Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

Sveikos, gal kas is studijuonaciu Šu universitete ekonomika galėtų pasidalinti turima medziaga?
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 05 31, 10:53)
Sveikos, gal kas is studijuonaciu Šu universitete ekonomika galėtų pasidalinti turima medziaga?

o kokios tau reikia
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2012 05 31, 12:37)
o kokios tau reikia

parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijja @ 2011 11 23, 20:01)
Sveikos 4u.gif

Gal yra studijuojanciu humanitariniam anglu kalba? reiktu pagalbos blush2.gif

Studijuojam ax.gif 3 kursas baigtas, dieninis skyrius.

Kas dar iš merginų studijuoja ANGLŲ FILOLOGIJĄ?? Kaip gynimai sekėsi? Pasidalinkit patirtim čia arba bent į AŽ. Pačiai nors dar vasara prieš akis iki ketvirto kurso, bet baimės jau daug..
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galėtumėt padėti truputi. Pirmadieni man diplominio gynimas, ir niekaip su skaidrėm nesusitvarkau. Gaunasi daug skaidrių, o tam žinoma laiko neužteks. Ar reikia teorija dėti į skaidres? Dalykas ekonomika
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2012 06 08, 23:45)
Sveikos merginos, gal galėtumėt padėti truputi. Pirmadieni man diplominio gynimas,  ir niekaip su skaidrėm nesusitvarkau.  Gaunasi daug skaidrių, o tam žinoma laiko neužteks. Ar reikia teorija dėti į skaidres? Dalykas ekonomika
Iš anksto dėkoju  4u.gif

as apsigyniau sestadieni.teorijos deti visai nereikia.apie 10-11 skaidriu
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2012 06 08, 23:45)
Sveikos merginos, gal galėtumėt padėti truputi. Pirmadieni man diplominio gynimas,  ir niekaip su skaidrėm nesusitvarkau.  Gaunasi daug skaidrių, o tam žinoma laiko neužteks. Ar reikia teorija dėti į skaidres? Dalykas ekonomika
Iš anksto dėkoju  4u.gif

teorijos skaidrese tikrai nereikia.
pristatyme turi buti tik darbo esme - tikslas, uzdaviniai.. ir isvados bei pasiulymai.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kuriai teko pas Z.Tamašauskienę laikyti egzaminą? Ar labai sunku? Daug skolų lieka?
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 06 14, 20:56)
Sveikutės  4u.gif
Gal kuriai teko pas Z.Tamašauskienę laikyti egzaminą? Ar labai sunku? Daug skolų lieka?

Man teko pas ją mikroekonomikos egzaminą laikyti smile.gif Na, ji griežtoka, stebi viską gana akylai unsure.gif Ėjau į perlaikymą, kita dėstytoja matė, kad sunku studentams, tai per visą egzaminą kalbino ją, kad mažiau žiūrėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ŠU esamos ir buvusios studentės 4u.gif

Merginos,bukite malonios pasidalinkite info apie gyvenama vietą Šiauliuose,ypatingai domina bendrabutis. Šiais metais įstojau į neakivaizdinį,greitai sesija,o nzn dar kur gyvensiu doh.gif g.gif Kaip ten sąlygos,su kuo apgyvendina,ar reikia atsivešt patalynę? Kuris bendrabutis geriau,nes kiek girdėjau jie skirtingi. Galite čia rašyti,galite man į a.ž. Labai laukiu bet kokios info. Dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2012 09 10, 16:08)
Sveikos ŠU esamos ir buvusios studentės 4u.gif

Merginos,bukite malonios pasidalinkite info apie gyvenama vietą Šiauliuose,ypatingai domina bendrabutis. Šiais metais įstojau į neakivaizdinį,greitai sesija,o nzn dar kur gyvensiu doh.gif  g.gif Kaip ten sąlygos,su kuo apgyvendina,ar reikia atsivešt patalynę? Kuris bendrabutis geriau,nes kiek girdėjau jie skirtingi. Galite čia rašyti,galite man į a.ž. Labai laukiu bet kokios info. Dėkoju aciuks.gif

O tai neakivaizdininkams iš viso ar skiria bendrabutį?
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2012 09 10, 18:24)
O tai neakivaizdininkams iš viso ar skiria bendrabutį?

Taip,skiria,pati ten skambinau,sakė,tik atvažiuokit,be problemų priimsim. Tiksliau tik užtai susimokėt reikia,20 Lt. nakvynė.
Atsakyti