dar reikia speti pasieskoti vestuvini laikrasti sioki toki pasigaminti nors maza nes labiau norisi pabrezti krikstynas tai dar laukia vargo vakariene scenariju jau beveik beveik turiu liko tik pagaleile mintis sudelioti nes db viskas padrikai nors jau puse padariau nes laiko turiu kai tik mazius miega o dar tas remontas tai MB pyksta kai taip daznai prie kompo sedziu
na bet kaip sakant viskam savo laikas dar yra visas menuo
QUOTE(katcia @ 2008 07 03, 11:26)
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 06, 16:26)
labai tau aciu. su jusu visu pavyzdziais ir kai kuriu dalyviu pagalba atkrito vienas rupestelis - mano laikrastukas jau baigtas. belieka tik atspauzdinti bet dar daug visko reikia pasiruost iki krikstynu. niekaip nesumastau kaip grazei padaryti kvietimus ir idomaus scenarijaus. vis pribegus paskaitineju senas temukes. na tikiuosi iki rugsejo viska pasidarysiu. o tada su nekantrumu lauksiu nuostabios sventes
labas as tai tik ipusejau savo laikrasti nes darau is seno pavyzdzio nes mano vyras pernai buvo krikstatevis tai as padariau krikstuka pati nes apie supermamas dar nezinojau tai norisi db gal ko idomesniu jei gali atsiusk man savo laikrastuka i viktorijosg@yahoo.com o as per nakti snd ar ryt diena kol mazius miegos damusiu galutini varianta savo scenarijaus nors jis pas mane keiciasi kas dvi dienas nes vis ka tai naujo isgirstu pamatau perskaitau tai as atsiusiu tau savo cenariju tai galesi ivertinti bus didis darbas padarytas kaip tau mainai ar tinka
o buvo cia kalbeta apie pardavinejima laikrastuko kai MB krikstatevis buvo tai as padaviau krikstamotei taupykle vyras nesiojo laikrasti o mama is paskos su taupykle tai pririnkom 100Lt tai vat kas kiek norejo tas tiek dejo ir labai buvo smagu kai po kokios savaites skambina ir sako blyn pirkau laikrasti ir pamirsau gal guli kur musu