Nemoku kitaip įkelti nuotraukyčių, kad didelės matytųsi Jei kas mokat - patarkit
QUOTE(Atisa @ 2008 05 22, 12:48)
Nemoku kitaip įkelti nuotraukyčių, kad didelės matytųsi Jei kas mokat - patarkit
Sveika paspaudus ant nuorodos pasididina ir matosi labai aiskiai
norejau paklaust,is kur paveikslelius imat?
labai grazei padaryta
QUOTE(snail @ 2008 05 22, 16:38)
Sveika paspaudus ant nuorodos pasididina ir matosi labai aiskiai
labai grazei padaryta
labai grazei padaryta
Na, a6 visk1 darau Painto pagalba Surandu internete kokį angelą, nukerpu jam sparnus, aurą ir pridedu savo dukrytei Tada dar surandu kokių debesėlių, išsikerpu Painte ir Worde pakoreguoju
Skelbimų skiltį pati padariau, suradusi internete vieną plytą O sveikinimų skiltį tai "pasiskolinau" iš kažkokio vaikų puslapio, tik savo informaciją sudėjau, vaiko nuotraukytes sukėliau
QUOTE(Atisa @ 2008 05 22, 14:52)
Na, a6 visk1 darau Painto pagalba Surandu internete kokį angelą, nukerpu jam sparnus, aurą ir pridedu savo dukrytei Tada dar surandu kokių debesėlių, išsikerpu Painte ir Worde pakoreguoju
Skelbimų skiltį pati padariau, suradusi internete vieną plytą O sveikinimų skiltį tai "pasiskolinau" iš kažkokio vaikų puslapio, tik savo informaciją sudėjau, vaiko nuotraukytes sukėliau
dekui
reiks ir man dar pakoreguoti, nes jau seniai pradejus esu daryti, ir vis ka nors naujo pamatau, tai ir koreguoju tada
Sveikos, aš t.p. ruošiu laikraštuką savo dukrytės krikštynoms, nors dar laiko iki liepos vidurio yra, bet neskubėdama po detalią iš vienur, tai iš kitur susirenku ir dėlioju.
ATISA:
Ar man taip pasirodė ar tikrai paskutiniame laikraštuko puslapyje truksta teksto? Man pasrodė eilėraštukas lyg neužbaigtas, bet šiaip, tai super žodžiai
Kut tokias gražias raideles radai?
ATISA:
Ar man taip pasirodė ar tikrai paskutiniame laikraštuko puslapyje truksta teksto? Man pasrodė eilėraštukas lyg neužbaigtas, bet šiaip, tai super žodžiai
QUOTE(atograza @ 2008 05 22, 17:28)
Sveikos, aš t.p. ruošiu laikraštuką savo dukrytės krikštynoms, nors dar laiko iki liepos vidurio yra, bet neskubėdama po detalią iš vienur, tai iš kitur susirenku ir dėlioju.
ATISA:
ATISA:
Tai Ir as lygiai taip pat darau - po truputi, viena diena viena, kita - kita Teksto tikrai truksta, uztai ir rasiau, kad nemoku kitaip ikelt Padariau Print Screena ir ikeliau, o Print Screeninant puse teksto nusikirpo
Raideles is cia
Ir is cia
QUOTE(Chada @ 2008 05 22, 20:44)
Labai gražu Jei ne paslaptis, su kokia programa darėt? O gal šablonu pasidalintumėt...
Kad as si jokia programa nedariau - papraščiausiai su Paintu
QUOTE(Atisa @ 2008 05 22, 20:57)
Kad as si jokia programa nedariau - papraščiausiai su Paintu
Tai kad as Paintu tik istrinti ir ka nors uzrasyti moku,o daugiau tamsus miskas man ten