Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(nerile @ 2010 06 22, 13:50)
Nezinau kodel cia visi ta Klosteri renkasi. Mes kai nuejome ten-tai dziaugioausi, kad nebuvo vietos, nes is lauko tai toks pobaisis pasirode, uzuolaidos neskalbtos, seimininke jokia kalba nesneka, kambariu daugybe , o namukas tai mazas...

is isores taip baisiai ir man pasirode, bet kaip sakant isore dar ne viskas smile.gif
Atsakyti

gal kas buvot tuose Karlines nams ar Oranzais nams, kazin kaip ten? Netoli jura visi patogumai. g.gif Cia kiek skaiciau dauguma is anksto uzsisakot, as tai planuoju pries savaite kazin ar dar rasiu vietu is vis kur nors, liepos men. galvojam vaziuot.
Atsakyti
GAL KAS BUVOT KEMPINGE JENI?
Atsakyti
sveiki, mano vieni draugai buvo karlines nams, jiems labai patiko sake.... thumbup.gif
Atsakyti
mergaites,o nuo KLOSTERIO iki juros toli pestute?toli nuo jo vaikiskos aiksteles?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 06 24, 07:55)
mergaites,o nuo KLOSTERIO iki juros toli pestute?toli nuo jo vaikiskos aiksteles?

internete parasyta

Svečių namai Klosteris yra 300 metrų atstumu nuo miesto centro, 10 metrų nuo Ventos, ir apie 1,5 km iki paplūdimio. Kiekviename bute įrengta dušo kabina, WC, SAT TV, šaldytuvas, elektrinė viryklė.
Atsakyti
Ar Priejuras kempinge nameliuose virdulys bus ar detis is namu?
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 06 24, 09:38)
Ar Priejuras kempinge nameliuose virdulys bus ar detis is namu?

Iš namelių foto supratau, kad reikia dėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 06 24, 08:55)

buvau ten du kartus po 8 dienas, ejom prie juros pesti, tik viena karta ir tai kai oras buvo ne per karsciausias. o ejome su tikslu apziureti parkus ir daeiti iki juros. sakyciau toli.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 06 24, 17:59)
O mes užsisakėm 2 kambarių butą 130 lt už parą  smile.gif

tai pigiai labai, gal i az gali imesti kontaktus. Nes bijau, kad kur uzsirezervavom gali mums labai nepatikti.Uzsisakem Loci, bet ten neparasyta kaip su virtuve, nes jei bus bendra tai mes paprasciausiai netilpsim. Nes vaziuojam mes 8 ir dar is SM 4 zmones. Tai jei ant 12 zmoniu viena virtuve tai ne kas.Jauciu reikia tureti atsargini varianta.

o gal kas esate buve "Loci". Ir nuotrauku nera ne vienos . blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2010 06 24, 21:19)
tai pigiai labai, gal i az gali imesti kontaktus.

Parašiau 4u.gif Pagal foto labai nieko butas. Rašo, kad 400 m iki jūros, bet man gaunasi daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2010 06 24, 21:19)
tai pigiai labai, gal i az gali imesti kontaktus. Nes bijau, kad kur uzsirezervavom gali mums labai nepatikti.Uzsisakem Loci, bet ten neparasyta kaip su virtuve, nes jei bus bendra tai mes paprasciausiai netilpsim. Nes vaziuojam mes 8 ir dar is SM 4 zmones. Tai jei ant 12 zmoniu viena virtuve tai ne kas.Jauciu reikia tureti atsargini varianta.

o gal kas esate buve "Loci". Ir nuotrauku nera ne vienos . blink.gif

buvau radus 4 kambariu buta uz 130lt.paieskosiu kontaktu
Atsakyti