O gal kas galit parekomenduot kokią romantišką, bet ne pačią brangiausią kavinukę Ventspily?
Tai kempingai,sveciu namai,vilos,oas noreciau paprasto kambarelio pas zmones...
Jau tiek kartų rašyta. Nagi pažiūrėkit jų puslapyje www.ventspils.lv. - ir kempingai, ir butai, ir kambariai, ir kavinės, ir atrakcijos, ir renginiai
Yra ir miesto žemėlapis
Yra ir miesto žemėlapis
QUOTE(Vission @ 2010 05 19, 10:23)
Yra yra, bet kai nieko nežinai, tai norisi pasiklausti
Per kiek laiko rezervavus kambarį atsiliepia? Vakar parašiau, tikėjausi, kad iškart atrašys, bet ne... Kiek laukti?
Per kiek laiko rezervavus kambarį atsiliepia? Vakar parašiau, tikėjausi, kad iškart atrašys, bet ne... Kiek laukti?
Man per 2-3 dienas atsake, nes prasiau kad iki tam tikros dienos atsakytu
Radau lietuviska laikrastuka apie Ventspili http://www.tourism.v..._avize_2010.pdf
QUOTE(zemec @ 2010 05 17, 09:14)
O skelbimuose-tai skelbiu.lt ar kur?
Taip, aš radau per skelbiu.lt
QUOTE(zemec @ 2010 05 26, 14:56)
Aciu
Tiesa, buvau Ventspilyje ir jis man primine mūsų lietuviškąjį Birštoną.
Ramu, tylu... na, nieko ypatingo...
buvom pries du metus - tik geriausi atsiliepimai, labai daug pritakyta seimom su vaikais. taip pat turejom smagia kelione i saaremiu salas keltu is venspilio.zodziu rekomenduoju
QUOTE(salomejka @ 2010 05 30, 11:36)
buvom pries du metus - tik geriausi atsiliepimai, labai daug pritakyta seimom su vaikais. taip pat turejom smagia kelione i saaremiu salas keltu is venspilio.zodziu rekomenduoju
Atleiskit uz durna klausima: planuojam su automobiliu keliauti i Latvijos pajuri, ar 6 menesiui vaikui reikia daryti pasa? Didysis 2metu turi, o del mazosios suabejojom ar reikia
QUOTE(coco5 @ 2010 06 02, 15:34)
Atleiskit uz durna klausima: planuojam su automobiliu keliauti i Latvijos pajuri, ar 6 menesiui vaikui reikia daryti pasa? Didysis 2metu turi, o del mazosios suabejojom ar reikia
Nesvarbu kokio amžiaus vaikas, pasas, išvykstant iš Lietuvos, būtinas
QUOTE(Aruna @ 2010 06 03, 07:00)
Nesvarbu kokio amžiaus vaikas, pasas, išvykstant iš Lietuvos, būtinas
TAPATYBES KORTELES UZTENKA (pigiau gi)
Papildyta:
QUOTE(jurgusia @ 2010 05 20, 09:25)
Radau lietuviska laikrastuka apie Ventspili http://www.tourism.v..._avize_2010.pdf
Tokiu laikrastuku galima veltuio pasiimti Turizmo info centre. tik mes vargom, kol ji radom, nes pasikeites adresas. Randasi prie upes, prieplaukoje, labai faini vyrukai dirba ir graziai irengtas