Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

Sveikos mamytes, ar zinote si eilerastuka: "Mažos tavo pėdutės - mums už viską gražesnės
Tavo šypsena, juokas – už dainas mums mieliau
Ir pirmieji žingsneliai, pirmas žodis ištartas -
Tai stebuklas! Stebuklas, dukryt…
Tu mažytis stebuklas – už visatą didesnė,
Tu brangesnė už viską – už gyvybę svarbiau,
Mes pasakas visas pasaulio tau paseksim,
Už dieną tą, kai verkdama tu paskelbei
Pasauliui. “Aš - gimiau!”

Ar cia nera padaryta klaidu, nes man kazkas cia atrodo netaip turetu but. Jei kuri zino gal galit parasyt kaip jis isties turi skambet. Aciu.
Atsakyti
sveikutes..gal kuri galit atsiusti laikrastuko pvz man i meila??? nepoli@one.lt
nusprendem padaryti krikstynas lb lb greitai....ir niekaip nespesiu pati prigalvoti tiek ideju..jau dali padariau, bet dar truksta kazko..buciau labai dekinga...prasau prasau prasau... verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.
ruosiuosi savo 2 princesiu krikstynoms. ir labai noriu pas jus paprasyti gal galit atsiusti krikstynu laikrastuko pavyzdi 4u.gif tekstu daug turiu, bet ideju apipavidalinimui laaabai truksta. mano emeilas latimerija20@one.lt
is anksto dekoju wub.gif
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2008 06 22, 15:17)
paint galima ijungti paspaudus strart tada accessories ir tada paint  ax.gif

o ka man daryt? pas mane nera painto verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 25, 23:07)
sveikos mamytes.
ruosiuosi savo 2 princesiu krikstynoms. ir labai noriu pas jus paprasyti gal galit atsiusti krikstynu laikrastuko pavyzdi  4u.gif  tekstu daug turiu, bet ideju apipavidalinimui laaabai truksta. mano emeilas latimerija20@one.lt
is anksto dekoju  wub.gif
Papildyta:

o ka man daryt? pas mane nera painto  verysad.gif  doh.gif

ofisus turi g.gif , tai ten yra dar tokia pOinto programa, galima daug su ja nuveikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2008 06 25, 19:53)
Sveikos mamytes, ar zinote si eilerastuka: "Mažos tavo pėdutės - mums už viską gražesnės
Tavo šypsena, juokas – už dainas mums mieliau
Ir pirmieji žingsneliai, pirmas žodis ištartas -
Tai stebuklas! Stebuklas, dukryt…
Tu mažytis stebuklas – už visatą didesnė,
Tu brangesnė už viską – už gyvybę svarbiau,
Mes pasakas visas pasaulio tau paseksim,
Už dieną tą, kai verkdama tu paskelbei
Pasauliui. “Aš - gimiau!”
Ar cia nera padaryta klaidu, nes man kazkas cia atrodo netaip turetu but. Jei kuri zino gal galit parasyt kaip jis isties turi skambet. Aciu.

na, aš irgi tokį buvau radusi, tik ten yra skirtas berniukui ir vietoj žodžio "dukryt" turėtų būti "sūnau", tada gražiau rimuojasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 06 26, 12:02)
ofisus turi  g.gif , tai ten yra dar tokia pOinto programa, galima daug su ja nuveikti  mirksiukas.gif

tai, kad nelabai moku juo naudotis schmoll.gif tarkim kai uzdedi savo foto kaip fona kaip padaryti kad tekstas butu uzrasytas ant virsaus blush2.gif
Atsakyti
ir dar toks klausimas. pas mane yra tokia programa Picture Manager. bet niekaip neatrenku kaip su ja nuo vieno paveiksliuko nukarpyt kai kurias detales ir perdet ant kito g.gif
o gal neimanoma? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 27, 00:10)
tai, kad nelabai moku juo naudotis  schmoll.gif tarkim kai uzdedi savo foto kaip fona kaip padaryti kad tekstas butu uzrasytas ant virsaus  blush2.gif

viršuje yra įterpti arba insert ir tada spaudi text , o tada jau tavo fantazija kur tą textą rašyti mirksiukas.gif

QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 27, 00:41)
ir dar toks klausimas. pas mane yra tokia programa Picture Manager. bet niekaip neatrenku kaip su ja nuo vieno paveiksliuko nukarpyt kai kurias detales ir perdet ant kito  g.gif
o gal neimanoma?  unsure.gif

šito neįvaldžiau dar blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
gal galite padeti man, einu i krikstynas ir reikia kuo skubiau laikrastuko,gal kas turite jau padaryta, 4u.gif galite man e-mailu atsiusti,busiu dekinga,
mano adresas ; edirei.2006@yahoo.com 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na pasidariau ir as laikrastuka.Paskutinemis minutemis.... doh.gif Zinokit neapsiimciau uz pinigus tokio darbo daryt niekad.Viena puslapi kol sugalvodavau ka ir kur kaip isdestyt tai po pora val isejo.o dar viena puslapi susikuriau ir kompas uzluzo.aisku issisaugt nebuvau spejus.nu tai keikiaus..... doh.gif biggrin.gif Veliau ikelsiu foto.surisau su spiralem.Man labai grazu.siaip nesitikejau tokio koks gavosi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 06 25, 00:06)
aciu  wub.gif stengiuosi mirksiukas.gif Viskas daroma su meile wub.gif

wub.gif wub.gif laaaaaabai gražus filmukas,aš sužaveta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo breira: 27 birželio 2008 - 21:05
Stai ir musu iristas krikstukas.
user posted image

Labai visoms aciu kas pasidalinot laikrastuku pavyzdukai 4u.gif Be ju tikrai nebuciau pagaminus.Nors daug ka ketinau irasyt neirasiau nes pamirsau(paskutines dienas dirbau).
Atsakyti