Nagi, nejau niekas nestudijavo Šiauliuose,negyveno bendrabutyje? Prašau,pasidalinkite,kas ten ir kaip?
QUOTE(vilmux x @ 2012 09 13, 09:07)
Nagi, nejau niekas nestudijavo Šiauliuose,negyveno bendrabutyje? Prašau,pasidalinkite,kas ten ir kaip?
dauguma neakivaizdininku issinuomoja kambarius savaitei. o tai jei turi numeri bendrabucio tai paskambink ir pasiklausk ar reikia patalyne vestis
QUOTE(vilmux x @ 2012 09 13, 09:07)
Esu irgi neakivaizdininkė, teko ir bendrabutyje apsistoti. Ką aš galiu pasakyt. Bendrabutis kaip bendrabutis. Stovi lovos, stalas ir spinta kambary. Duoda patalynę ir virdulį Interneto nėr. Tačiau šis stogas kainuoja tik 20 lt. nakčiai.
QUOTE(Pajurio mergelike @ 2012 09 15, 17:01)
Esu irgi neakivaizdininkė, teko ir bendrabutyje apsistoti. Ką aš galiu pasakyt. Bendrabutis kaip bendrabutis. Stovi lovos, stalas ir spinta kambary. Duoda patalynę ir virdulį Interneto nėr. Tačiau šis stogas kainuoja tik 20 lt. nakčiai.
Dekui merginos uz atsakymus. Kadangi dar esu "žalia",tai pradėsiu nuo bendrabučio. Kažkaip galvoju,kad ta kaina čia nera tokia didelė,vargu ar galima rasti pigiau Na,bet reikia "apsiuostyt",kas ir kaip, o paskui žiūrėsim. Dar klausimas,ar buna prie bendrabučio vietos mašinai pastatyt,o gal su mašina išvis neverta važiuot,nes nebus kur jos laikyti. Nu žodžiu,dar milijonas klausimų man pačiai
Sveikos
Gal tos, kurios studijuojate ekonomiką, turite kokios teorinės medžiagos ir ekonominės statistikos? Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt
Gal tos, kurios studijuojate ekonomiką, turite kokios teorinės medžiagos ir ekonominės statistikos? Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt
Labutis,noreciau suzinoti,kas po kolegiju stojot ar mokinates islygimnamasias studijas SU ekonomika?
Taip
QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 14, 18:56)
Taip
gal galetum placiau papasakot,jei gali,nes as galvoju testi studijas,bet jau man 7erii metai praejo po baigimo kolegijos tai nzn ar pavezciau nes jau viska pamirsau...ar labai sunku mokytis,ir kiek ten 2 metus trunka>?jei nesunku gali atsakyti ir i privatu,aciu:)
Sveikos
Gal yra merginų, kurios turi ekonominės statistikos rašto darbą? Labai reikėtų Pažadu nekopijuoti, o tiesiog panaudoti kaip pavyzdį, rašant savo darbą, nes nežinau nei nuo ko pradėti ir kaip ten turėtų atrodyti
Gal yra merginų, kurios turi ekonominės statistikos rašto darbą? Labai reikėtų Pažadu nekopijuoti, o tiesiog panaudoti kaip pavyzdį, rašant savo darbą, nes nežinau nei nuo ko pradėti ir kaip ten turėtų atrodyti
Labas.
Gal kas galit pasakyti kiek kainuoja neakivaizdines studijos( bibliotekininkyste) niekur internete nerandu. arba kur ieskoti.
Aciu.
Gal kas galit pasakyti kiek kainuoja neakivaizdines studijos( bibliotekininkyste) niekur internete nerandu. arba kur ieskoti.
Aciu.
Gal kas studijuojate ŠU lietuvių filologiją?