Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

Mano vyriausioji dukrele nusprene dvynukam padaryti dovanele ir pati sumaketavo, parenge laikrastuka thumbup.gif . Tik dabar diskutuojam ar rasyti krikstukas( nuo zodzio krikstynos), ar krykstukas( nuo krystaujancio vaiko)? g.gif Matau, kad ir ta, ir ta versija mamytes naudoja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 28, 10:43)
Mano vyriausioji dukrele nusprene dvynukam padaryti dovanele ir pati sumaketavo, parenge laikrastuka thumbup.gif . Tik dabar diskutuojam ar rasyti krikstukas( nuo zodzio krikstynos), ar krykstukas( nuo krystaujancio vaiko)? g.gif  Matau, kad ir ta, ir ta versija mamytes naudoja... g.gif

Kkokia sese saunuole wub.gif as irgi zinau, kad abu pavadinimai naudojami ir abu sauniai skamba. Tik as deciau (ir dejau kai dariau) "Krikstukas". Visgi krikstynu proga daromas laikrastukas, tad skirtas krikstukams (krikstijamiems vaikuciams) 4u.gif Jums dar tiktu pavadinimas "Krikstukai" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbasi @ 2008 06 28, 00:09)
Stai ir musu iristas krikstukas.
user posted image

Labai visoms aciu kas pasidalinot laikrastuku pavyzdukai 4u.gif Be ju tikrai nebuciau pagaminus.Nors daug ka ketinau irasyt neirasiau nes pamirsau(paskutines dienas dirbau).

thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal galit man kas i az atsiust laikrastuka? blush2.gif
Atsakyti
uz menesio krikstysiu savo maziuke, bet uzstrigau su jumoro skyreliu. kiek ieskojau anegdotai jau pabodo schmoll.gif . gal kas turit zodziu pervadintu kitaip pvz.: "Bambukas - vaikas su didele bamba" g.gif
Atsakyti
QUOTE(railukgec @ 2008 06 28, 18:53)
uz menesio krikstysiu savo maziuke, bet uzstrigau su jumoro skyreliu. kiek ieskojau anegdotai jau pabodo schmoll.gif . gal kas turit zodziu pervadintu kitaip pvz.: "Bambukas - vaikas su didele bamba" g.gif

turbut turi galvoje toki zodyneli, tik ne visi zodziai vaikiski, bet si ta manu pritaikysi 4u.gif
agurkas - nuskustas kaktusas
akmene - bejausme moteris
antrokas - pries roka nusistates zmogus
aveti - palengva virsti avinu
bambukas - amzinai nepatenkintas , bambantis
cigarete - paaugliu zindukas
ciaudeti - atsisveikinti italiskai
daugtaskis - taikliai metantis kamuoli krepsininkas
diktatorius - mokytojas skaitantis diktanta
etikete - etika destanti mokytoja
glaudes - meilios moterys
glebesciuotis - imti ka nors glebiais
ilgaplaukis -lgu nuotoliu plaukikas
ironija - uzmaskuotas isizeidimas
ismintis - isminta vieta
javai - JAV gyventojai
kavinukas - nepilnametis kaviniu lankytojas
kelnaites - mergaites is kelno miesto
lupos burnos skliausteliai
manekenas - didele lele suaugusiems
naktibalda - zmogus naktimis perstatinejantis baldus
peleda - katinas
pliksala - saltyje drebantis plikis
prielinksnis - nuolat palinkes prie kito ausies
receptas - gydytojo laikas vaistininkui kuri iteikia ligonis
rusenti - kalbeti rusiskai
salota - neissivystes kopustas
sukineti - pasidaryti kinieciu
telegrafas - per televizoriu rodomas grafas
trynys - bato nutrinta pusle
uzciaupti - uzsukti ciaupa
vadovelis - nedideles imones istaigos vadovas
vejavaikis - vejuota diena gimes zmogus
zandaras - zmogus dideliais zandais
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 25, 23:07)
sveikos mamytes.
ruosiuosi savo 2 princesiu krikstynoms. ir labai noriu pas jus paprasyti gal galit atsiusti krikstynu laikrastuko pavyzdi  4u.gif  tekstu daug turiu, bet ideju apipavidalinimui laaabai truksta. mano emeilas latimerija20@one.lt
is anksto dekoju  wub.gif
Papildyta:

o ka man daryt? pas mane nera painto  verysad.gif  doh.gif

Atsiusk man surinkta medziaga, padesiu sumaketuot drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 27, 00:41)
ir dar toks klausimas. pas mane yra tokia programa Picture Manager. bet niekaip neatrenku kaip su ja nuo vieno paveiksliuko nukarpyt kai kurias detales ir perdet ant kito  g.gif
o gal neimanoma?  unsure.gif

Sita programa tik redaguoja pavienius paveiksliukus (apkarpo, tonus pakeicia). Perkelinet su ja neiseis.
Atsakyti
aciu linxmutee ne cia tai kitur pritaikysiu kazkur daug turejau bet ismeciau kvailele. nezinai kada zmogau ko prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, neuzilgo ir musu mazosios krikstynos,todel gal galit atsiusti laikrastuku pavyzdziu...mano meilas: vaidota.ciubrinskaite@gmail.com

Aciu...
Nes mane jau apima panika....mamytes kurios darote ivairia atributika krikstynoms susisiekit su manim...az...nes reiktetu kad kas padarytu saldainiuku popieriukus ir t.t
Atsakyti
labukas. Labai prašyčiau ir man atsiųsti pavyzdėlių laikraštuko. Neužilgo mažiuko krikštynos. telega55@gmail.com. Iš anksto ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2008 06 29, 23:41)
Labutis, neuzilgo ir musu mazosios krikstynos,todel gal galit atsiusti laikrastuku pavyzdziu...mano meilas: vaidota.ciubrinskaite@gmail.com

Aciu...
Nes mane jau apima panika....mamytes kurios darote ivairia atributika krikstynoms susisiekit su manim...az...nes reiktetu kad kas padarytu saldainiuku popieriukus ir t.t

Galiu apsiimt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Aciu jums visoms uz nuostabias idejas! 4u.gif
Baigiau savo sunelio laikrastuka. clap.gif
Atsakyti