Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

Aš ne ten studijuoju, bet apie Butkų esu daug gero girdėjusi iš draugų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2011 09 13, 11:57)
padekit pasirinkti Baigiamojo darbo vadova

iš sąrašo? smile.gif
aš irgi dabar rinktis turiu, baisus baisus galvos skausmas, nes įstojau iš naujo po ilgos pertraukos, dėstytojų nežinau. Labai bijau apsigaut sad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Planuoju kitais metais stoti į ŠU, pradinio ugdymo pedagogiką ir ikimokyklinį ugdymą.. Sakau, gal mergelės ten studijuojat ? Ir kaip ? Daug daug matematikos ? : )))))))) Labai myliu vaikeliukus, labai noriu studijuoti šią spec., bet prišiurpino pažįstama, kad atseit, mesi, nesąmonė, sunku, tai galvoju, nei tu mokeis, nei tu žinai, eisiu ir paklausiu supermamų, kas ką žino ax.gif 4u.gif O gal atsiras ir tokių, kas kitais metais ruošiasi stoti į šią spec. ? Malonu būtų 4u.gif
Atsakyti
Nestudijavau to, bet kas gali būti sunkaus studijuojant tokią specialybę? Tuo labiau kai to norisi ir myli vaikus. Sėkmės.
Atsakyti
Va, ir aš taip galvoju : )
Atsakyti
Sveikos gal yra kas daile studijuoja,ar jau baigusios, kaip gynimai sekes ?smile.gif ,manes tas laukia tai laaaabai aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2011 09 13, 11:57)
padekit pasirinkti Baigiamojo darbo vadova

Tiktai pas Butku ir dar syki pas Butku!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiiddaa @ 2011 10 10, 20:21)
Tiktai pas Butku ir dar syki pas Butku!!! smile.gif

Kodel butent pas Butku? Esu girdejusi ir ne viena nusivylusi pasakojima kaip jam nepatiko tema ir nenori padet va unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dusiab @ 2011 10 10, 21:21)
Kodel butent pas Butku? Esu girdejusi ir ne viena nusivylusi pasakojima kaip jam nepatiko tema ir nenori padet va  unsure.gif

Tai reikia rinktis tema, kuri jam patinka... biggrin.gif (juokauju). Siaip jis ir tema padeda issirinkti. Aisku, galbut ir sau patinkancia, bet... padeda ir taves nepamirsta, kai ne kurie destytojai... Pamenu savo lankymasi pas vadove - atejau koki penkta karta, o ji pasake, kad nera manes macius... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Atsiprasau uz isiverzima i tema. Norejau paklausti apie neakivaizdines studijas, o teisingiau apie ju kaina ir mokejimo budus, gal esate susidurusios? Galvoju kitamet bandyt laime stoti i SU blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,turiu klausimuka,gal kas studijuojat sociokulturine antropologija(neakivaizdziai) labai susidomejau sia studiju programa ir butu idomu suzinoti jusu nuomone ar labai sunku mokintis ir kaip destytojai?
Atsakyti
Laba diena,
Gal yra šioje temoje susidūrusių su R.Balvočiūte? Turėsiu pas ją kontrolinį ir egzaminą iš Ekonominės minties istorijos. Kaip pas ją vyksta viskas?
Atsakyti