Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(*Zavinga* @ 2008 06 17, 08:35)

aciuks.gif

QUOTE(rklp @ 2008 06 17, 12:57)

aciuks.gif

QUOTE(gudytejol @ 2008 06 17, 14:41)
Labai grazu  thumbup.gif
o kur jus daret,nes mes irgi galvojam krikstyti sunely vasaros gale,tai jau reiktu pradeti galvoti apie scenariju ir kitus dalykus  g.gif

aciuks.gif
Aš, tai pasidariau ir atsispausdinau pati mirksiukas.gif Niekur nenešiau g.gif
Atsakyti
Ivute, ir as prisidedu prie pagyrimu thumbup.gif man labai patiko tas kaspinelis wub.gif as sveciams irgi risau su juostele, tik dukrytes irisau kitaip, kad ilgaamziskesnis butu.
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2008 06 17, 15:28)
Ivute, ir as prisidedu prie pagyrimu thumbup.gif man labai patiko tas kaspinelis wub.gif as sveciams irgi risau su juostele, tik dukrytes irisau kitaip, kad ilgaamziskesnis butu.

aciuks.gif
Kaspinėlis nusipirkau ir priklijavau, o susegiau paprastai ir po kaspinėliu nesimato susegimo rolleyes.gif Galvoju išsilaikys smile.gif Krikštynų daiktus sudėsiu į dėžutę... Prisiminimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivutė: 17 birželio 2008 - 15:09
QUOTE(Ivutė @ 2008 06 17, 15:08)
Galvoju išsilaikys  smile.gif  Krikštynų daiktus sudėsiu į dėžutę... Prisiminimui  ax.gif

as irgi sentimentali, sudejau visus krikstynu daikciukus i dideli dovanu maisa. Ten ir skraiste ir zvake ir suknele. Laikrastukas, sveciu dovanoti atvirukai, krikstateviu dovanotas sidabrinis saukstelis wub.gif po kiek laiko bus miela issitraukti ir mintimis prisiliesti prie krikstynu akimirku wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif .

Help,mergaitės,man reikia jūsų pagalbos....

Pasakykit,kaip iš šio puslapio http://www.cosgan.de...lie/set/011.gif perkelti raides į laikraštuką?

Visaip bandau kopijuoti,tai persikelia pats adresas, nuoroda tos raidės, kurios man reikia.

Pasakykit,kaip tai padaryti???

Man reikia užrašyti JONUKAS.Lauksiu instruktažo,kaip užrašyti wordiniame dokumente rolleyes.gif .
Papildyta:
Ivute, dar norėjau paklausti,iš kur gavai tokius nuostabius kaspinėlius laikraštukams?
Atsakyti
Na mes jau ipusejom su musu zurnaliuku...
Nors ir pasikartosiu, bet dar kart aciu mamytems. Cia tiek ideju ir idomiu dalykeliu pasisemiau... Be jusu musu zurnaliuko nebutu...

As irgi del tu kaspinuku norejau paklaust - bandziau internete paieskot... Bet nieko panasaus neradau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 17 birželio 2008 - 16:56
QUOTE(linxmutee @ 2008 06 17, 16:28)
as irgi sentimentali, sudejau visus krikstynu daikciukus i dideli dovanu maisa. Ten ir skraiste ir zvake ir suknele. Laikrastukas, sveciu dovanoti atvirukai, krikstateviu dovanotas sidabrinis saukstelis wub.gif po kiek laiko bus miela issitraukti ir mintimis prisiliesti prie krikstynu akimirku wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(vyšnelė @ 2008 06 17, 17:47)
Ivute, dar norėjau paklausti,iš kur gavai tokius nuostabius kaspinėlius laikraštukams?

Pirkau Urmo bazėj, bet turėtų but jų ir kur juosteles visokias pardavynėja 4u.gif

Jei kam reikia 7 kokius galėčiau atiduot mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, gal galit kuri padėt. noriu padaryt ir aš laikraštuką, bet nžn nuo ko pradėt. gal kuri galėtų įmest man į paštą pavyzduką, būčiau labai dėkinga 4u.gif
cander@delfi.lt
Atsakyti
QUOTE(Ivutė @ 2008 06 16, 22:14)
Mano sūnelio krikštynų laikraštukas  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
fainas laikrastukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiene1 @ 2008 06 17, 19:13)
nuostabiai atrodo thumbup.gif

aciuks.gif Realiai irgi nuostabus... Tikėjaus, kad prastai atrodys, bet atrodo super... Tai lb džiauguosi rolleyes.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2008 06 17, 19:17)
fainas laikrastukas  wub.gif  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Labai grazus laikrastukas, na labai graziai atrodo su tais kaspineliai, sukam galvais kaip graziau cia surisus ar i albuma ideti. bent mumu vaiko bet formatas didelis.
Atsakyti