Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

Sveikutės 4u.gif

mielai jungiuosi prie Jūsų gretų ir aš blush2.gif Mudu su draugu planuojame vykti į Ventspilį liepos mėnesio viduryje (savaitėlei kokiai). Beje, tai bus mūsų pirmasis vizitas, tačiau, pasiskaičiusi atsiliepimus, esu beveik tikra, kad ne paskutinis biggrin.gif
Idėja "fix" gimė netikėtai ir ekspromtu. Taip jau gavosi, kad šią vasarą nusprendėme nevykti į jokias kroatijas, italijas ir kitas gėrybes tongue.gif Taigi aš susirūpinusi ir nepatenkinta jau įsivaizdavau savo atostogas Lietuvos pajūryje, "budulių" apsuptyje... Mintyse vaizdelis buvo ne koks - pigi muzikytė, nešvarus pajūrys ... doh.gif Taip ir šovė mintis apie Ventspilį wink.gif Šios idėjos neatsisakysime ir planų nebekeisime, kol kas gyvenamosios vietos ieškoti nepradėjome, bet tikiuosi rasime nesunkiai wink.gif mūsų poreikiai nedidukai, nes vaikučiai kol kas tik planuose - reikalingas švarus kambariukas, atskiras dušas ir WC, taip pat balkonas arba, jei kambariukas pirmame aukšte - smagus kiemelis pasisėdėti vakare wink.gif gal galite ką nors rekomenduoti? ax.gif

Grįžusi būtinai pasidalinsiu įspūdžiais wink.gif Galbūt po šios kelionės pamiršime Šventąją ir Palangą kokiems dešimčiai metelių minimum smile.gif

Atsakyti
mes irgi planuojame vykti. gal turite kokių kontaktų išsinuomoti kambariams, su vaikais. 4u.gif
arba būtų faina i kempinga biggrin.gif kazin ar galima ten rezervuotis vietą?

ar kuri vaziavote i Ventspilį be rezervuotų vietų? gal pavyktų rasti turizmo info centre. bent jau Jūrmaloj visada taip ieškojom ax.gif
o gal žinote kokią vietą netoli tos vaikų aikštelės ?
Atsakyti
O man tai idomu ar kas buvote su palapinem Ventspily tame kempinge? Kaip ten su saugumu idomu? Jei pasistatai palatke, ramiai galima ja palikti?
Atsakyti
sveiki
mes rezervavom kempinge namuka aleja 1,gal galite kas pasidalinti info,gal kas buvo jame?ar yra ten patalyne, puodai?
ir dar keista uz rezervavau jau balandzio men.sake atsius apmokejima geguzes gale ir vis dar nesulaukiu
Atsakyti
Mano drauge dabar kempinge. Jie gyvena atrodo tuose nameliuose kur 21 vienas salia kito...sake , kad pakankamai triuksminga buna iki 4val ryto, o nuo 5val pradeda Kirai sukaut biggrin.gif juos pazadina. Nezinau ar kas ryta taip doh.gif Dae yra uodu. Tuose namukuose indu nera.

Liukse klausiau indai, pataline, mokrobange, TV yra.

O del apmokejimo...as irgi laukiau pakankamai ilgai...neatsiunte kada zadejo. Parasiau jiems laiska, tai atrase, kad nepergyvenciau, apmokejima tikrai atsius biggrin.gif Taip ir buvo...
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 06 25, 19:56)
O man tai idomu ar kas buvote su palapinem Ventspily tame kempinge? Kaip ten su saugumu idomu? Jei pasistatai palatke, ramiai galima ja palikti?

buvom ne su palapinėm, bet senokai, na, tada irmonių nedaug buvo, tad labai patiko - ramu, gražu, o saugumas tai nuo mūsų pačių priklauso mirksiukas.gif palapinės tai niekas neims, o štai dėl turinio negarantuočiau, nes ir tarp čigonų vagių pasitaiko tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na štai, vakar skambinome į TIC. Ten mums paaiškino, kad apgyvendinimo tarpininkavimo paslaugų jie neteikia, todėl vietą gyventi turime susirasti patys g.gif
Paieškoję pusvalanduką, suradome ir rezervavome labai smagų kambarį šešioms naktims. Be abejo, patalynė, dušas, tualetas, virtuvė ir kiti patogumai yra. Kadangi nuomosimės šešioms naktims, kaina vienai parai dviems žmonėms - 15 latų. Sakyčiau visai prieinama kaina ir namukas atrodo tvarkingas bei švarus. Šis namelis randasi pačiame miesto centre.
Beje, pinigėlių iš anksto sumokėti net nepaprašė. Tiesiog pasiteiravo, ar negalėtume paskambinti prieš tris dienas iki atvykimo ir patvirtinti, kad tikrai atvažiuojame.
Informaciją apie mano minėtą namelį galite rasti čia: Venta
Kontaktinė informacija:"Venta", Liepājas iela 3, telefonas: +371 26172142, el. paštas: egija_m@inbox.lv
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 06 25, 23:47)
Sveikos, gal galima to kempingo kokią nuorodą įmesti  mirksiukas.gif

http://www.camping.ventspils.lv/
Siaip kempingas neblogas. g.gif Mano požiūriu +:
1. Naujas tvarkingas.
2. Prie pat jūra ir parkas-muziejus po atviru dangumi.
- :
1. Brangokas, nes uz viska mokėti reikia atskirai: palapine, masina, zmogus, kepsninė, suoliukas ir t.t.
2. Pastebėjom, kad namukuose kaip tik Joninių savaitgaliui atgužėjo kompanija "įssismaginusių" jaunuolių, tai triukšmo tikėtina pakaks.. doh.gif
3. Labai jau nekoordinuotas unsure.gif registratūros darbuotojų darbas, palieka slogučio įspūdį.
Atsakyti
Šiandien su Lietuvos Rytu gavau laikraštuką apie Ventspilį su žemėlapiu, įv. tel, adresais, renginiais, pramogomis. Gal ir neprenumeratoriams įdeda. Gaila skanerio neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 06 26, 09:28)

Beje, pinigėlių iš anksto sumokėti net nepaprašė. Tiesiog pasiteiravo, ar negalėtume paskambinti prieš tris dienas iki atvykimo ir patvirtinti, kad tikrai atvažiuojame.

Pinigeliu is anksto praso Lietuvoje ir Ventspilio Piejuras kempinge
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 06 26, 21:42)
Pinigeliu is anksto praso Lietuvoje ir Ventspilio Piejuras kempinge

Mes pernai buvom tam kempinge,bet pinigu niekas neprase is anksto.Atvaziavom ir susimokejom.Gyvenom 4 dienas.Uz nakti mokejom po 35latus.Siemet jau per brangu,bet labai noreciau.Nes labai patiko.

QUOTE(zbara @ 2009 06 26, 22:07)
nu ir kainos  blink.gif
o tai pigiau nėra???  g.gif

mes pernai Jūrmaloj irgi tiek sumokėjom, bet nuvaziavę i Šventają už namelį  pačiose kopose paprašė 100 lt dviem parom  tongue.gif  unsure.gif ir gyvenom 4 suaug. ir 4 vaikai  biggrin.gif

Buvo ir pigiau namelyje be patogumu-18latu.Mes gyvenom su patogumais,tik be duso.Kiek teko dometis,tai kainos vis dar tokios pat verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2009 06 26, 21:53)
Mes pernai buvom tam kempinge,bet pinigu niekas neprase is anksto.Atvaziavom ir susimokejom.Gyvenom 4 dienas.Uz nakti mokejom po 35latus.Siemet jau per brangu,bet labai noreciau.Nes labai patiko.

O mano drauge uzsisakinejo nameli keturiems pernai kovo menesi rugpjucio menesiui, tai turejo pervesti 2 savaiciu begyje visa suma g.gif
Atsakyti