Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(KAPPA @ 2010 05 06, 08:50)
Neatidaro man to puslapio doh.gif  doh.gif bet bandysiu kazka daryti unsure.gif

Keista, man iš visų kompų atidaro. Tai susiveskit www.ventspils.lv , išsiverskit į kalbą, kuri prieinama. Jei anglų- for city quest ir paskui accommodation- ir tas pats puslapis atsidarys. ten yra pradedant viešbučiais, baigiant butais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 07 gegužės 2010 - 07:24
Praeitais metais vaziavom i Jurkalne, tai tuo paciu uzlekem ir i Ventspili.. buvo artimiausias miestas, tai jau pasinaudojom proga ir aplankem.. nedidukas, bet labai jaukus.. daug nuotrauku is miesto neturiu, kad ir nelabai buvo ka fotografuot.. miesto talismanas bulius, kuriu ant kiekvieno kampo pilna, net ant stulpu.. biggrin.gif user posted image labai grazios geliu kompozicijos, kuriu mieste taip pat apstu.. wub.gif user posted image nedidelis uostas, gana nebrangiai pasiplaukiojom laiveliu.. user posted image aisku ne siuo.. tongue.gif sitas gana ispudingai atrode, tad nutariau iamzinti.. ax.gif user posted image user posted image user posted image ir truputis Jurkalnes, turejom geriausia kada nors buta poilsi prie juros.. wub.gif kas megsta ramybe, tiesiog butina apsilankyt.. user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
O kur apsigyvenot Jurkalnej? Ar yra koks kempingas ar siaip palapinese prie juros? Mes pernai buvom Venspily-labai patiko!
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 05 12, 08:48)
O kur apsigyvenot Jurkalnej? Ar yra koks kempingas ar siaip palapinese prie juros? Mes pernai buvom Venspily-labai patiko!

gyvenome nuosavame name, pas draugu giminaicius.. siaip neblogas zemelapis yra cia: http://www.latvijaskarte.lv/en/ eini pagal pakrante ir spaudineji ant namuku, ismes visus kempingus ir nakvynes namus.. 4u.gif
Atsakyti
o kaip suzinoti kempingo ventspilyje kainas ir salygas? man kazkodel neatidaro ju puslapio g.gif to kur camping.lv
Atsakyti
Cia kalbat apie ta PAGRINDINi paciame Ventspilyje? Jis labai geroje ir grazioje vietoje, bet apie 200Lt namukas berods.
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2010 05 13, 18:59)
o kaip suzinoti kempingo ventspilyje kainas ir salygas? man kazkodel neatidaro ju puslapio g.gif to kur camping.lv

Kainas galima pažiūrėti čia http://www.camping.v...v/en/cenas.html
Šiaip vieta labai gera, tik kainuoja nepigiai...

Kempingas Jeni kainuoja pigiau, bet jis yra 15 km už Ventspilio http://www.campingjeni.lv/index_e.html

Šiaip teko pabūvoti abiejuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 14 gegužės 2010 - 07:26
QUOTE(negiedre @ 2010 05 13, 18:59)

Turetu atsidaryti. Mes gyvenome liukso namelyje, man rodos 52 lv para...nera pigu, bet nuvaziave isitikinom, kad verta liuksa imti, nei tuos paprastus namukus, kurie tiesiog kepa sauleje smile.gif O ir salia vienas prie kito surikiuoti, jei pasitaikys jaunimo kompanija, kurie osia naktimis-nelabai faina biggrin.gif

Atsakyti
O gal tada galetumete patarti siaip kokiu vieteliu, kur butu galima nebrangiai apsistoti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ventspily buvom apsistoję bute. Radau skelbimuose pasiūlymą. Tikrai nenusivyliau ir jau šiems metams rezervavausi. Tada kai buvom, tai buvo leilas pr. prie rimi. Nuo jūros tolokai, bet šiaip viskas ok. Šiemet būsim arčiau jūros. O kainos tikrai nesikandžioja. Nes yra suma už parą, o bute (tada kai buvom) gyvenom 6. Aišku nėra prabangos, bet buvo virtuvėlė, balkonas.. Žodžiu man tiko ir patiko smile.gif O šiemet galėsiu parašyti po liepos pradžios smile.gif
Atsakyti
O skelbimuose-tai skelbiu.lt ar kur? Nes ten nera,kaip palangoj,kad ant kiekvieno namo skelbimai kabotu. Siemet ir as noreciau kazkur bute ar name kambarelyje apsigyvent,tik nzn kur ju ieskoti! g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 05 17, 10:14)
O skelbimuose-tai skelbiu.lt ar kur? Nes ten nera,kaip palangoj,kad ant kiekvieno namo skelbimai kabotu. Siemet ir as noreciau kazkur bute ar name kambarelyje apsigyvent,tik nzn kur ju ieskoti! g.gif

nebukit tinginiai ir atsiverskit kelis puslapius atgal ir paskaitykit. Yra net su telefonais ir adresais parasyta.
Dar cia galite paieskoti http://www.balticcoa...hp?id=574&lng=3
Atsakyti