QUOTE(Forgete @ 2010 06 27, 00:04)
O taip...grįžom
Kaip ir žadėjau, aš kiekvienos karvės ieškojau...o jų ten radau daug...'kondicinės' iš projekto 9 ir dar 4 šiaip
QUOTE(adriu @ 2010 06 28, 12:04)
mes tris metai iš eilės ir tik į Venspilį-pabuvus ten pamiršti ,kad tokia Palanga išvis egziztuoja
Bijau, kad ir man taip nutiks...vaikai labai liūdėjo..sakė daugiau niekada į LT pajūrį, tik į Latviją
QUOTE(spiglys @ 2010 06 28, 12:19)
Labai jaukus viešbutukas atrodo iš foto, tik kaina kandžiojas
Gyvenom ilgiau nei savaitę, tad kainą suderėjom 230 Lt/para, bet buvo trys kambariai (ir viso 8 gulimos vietos+vaikiška lovelė
, tad vietos daugiau nei sočiai mums ketveriems..du TV, el.virdulys, šaldytuvas, aišku 'nuosavas' dušas.
Iš tikrųjų labai komfortiška, kasdien viskas puikiai sutvarkoma, jetus - net mano vaiko mašinytes kambarines surikiuodavo pagal dydį
, nekalbu apie krūvas minkštų švarių rankšluosčių, kasdien paliekamą arbatą, kavą, cukrų ir šampūnus, viskas švaru, nieko nereik prašyti, net mano 'egzaminą' dėl patalynės išlaikė..nors žinojo, kad kitądien išvažiuosim, vis vien pakeitė kaip priklauso
Labai gera vieta, tik man buvo vienas trūkumas - garso izoliacija ir kambarių šviesumas (sunku užmigdyti vaiką, kai pro stoglangius matyti giedras šviesus dangus
). Labai girdėjau gatvę. Kaimynų negirdėjau, bet kai ateidavo vakaras, o mes anksti eidavom miegoti, tai rodos, kad miegoti reikia viduryje plento. Bet šiaip labai patiko.
QUOTE(Mazia @ 2010 07 07, 09:48)
Jei vaziuojate is Vilniaus rekomenduoju vaziuoti pro ryga, nes pro jelgava prastas kelias nesunku nuklysti i sali....
Mes pirmyn važiavom pro Panevėžį-Jelgavą, o atgal per Kuldigą-Mažeikius..pirmyn kratėmės tikrų tikriausiu žvyrkeliu 10 km, o atgal žvyrkelio jau 20 km ragavome..bet mes pasikliovėme visiškai navigacija. Ir šiaip keliai keleliai..net Baltarusijoje, Ukrainoje buvo geresni
QUOTE(Loreli @ 2010 07 09, 21:16)
Rasma, promink viesbuti , kuriame buvai
Jūras brīze
http://www.hoteljurasbrize.lv/