Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

Ar galite kas parekomenduoti viešbutį netoli jūros? Su maitinimu 4u.gif
Atsakyti
O gal kas galit parekomenduot kokią romantišką, bet ne pačią brangiausią kavinukę Ventspily? wub.gif
Atsakyti
Tai kempingai,sveciu namai,vilos,oas noreciau paprasto kambarelio pas zmones... g.gif
Atsakyti
Jau tiek kartų rašyta. doh.gif Nagi pažiūrėkit jų puslapyje www.ventspils.lv. - ir kempingai, ir butai, ir kambariai, ir kavinės, ir atrakcijos, ir renginiai
Yra ir miesto žemėlapis
Atsakyti
Yra yra, bet kai nieko nežinai, tai norisi pasiklausti tongue.gif
Per kiek laiko rezervavus kambarį atsiliepia? Vakar parašiau, tikėjausi, kad iškart atrašys, bet ne... Kiek laukti?
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 19, 10:23)
Yra yra, bet kai nieko nežinai, tai norisi pasiklausti  tongue.gif
Per kiek laiko rezervavus kambarį atsiliepia? Vakar parašiau, tikėjausi, kad iškart atrašys, bet ne... Kiek laukti?

Man per 2-3 dienas atsake, nes prasiau kad iki tam tikros dienos atsakytu ax.gif

Radau lietuviska laikrastuka apie Ventspili http://www.tourism.v..._avize_2010.pdf
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 05 17, 09:14)
O skelbimuose-tai skelbiu.lt ar kur?

Taip, aš radau per skelbiu.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 05 26, 14:56)

Tiesa, buvau Ventspilyje ir jis man primine mūsų lietuviškąjį Birštoną.
Ramu, tylu... ax.gif na, nieko ypatingo...
Atsakyti
buvom pries du metus - tik geriausi atsiliepimai, labai daug pritakyta seimom su vaikais. taip pat turejom smagia kelione i saaremiu salas keltu is venspilio.zodziu rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2010 05 30, 11:36)
buvom pries du metus - tik geriausi atsiliepimai, labai daug pritakyta seimom su vaikais. taip pat turejom smagia kelione i saaremiu salas keltu is venspilio.zodziu rekomenduoju

Atleiskit uz durna klausima: planuojam su automobiliu keliauti i Latvijos pajuri, ar 6 menesiui vaikui reikia daryti pasa? Didysis 2metu turi, o del mazosios suabejojom ar reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2010 06 02, 15:34)
Atleiskit uz durna klausima: planuojam su automobiliu keliauti i Latvijos pajuri, ar 6 menesiui vaikui reikia daryti pasa? Didysis 2metu turi, o del mazosios suabejojom ar reikia g.gif

Nesvarbu kokio amžiaus vaikas, pasas, išvykstant iš Lietuvos, būtinas
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 06 03, 07:00)
Nesvarbu kokio amžiaus vaikas, pasas, išvykstant iš Lietuvos, būtinas

TAPATYBES KORTELES UZTENKA (pigiau gi) tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgusia @ 2010 05 20, 09:25)
Radau lietuviska laikrastuka apie Ventspili http://www.tourism.v..._avize_2010.pdf

Tokiu laikrastuku galima veltuio pasiimti Turizmo info centre. tik mes vargom, kol ji radom, nes pasikeites adresas. Randasi prie upes, prieplaukoje, labai faini vyrukai dirba ir graziai irengtas rolleyes.gif
Atsakyti