sveikos tai kur prapuolet? kaip sekasi,turbut i mokslus inikusios?..
Sypsne,kaip nusiteikus laikyti psichologijos egzamina? ar pasiruosus sesijai?
sveikos moksliukės.
gal kuri mokos TF dizainą
gal kuri mokos TF dizainą
QUOTE(night_ @ 2008 06 17, 19:45)
Čia jūs diskutuojat apie baigiamuosius, o aš apie kitką norėčiau paklausti... kaip lietuvių filologijos ir/ar specializacijų dėstytojai? kas mokotės gal galėtumėt bendrą "vaizdą" papasakoti? mokiausi KU, dabar ruošiuosi pereiti į ŠU, ten spec.nepatiko, bet bent dėstytojai geri
Night, nors ir paveluotai reiskiuosi, bet i lietuviu filologija tikrai verta stot
Buvo lb sunku pirmus du kursus - maniau, kad nebeistversiu, bet kuo toliau, tuo labiau pradejo patikt
Mano kurse yra kelios is VPU atejusios, tai negali atsidziaugti
Uzteks cia socialiniui savivaliauti, tegul humanitarinis reiskiasi
QUOTE(skraide @ 2008 10 15, 12:32)
sveikos tai kur prapuolet? kaip sekasi,turbut i mokslus inikusios?..
Labas, is po sesijos..zinok ruosiausi ne tas zodis rezultatas: pschologijos skola visa kita liuks tikiuosi tu geriau pasizymejai
Na kadangi esu 2 kurse tai jau nebe uz kalnu ir teks rinktis specializacija... tai gal padetumet mergytes apsisprest ka rinktis ar ekonomine analize ir planavima ar finansus ir bankininkyste? kas lengviau kas sunkiau mokintis, kas idomiau kas nuobodziau ir tt.. buciau labai dekinga jums
Sveikos
Pas ką studijuojate psichologiją? Man reikia aprašyt šeimą, gal kuriai jau yra tekę tokia užduotį atlikt? Gal pasidalintumėt kaip pvz darbu... į AŽ
Pas ką studijuojate psichologiją? Man reikia aprašyt šeimą, gal kuriai jau yra tekę tokia užduotį atlikt? Gal pasidalintumėt kaip pvz darbu... į AŽ
QUOTE(Gelyciuke @ 2008 11 04, 13:36)
Na kadangi esu 2 kurse tai jau nebe uz kalnu ir teks rinktis specializacija... tai gal padetumet mergytes apsisprest ka rinktis ar ekonomine analize ir planavima ar finansus ir bankininkyste? kas lengviau kas sunkiau mokintis, kas idomiau kas nuobodziau ir tt.. buciau labai dekinga jums
Sveika,studijuoju neakivaizdziai ekonomika III kursas,tai dauguma musu pasirinko analize ir planvima,finansai ir bankininkyste siauresne sritis
O,kas liecia nuoboduma - su skaiciukais nera kada liudeti
QUOTE(lovely @ 2008 11 04, 22:31)
Sveika,studijuoju neakivaizdziai ekonomika III kursas,tai dauguma musu pasirinko analize ir planvima,finansai ir bankininkyste siauresne sritis
O kokius panasiai dalykus mokotes per analize ir planavima? kas sunkiausia?
Gal kuri psichologijai esat tyrinėjusi šeimą? Apsikrovusi darbais iki ausų esu, tai pagelbėtumėt jei pasidalintumėt darbeliu vis lengviau būtų
QUOTE(sandddra @ 2008 11 07, 17:59)
Gal kuri psichologijai esat tyrinėjusi šeimą? Apsikrovusi darbais iki ausų esu, tai pagelbėtumėt jei pasidalintumėt darbeliu vis lengviau būtų
Koks konkrečiai tyrimas?