32)
man niekaip neiseina padaryt saldainiu popiereliu o del laikrastuko,tai jau ji turiu pasidarius
galiu padet o kodel nepavyksta?
QUOTE(welkom1 @ 2008 10 10, 09:52)
galiu padet o kodel nepavyksta?
noriu idet nuotraukele.bet man niekaip neina jos sumazint
kazkam i one siunciau laikrastuka ir grizo laiskas
as sumazinu nuotrauka atidarius ja su Microsoft Office Picture Manager pasirinkus pati maqziausia dydi 12%, po to padarau Print Screen ir ikeliu i Paint ir ten iskerpu kas nereikalinga
QUOTE(aistew @ 2008 10 10, 11:35)
noriu idet nuotraukele.bet man niekaip neina jos sumazint
as sumazinu nuotrauka atidarius ja su Microsoft Office Picture Manager pasirinkus pati maqziausia dydi 12%, po to padarau Print Screen ir ikeliu i Paint ir ten iskerpu kas nereikalinga
QUOTE(welkom1 @ 2008 10 10, 18:15)
kazkam i one siunciau laikrastuka ir grizo laiskas
bandysiu
ar gavosi?