Sveikos, gal kas is studijuonaciu Šu universitete ekonomika galėtų pasidalinti turima medziaga?
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 05 31, 10:53)
Sveikos, gal kas is studijuonaciu Šu universitete ekonomika galėtų pasidalinti turima medziaga?
o kokios tau reikia
QUOTE(Dijja @ 2011 11 23, 20:01)
Studijuojam 3 kursas baigtas, dieninis skyrius.
Kas dar iš merginų studijuoja ANGLŲ FILOLOGIJĄ?? Kaip gynimai sekėsi? Pasidalinkit patirtim čia arba bent į AŽ. Pačiai nors dar vasara prieš akis iki ketvirto kurso, bet baimės jau daug..
Sveikos merginos, gal galėtumėt padėti truputi. Pirmadieni man diplominio gynimas, ir niekaip su skaidrėm nesusitvarkau. Gaunasi daug skaidrių, o tam žinoma laiko neužteks. Ar reikia teorija dėti į skaidres? Dalykas ekonomika
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
QUOTE(salexa @ 2012 06 08, 23:45)
Sveikos merginos, gal galėtumėt padėti truputi. Pirmadieni man diplominio gynimas, ir niekaip su skaidrėm nesusitvarkau. Gaunasi daug skaidrių, o tam žinoma laiko neužteks. Ar reikia teorija dėti į skaidres? Dalykas ekonomika
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
as apsigyniau sestadieni.teorijos deti visai nereikia.apie 10-11 skaidriu
QUOTE(salexa @ 2012 06 08, 23:45)
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
teorijos skaidrese tikrai nereikia.
pristatyme turi buti tik darbo esme - tikslas, uzdaviniai.. ir isvados bei pasiulymai.
Sveikutės
Gal kuriai teko pas Z.Tamašauskienę laikyti egzaminą? Ar labai sunku? Daug skolų lieka?
Gal kuriai teko pas Z.Tamašauskienę laikyti egzaminą? Ar labai sunku? Daug skolų lieka?
QUOTE(Sonatuole @ 2012 06 14, 20:56)
Sveikutės
Man teko pas ją mikroekonomikos egzaminą laikyti Na, ji griežtoka, stebi viską gana akylai Ėjau į perlaikymą, kita dėstytoja matė, kad sunku studentams, tai per visą egzaminą kalbino ją, kad mažiau žiūrėtų
Sveikos ŠU esamos ir buvusios studentės
Merginos,bukite malonios pasidalinkite info apie gyvenama vietą Šiauliuose,ypatingai domina bendrabutis. Šiais metais įstojau į neakivaizdinį,greitai sesija,o nzn dar kur gyvensiu Kaip ten sąlygos,su kuo apgyvendina,ar reikia atsivešt patalynę? Kuris bendrabutis geriau,nes kiek girdėjau jie skirtingi. Galite čia rašyti,galite man į a.ž. Labai laukiu bet kokios info. Dėkoju
Merginos,bukite malonios pasidalinkite info apie gyvenama vietą Šiauliuose,ypatingai domina bendrabutis. Šiais metais įstojau į neakivaizdinį,greitai sesija,o nzn dar kur gyvensiu Kaip ten sąlygos,su kuo apgyvendina,ar reikia atsivešt patalynę? Kuris bendrabutis geriau,nes kiek girdėjau jie skirtingi. Galite čia rašyti,galite man į a.ž. Labai laukiu bet kokios info. Dėkoju
QUOTE(vilmux x @ 2012 09 10, 16:08)
Sveikos ŠU esamos ir buvusios studentės
O tai neakivaizdininkams iš viso ar skiria bendrabutį?
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2012 09 10, 18:24)
O tai neakivaizdininkams iš viso ar skiria bendrabutį?
Taip,skiria,pati ten skambinau,sakė,tik atvažiuokit,be problemų priimsim. Tiksliau tik užtai susimokėt reikia,20 Lt. nakvynė.