Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

sveikos 4u.gif tai kur prapuolet? kaip sekasi,turbut i mokslus inikusios?..
Sypsne,kaip nusiteikus laikyti psichologijos egzamina? tongue.gif ar pasiruosus sesijai?
Atsakyti
sveikos moksliukės.
gal kuri mokos TF dizainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 06 17, 19:45)
Čia jūs diskutuojat apie baigiamuosius, o aš apie kitką norėčiau paklausti... kaip lietuvių filologijos ir/ar specializacijų dėstytojai? kas mokotės gal galėtumėt bendrą "vaizdą" papasakoti? biggrin.gif mokiausi KU, dabar ruošiuosi pereiti į ŠU, ten spec.nepatiko, bet bent dėstytojai geri blush2.gif

Night, nors ir paveluotai reiskiuosi, bet i lietuviu filologija tikrai verta stot thumbup.gif
Buvo lb sunku pirmus du kursus - maniau, kad nebeistversiu, bet kuo toliau, tuo labiau pradejo patikt lotuliukas.gif
Mano kurse yra kelios is VPU atejusios, tai negali atsidziaugti drinks_cheers.gif
Uzteks cia socialiniui savivaliauti, tegul humanitarinis reiskiasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 10 15, 15:37)
sveikos moksliukės.
gal kuri mokos TF dizainą  4u.gif

as ax.gif
Atsakyti
Mokausi VA 5 kurse, gal galetumete daugiau papasakoti apie bakalauro gynimą.
Gal žinote, kas galetu parašyti darbą, labai bijau ir nebepasitikiu savo jėgomis.

Gal turite medžiagos temai:Personalo vertinimo esmė ir tikslai. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2008 10 15, 12:32)
sveikos 4u.gif tai kur prapuolet? kaip sekasi,turbut i mokslus inikusios?..
Sypsne,kaip nusiteikus laikyti psichologijos egzamina? tongue.gif ar pasiruosus sesijai?

Labas, is po sesijos..zinok ruosiausi ne tas zodis doh.gif rezultatas: pschologijos skola verysad.gif visa kita liuks thumbup.gif tikiuosi tu geriau pasizymejai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na kadangi esu 2 kurse tai jau nebe uz kalnu ir teks rinktis specializacija... ax.gif tai gal padetumet mergytes apsisprest ka rinktis ar ekonomine analize ir planavima ar finansus ir bankininkyste? unsure.gif kas lengviau kas sunkiau mokintis, kas idomiau kas nuobodziau ir tt.. blush2.gif buciau labai dekinga jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Pas ką studijuojate psichologiją? Man reikia aprašyt šeimą, gal kuriai jau yra tekę tokia užduotį atlikt? ax.gif Gal pasidalintumėt kaip pvz darbu... blush2.gif biggrin.gif į AŽ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2008 11 04, 13:36)
Na kadangi esu 2 kurse tai jau nebe uz kalnu ir teks rinktis specializacija... ax.gif  tai gal padetumet mergytes apsisprest ka rinktis ar ekonomine analize ir planavima ar finansus ir bankininkyste? unsure.gif  kas lengviau kas sunkiau mokintis, kas idomiau kas nuobodziau ir tt.. blush2.gif  buciau labai dekinga jums 4u.gif

Sveika,studijuoju neakivaizdziai ekonomika III kursas,tai dauguma musu pasirinko analize ir planvima,finansai ir bankininkyste siauresne sritis mirksiukas.gif
O,kas liecia nuoboduma - su skaiciukais nera kada liudeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2008 11 04, 22:31)
Sveika,studijuoju neakivaizdziai ekonomika III kursas,tai dauguma musu pasirinko analize ir planvima,finansai ir bankininkyste siauresne sritis mirksiukas.gif
O,kas liecia nuoboduma - su skaiciukais nera kada liudeti biggrin.gif

O kokius panasiai dalykus mokotes per analize ir planavima? g.gif kas sunkiausia? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri psichologijai esat tyrinėjusi šeimą? ax.gif Apsikrovusi darbais iki ausų esu, tai pagelbėtumėt jei pasidalintumėt darbeliu blush2.gif vis lengviau būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2008 11 07, 17:59)
Gal kuri psichologijai esat tyrinėjusi šeimą?  ax.gif  Apsikrovusi darbais iki ausų esu, tai pagelbėtumėt jei pasidalintumėt darbeliu blush2.gif  vis lengviau būtų biggrin.gif

Koks konkrečiai tyrimas?
Atsakyti