QUOTE(lamur @ 2008 05 25, 18:12)
lamur, 25 Geg 2008 - 18:12, parašė:
lamur, 25 Geg 2008 - 18:12, parašė:
labukas saunuoles mamytes
as cia studijuoju temas apie laikrastuka, bet niekur man neatidaro nuorodu, kurios mamytes ideje laikrastukus savo. gal daletumete man padeti...
tai noriu pamatyti kaip tie laikrastukaoi atrodo... 
labukas saunuoles mamytes
as cia studijuoju temas apie laikrastuka, bet niekur man neatidaro nuorodu, kurios mamytes ideje laikrastukus savo. gal daletumete man padeti...

tai noriu pamatyti kaip tie laikrastukaoi atrodo...
As turiu keleta issisaugojus, bet neisivaizduju, kaip wordini dokumenta cia ikelti
Papildyta:
QUOTE(AV @ 2008 05 23, 19:52)
AV, 23 Geg 2008 - 19:52, parašė:
AV, 23 Geg 2008 - 19:52, parašė:
Kažkada teko kažkuriame forume skaityti humoro forma vaikučio kreipimąsi į kitus vaikus... Net nežinau, kaip paaiškinti...
Na, maždaug, vaikutis kitų vaikų klausia, ką daryti, jei... Buvo gal 20 ar 30 punktų...
Labai labai reikia, gal kas žinot, kurioj temelėj galėčiau rasti juos? O gal kas turit išsisaugoję ir galit įdėti čia
Norėčiau juos panaudoti krikštynų laikraštuke
Ačiū 
Kažkada teko kažkuriame forume skaityti humoro forma vaikučio kreipimąsi į kitus vaikus... Net nežinau, kaip paaiškinti...

Na, maždaug, vaikutis kitų vaikų klausia, ką daryti, jei... Buvo gal 20 ar 30 punktų...

Labai labai reikia, gal kas žinot, kurioj temelėj galėčiau rasti juos? O gal kas turit išsisaugoję ir galit įdėti čia

Norėčiau juos panaudoti krikštynų laikraštuke

Ačiū
Neisivaizduoju