Noriu paklaust, ar jūs tuose kempinguose skalbiatės, ar tiesiog imate daugiau rūbų?
Ir jei tektų kažką išsiskalbt, ar yra sąlygos (rankomis, aišku )?
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 06 26, 10:07)
Noriu paklaust, ar jūs tuose kempinguose skalbiatės, ar tiesiog imate daugiau rūbų?
Šiaip visai įmanoma, kad būtų skalbimo mašina ir už mokestį galima būtų ja naudotis
Kitas variantas vežtis bliūdą, skalbimo miltelių iš namų ir prasiskalbt. Bet kur džiauti viską? Štai kur klausimas
QUOTE(Osvile @ 2010 06 26, 11:15)
Šiaip visai įmanoma, kad būtų skalbimo mašina ir už mokestį galima būtų ja naudotis
Kitas variantas vežtis bliūdą, skalbimo miltelių iš namų ir prasiskalbt. Bet kur džiauti viską? Štai kur klausimas
džiaut?- virvelę pasiimkit aš pasiimsiu.
o tai bliūdo jokio nėr?
Sveiki. Gal kam ir padėsiu. Pažiūrėkit nuoroda http://www.tourism.v...m...=57&obj=118 Mes su draugais tris vasaros iš eiles gyvenome šitame svečiu name. Iki jūros 8-10 minučių , krantine prie pat, judėjimas ne intensyvus, uždaras kiemas,vaikams yra ko užsiimti, arti parduotuvės bei miesto centras. Geri šeimininkai. Pabandykit,manau kad ir jums patiks.
Labas visiems
Gal kas pasufleruotų kaip geriau važiuoti į Ventspilį iš Vilniaus...ar pro Panevėžį, Dobelę, Kuldigą, ar pro Šiaulius, Mažeikius, Kuldyga ir t.t
Kaip arčiau, greičiau, patogiau nuvažiuot?
Ačiū labai už pagalbą
Gal kas pasufleruotų kaip geriau važiuoti į Ventspilį iš Vilniaus...ar pro Panevėžį, Dobelę, Kuldigą, ar pro Šiaulius, Mažeikius, Kuldyga ir t.t
Ačiū labai už pagalbą
QUOTE(Rasma @ 2010 06 26, 21:52)
Labas visiems
Ačiū labai už pagalbą
Ačiū labai už pagalbą
Rasma siuos dalykus gali ziuret per googles zemelapi. spaudi - gauti nuorodas, suvedi miestus ir tau parodo kiek km ir kiek laiko vaziuosit (ivertina kad greitkelis ir panasiai).
Zodziu is vln rodo du marsrutus:
Vilnius - panevezys- jelgava-ventspilis - 453km 5h43min
vilnius - klaipeda-ventspilis - 515km 6h17min
ivedus tarpini marsruta mazeikius - 449km, 6h10min
QUOTE(Forgete @ 2010 06 26, 22:59)
Rasma siuos dalykus gali ziuret per googles zemelapi. spaudi - gauti nuorodas, suvedi miestus ir tau parodo kiek km ir kiek laiko vaziuosit (ivertina kad greitkelis ir panasiai).
Oho, kaip faina
Kaip didžiausia atsilikėlė, nežinojau, kad tokie google žemėlapiai yra
Labai dėkinga, jau išbandžiau ir viskas aišku Ačiū
Jaučiu pirmyn vienaip, atgal kitaip pabandysim, maršrutai panašūs, norisi ir Kuldigą pamatyt, ir Jelgavą
QUOTE(Forgete @ 2010 06 26, 23:39)
Sekmes jums, lauksim ispudziu
Aš važiuoju dėl karvių
Vaikai važiuoja dėl to, kad labai jau juos sugundė visokios vaikiškos pramogos.
MBD pasiduoda bendrai šeimynos nuomonei
Gyvensim Jūras brīze, bet rezervavom tikrai palyginus anksti..žiūrėsim kaip patiks.
O įspūdžius būtinai parvešim..kol namuose su remontu kankinsis pažįstami darbininkai (geras būdas ramiai išvažiuoti nebijant vagysčių ir pan. ), mes tikiuosi labai gerai pailsėsim.
mes tris metai iš eilės ir tik į Venspilį-pabuvus ten pamiršti ,kad tokia Palanga išvis egziztuoja
QUOTE(Rasma @ 2010 06 27, 00:00)
Gyvensim Jūras brīze,
Labai jaukus viešbutukas atrodo iš foto, tik kaina kandžiojas
Va šitas man dar patiko. 4 asmenims para 200 lt
Oranžais namai
QUOTE(Mamyteeee @ 2010 06 28, 12:25)
My Webpage
My Webpage
QUOTE(spiglys @ 2010 06 28, 12:28)
Aciu uz nuorodeles
Bet baisoka, bet kur vaziuot, norisi, kad butu rekomeduota vietele ir arti juros ir kaina prieinama Jauciu sunkus variantas toks
QUOTE(Mamyteeee @ 2010 06 28, 12:50)
[Bet baisoka, bet kur vaziuot, norisi, kad butu rekomeduota vietele ir arti juros ir kaina prieinama Jauciu sunkus variantas toks
prie kiekvieno viešbučio, buto ar kempingo yra parašyta "Карта". Ten rodo kurioj vietoj yra objektas
QUOTE(spiglys @ 2010 06 28, 12:19)
Labai jaukus viešbutukas atrodo iš foto, tik kaina kandžiojas
Oranžais namai
Oranžais namai
oranzais namai ir man patinka, bet tik nesuprantu, jei mums reiks 3-viecio, tai ten kazkas salia gyvens ir bus bendra virtuve ar kaip?