pasidalinkim
aš įstojau, tad norėčiau išgirsti atsiliepimų
QUOTE(Irma77 @ 2008 06 17, 02:08)
Mums neleido pietu ispirkti. O buvome jau nusiteike. Bet nu ir gerai kad neleido. Nebuvo verta. Ech gerai kad jau baigiau. Daugiau nebenoriu paprasciausiai. Na ka sekmes besimokantiems.
nu tikrai neverta
yra yra studenčių iš ten, tik dar šitos temelės neužtiko
vat ir aš jau ruošiuosi lapkritį pabaigti, jeigu nesutingsiu
QUOTE(Deisi @ 2008 06 22, 13:20)
yra yra studenčių iš ten, tik dar šitos temelės neužtiko
deisi, ką lapkrityje pabaigsi?
Man iki sio treciadienio reikia apsispresti ar stoti ar ne, dirbu mokykloje pavaduotoja. mane taip patrauke pavadinimas vadyba ir verslo administravimas specializacija svieitmo vadyba, tik kad as esu is klaipedos, tai galvoju ar ten destytojai lankstus, ir mastau jei pvz ne mokykloje dirbsiu ar si specialybe pravers
QUOTE(tirpse @ 2008 06 16, 15:21)
Šiaip tai, kai rinksitės (jei dar nebaigėte) vadovus, gerai apgalvokite šį ėjimą ]
Gal ką girdėjot apie dėst. Šileikienę (psichologiją atrodo dėstė ) kaip ji kaip darbo vadovė ir ar dalyvauja komisijoje?
Va ka tik kalbejau su magistratur apsigynusis moteriske. tai sake kaip juokingai gynesi bakalaura tai magistratura visiskai nebejuokinga buvo. Ginantis magistratura sake stipriai purte ir nevisada i tema klausimai buvo...
QUOTE(Waida26 @ 2008 07 11, 23:49)
Gal ką girdėjot apie dėst. Šileikienę (psichologiją atrodo dėstė ) kaip ji kaip darbo vadovė ir ar dalyvauja komisijoje?
na kaip destytoja tai idomi, kazi ar as ja rinkciausi, bet kaip vadove kas zino kokia ji komisijoje destytojai juk keiciasi, ir juk neaisku prie kurios komisijos tu busi, man komisijoje nebuvo, bet kitai grupei buvo
sveikutės visos žiūriu diskusijos vyksta apie gynimus o man tai ką... dar iki jo nubristi reikia norėčiau pakalausti: gal kuri rašėt ekonominės minties istorijos referatą tema "V.Dževonsas ir jo mažėjančio ribinio naudingumo priencipai" gal kas pagelbėt galėtų??? bučiau labai dėkinga