Sveikos mamytes, ar zinote si eilerastuka: "Mažos tavo pėdutės - mums už viską gražesnės
Tavo šypsena, juokas už dainas mums mieliau
Ir pirmieji žingsneliai, pirmas žodis ištartas -
Tai stebuklas! Stebuklas, dukryt
Tu mažytis stebuklas už visatą didesnė,
Tu brangesnė už viską už gyvybę svarbiau,
Mes pasakas visas pasaulio tau paseksim,
Už dieną tą, kai verkdama tu paskelbei
Pasauliui. Aš - gimiau!
Ar cia nera padaryta klaidu, nes man kazkas cia atrodo netaip turetu but. Jei kuri zino gal galit parasyt kaip jis isties turi skambet. Aciu.
sveikutes..gal kuri galit atsiusti laikrastuko pvz man i meila??? nepoli@one.lt
nusprendem padaryti krikstynas lb lb greitai....ir niekaip nespesiu pati prigalvoti tiek ideju..jau dali padariau, bet dar truksta kazko..buciau labai dekinga...prasau prasau prasau...
nusprendem padaryti krikstynas lb lb greitai....ir niekaip nespesiu pati prigalvoti tiek ideju..jau dali padariau, bet dar truksta kazko..buciau labai dekinga...prasau prasau prasau...
sveikos mamytes.
ruosiuosi savo 2 princesiu krikstynoms. ir labai noriu pas jus paprasyti gal galit atsiusti krikstynu laikrastuko pavyzdi tekstu daug turiu, bet ideju apipavidalinimui laaabai truksta. mano emeilas latimerija20@one.lt
is anksto dekoju
Papildyta:
o ka man daryt? pas mane nera painto
ruosiuosi savo 2 princesiu krikstynoms. ir labai noriu pas jus paprasyti gal galit atsiusti krikstynu laikrastuko pavyzdi tekstu daug turiu, bet ideju apipavidalinimui laaabai truksta. mano emeilas latimerija20@one.lt
is anksto dekoju
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2008 06 22, 15:17)
paint galima ijungti paspaudus strart tada accessories ir tada paint
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 25, 23:07)
sveikos mamytes.
is anksto dekoju
Papildyta:
is anksto dekoju
Papildyta:
ofisus turi , tai ten yra dar tokia pOinto programa, galima daug su ja nuveikti
QUOTE(aggata @ 2008 06 25, 19:53)
Sveikos mamytes, ar zinote si eilerastuka: "Mažos tavo pėdutės - mums už viską gražesnės
Pasauliui. Aš - gimiau!
Ar cia nera padaryta klaidu, nes man kazkas cia atrodo netaip turetu but. Jei kuri zino gal galit parasyt kaip jis isties turi skambet. Aciu.
Pasauliui. Aš - gimiau!
na, aš irgi tokį buvau radusi, tik ten yra skirtas berniukui ir vietoj žodžio "dukryt" turėtų būti "sūnau", tada gražiau rimuojasi
QUOTE(Naktibalda @ 2008 06 26, 12:02)
ofisus turi , tai ten yra dar tokia pOinto programa, galima daug su ja nuveikti
tai, kad nelabai moku juo naudotis tarkim kai uzdedi savo foto kaip fona kaip padaryti kad tekstas butu uzrasytas ant virsaus
ir dar toks klausimas. pas mane yra tokia programa Picture Manager. bet niekaip neatrenku kaip su ja nuo vieno paveiksliuko nukarpyt kai kurias detales ir perdet ant kito
o gal neimanoma?
o gal neimanoma?
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 27, 00:10)
tai, kad nelabai moku juo naudotis tarkim kai uzdedi savo foto kaip fona kaip padaryti kad tekstas butu uzrasytas ant virsaus
viršuje yra įterpti arba insert ir tada spaudi text , o tada jau tavo fantazija kur tą textą rašyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 27, 00:41)
ir dar toks klausimas. pas mane yra tokia programa Picture Manager. bet niekaip neatrenku kaip su ja nuo vieno paveiksliuko nukarpyt kai kurias detales ir perdet ant kito
o gal neimanoma?
o gal neimanoma?
šito neįvaldžiau dar
sveikos mamytes,
gal galite padeti man, einu i krikstynas ir reikia kuo skubiau laikrastuko,gal kas turite jau padaryta, galite man e-mailu atsiusti,busiu dekinga,
mano adresas ; edirei.2006@yahoo.com
gal galite padeti man, einu i krikstynas ir reikia kuo skubiau laikrastuko,gal kas turite jau padaryta, galite man e-mailu atsiusti,busiu dekinga,
mano adresas ; edirei.2006@yahoo.com
Na pasidariau ir as laikrastuka.Paskutinemis minutemis.... Zinokit neapsiimciau uz pinigus tokio darbo daryt niekad.Viena puslapi kol sugalvodavau ka ir kur kaip isdestyt tai po pora val isejo.o dar viena puslapi susikuriau ir kompas uzluzo.aisku issisaugt nebuvau spejus.nu tai keikiaus..... Veliau ikelsiu foto.surisau su spiralem.Man labai grazu.siaip nesitikejau tokio koks gavosi.
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 06 25, 00:06)
aciu stengiuosi Viskas daroma su meile
laaaaaabai gražus filmukas,aš sužaveta
Stai ir musu iristas krikstukas.
Labai visoms aciu kas pasidalinot laikrastuku pavyzdukai Be ju tikrai nebuciau pagaminus.Nors daug ka ketinau irasyt neirasiau nes pamirsau(paskutines dienas dirbau).
Labai visoms aciu kas pasidalinot laikrastuku pavyzdukai Be ju tikrai nebuciau pagaminus.Nors daug ka ketinau irasyt neirasiau nes pamirsau(paskutines dienas dirbau).