Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(davija @ 2009 09 13, 17:10)
Aš gal kitais metais ir norėčiau į Klosterį g.gif jei pilis per langus matosi, tai visai centre kažkur randasitie namai g.gif o su parkavimi mašinos kaip?
Kaina tai gera thumbup.gif

Mes ejome i Klosteri na ura. Bet bent jau is lauko man ten labai nepatiko
Papildyta:
Kai vaziavome pro Jurkalne-norejau ten ir pasilikt, bet ar yra kur??
Papildyta:
QUOTE(jurgusia @ 2009 08 26, 11:49)
gal kas dar galite pasiulyti gyvenamaji plota 8 zmonems salia centrinio vaiku parko ir juros.

Mes gyvenome Inzinieriu g., aukstosios mokyklos bendrabuty-praktiskai per gatve iki Vaiku parko ir iki juros nakti pesciom ejom wub.gif Bet ten 2-tis kambarys 18 LVL. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2009 09 22, 12:48)
Mes ejome i Klosteri na ura. Bet bent jau is lauko man ten labai nepatiko

is lauko zinok ir mum nepatiko, ir kai iejom pirmas efektas nepatiko. Kaip mano vyras pasake - kaip pas babce sventojoj. Bet paskui apsipratom ir rezultatu tikrai likom patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2009 09 22, 11:48)
Kai vaziavome pro Jurkalne-norejau ten ir pasilikt, bet ar yra kur??

Mes buvom sustoję aikštelėj Jūrkalnėje ir kalbėjom su žmogum, kuris ten dirba. Jis sakė, kad vasarą pas juos apsistoja su palapinėmis. Kainos - 3 latai už palapinę ir 1 latas už mašiną. Yra tulikas ir elektra prie sargo būdelės. Nėra vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglele: 22 rugsėjo 2009 - 19:57
Ai, tai cia prie atodangos, ania? bigsmile.gif Labai fainas sargas. Mes atvaziavom vakare, nu 19.15, sakom, kiek moket, ai sako, jau po 19 val.-nebereikia:-) lotuliukas.gif O isvaziuojant pamojavo:-) Bet ten tai nenoreciau nakvot.. biggrin.gif

Nu kad tikrai kaip cia rase-pasijauciau kaip Sventojoje pas babulka. Kieme pasitiko a la seimininke, tokia jauna motera, rusiskai nekalba, angliskai nesupranta, tik islemeno-vietu nera. Ir tas kiemas labai mazas Klosteryje, nezinau, kiek tame name zmoniu telpa, bet visi kieman tik stati jauciu sutilptu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerile: 23 rugsėjo 2009 - 07:51
del simiminkes tai jo, su jos kalba sunkus atvejis. bet seimininkas tai fainuolis, viska patars, ko reikia duos. visada nemokamu zemelapiu ir laikrasciu apie ventspili lietuviskai duoda. jie info centruose yra, bet patogumas, kad vietoj paduoda. o klosteris tai yra du namai ir dar kemperis. kiemas pakankamai didelis, yra zvereliu vaikuciam smaguma, smelio deze, supynes, saslykine ir stovejimo aikstele vienu metu maciau 6 masinos stovejo, du is ju busikai.
erdves ten tikrai yra!!!
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2009 09 23, 07:51)
Ai, tai cia prie atodangos, ania?  bigsmile.gif  Labai fainas sargas. Mes atvaziavom vakare, nu 19.15, sakom, kiek moket, ai sako, jau po 19 val.-nebereikia:-)  lotuliukas.gif O isvaziuojant pamojavo:-) Bet ten tai nenoreciau nakvot.. biggrin.gif

Aš irgi nenakvočiau. Bet kad sargas labai kvietė lotuliukas.gif Man vis tik šiokių tokių patogumų reik - nu bent vandens nusipraust.
Atsakyti
mes du kartus buvom, po 8 dienas, aplankem daugmaz.... smile.gif
extrymo parke nebuvom ir zvereliu kazkokiam draustinyje.

nostalgija Ventspiliui, bet jau manau gana lotuliukas.gif
kelis metus buvome is eiles. ieskosim nauju vietoviu smile.gif

visa laika atostogaudavom Klosteryje, ten 6 vieciai apartamentai.
Atsakyti
Sveikos,

Ka tik uzsisakem liepos viduriui puse namo, tiksliau pirma auksta. Vaziuojame i "Loci", nesame dar cia buve, nors parasyta kad arti juros ir vaiku parko. Vaziuojame 8 zmones, dvi seimos su 4 vaikais.Sake lauke yra kur pasikepti, vaikams pazaisti.Gala kad nera daugiau nuotrauku. Kai grisim butinai papasakosiu kaip sekesi.
Atsakyti
Kazkur nukisau Ventspilio zemelapi, tai tuojau pasakyciau kaip ten, nes daug apejome ieskodami vietos, kai kur nenoreciau gyvent.
A, panasiai atseku, cia buvo uzimta blush2.gif Bet geografine vieta tikrai liuks. Visur pesciom apeisit 4u.gif Babulka atrodo rusiskai kalbejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerile: 05 gegužės 2010 - 14:16
Skaitau skaitau tema, bet nelabai atrandu variantu, 4vietis kambarys ar butas...kazkaip kempinge 4vietis namukas uz 200 lt brangokai atrodo, neimanoma rasti kazka pigesnio? g.gif padekit 4u.gif
Atsakyti
http://www.tourism.v...?p=2&menu_id=61 - čia tikrai nemažas nakvynės pasirinkimas.
Atsakyti
Dar cia gali paieskoti nakvynes http://www.balticcoa...hp?id=574&lng=3
Atsakyti