Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

smile.gif sveikute, man kaip tik sesija siuo metu smile.gif pas Paceviciu laikysiu tik gruodzio men, o kita sesija kontrolini rasysim, kiek girdejau sunkoka pas ji.. g.gif

QUOTE(starka @ 2008 05 03, 17:16)
na ką merginos diskutujam toliau smile.gif
dar norėjau pasiteirauti, gal ką galit papasakoti apie psichologijos egzaminą pas Pacevičių ir makro pas Šeputienę? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sypsne @ 2008 09 09, 21:11)
smile.gif sveikute, man kaip tik sesija siuo metu smile.gif pas Paceviciu laikysiu tik gruodzio men, o kita sesija kontrolini rasysim, kiek girdejau sunkoka pas ji.. g.gif

Sveikutės aš jau po visko ir po psicho ir po makro smile.gif
Atsakyti
sveikutes as taip pat studijuoju SU, priimsit
Atsakyti
QUOTE(starka @ 2008 09 11, 09:48)
Sveikutės aš jau po visko ir po psicho ir po makro smile.gif

na ir kaip sekesi? mes makro jau vasara issilaikem, daug nauju dalyku pradejom..o psichologijas egzas kita sesija doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Valabi @ 2008 09 15, 15:16)
sveikutes as taip pat studijuoju SU, priimsit

sveika atvykusi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš taip pat mokinuosi ŠU jau 4 kursą pradėjau. Ar priimsite į savo ratelį ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif I gal cia yra ir anglu kalbos fiologiu? blush2.gif
Atsakyti

iki spalio 6 turiu apsispresti...ne gi nieks daugiau neatsilieps??? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As studijuoju Klaipedos Universiteto TSI,bet tikrai nuosirdziai gailiuosi kad nestojau i SU TSI,nes girdejau kad destytojai zmoniskesni ir galima surasti bendra kalba.Del to labai faina toms kas studijuoja SU TSI,nes pas mus niekas neziuri nieko,tik dauguma numeta medziaga ir klausimus ir pareiskia kad kita sesija rasom koliokuma ar kazka panasaus.Ir taip kiekvienas destytojas doh.gif Tai kai arteja sesija(ji buna i menesi viena kart) tai pamirstu viska kas aplink ir seima,ir draugus,ir net maista ir miega blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, studentes smile.gif Galima truputeli isimaisyti vyrukui? smile.gif Kazkada teko mokytis SU (ir pas Paceviciu, kaip kazkas rase, ir pas Savareikiene "Tiksla" skaitem, ir mikro/makro, ir t.t. smile.gif, dabar MRU magistrini rasau. Reikia padaryti apklausa Siauliu m./raj. Gal galetumete skirti 10 min savo laiko ir atsakyti i trumpus klausimus - http://www.publika.l...35a9c3a5e6.html Nu busiu laaabai jau dekingas wink.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(no_name @ 2008 09 25, 10:18)
Sveikos, studentes smile.gif Galima truputeli isimaisyti vyrukui? smile.gif Kazkada teko mokytis SU (ir pas Paceviciu, kaip kazkas rase, ir pas Savareikiene "Tiksla" skaitem, ir mikro/makro, ir t.t. smile.gif, dabar MRU magistrini rasau. Reikia padaryti apklausa Siauliu m./raj. Gal galetumete skirti 10 min savo laiko ir atsakyti i trumpus klausimus - http://www.publika.l...35a9c3a5e6.html Nu busiu laaabai jau dekingas wink.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

Labas. Radau anketą tai bandžiau atsakyti, pamaniau kad pagalba reikalinga. Sėkmės rašant darbą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na jei priimsite tai ir as jungiuosi i jusu rateli thumbup.gif studijuoju siauliu universitete ekonomika 2 kursas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as taip pat studijuoju SU, socialine pedagogika 4u.gif
Atsakyti