QUOTE(r8e8d8e8 @ 2011 09 13, 11:57)
padekit pasirinkti Baigiamojo darbo vadova
iš sąrašo?
aš irgi dabar rinktis turiu, baisus baisus galvos skausmas, nes įstojau iš naujo po ilgos pertraukos, dėstytojų nežinau. Labai bijau apsigaut
Labas vakaras
Planuoju kitais metais stoti į ŠU, pradinio ugdymo pedagogiką ir ikimokyklinį ugdymą.. Sakau, gal mergelės ten studijuojat ? Ir kaip ? Daug daug matematikos ? : )))))))) Labai myliu vaikeliukus, labai noriu studijuoti šią spec., bet prišiurpino pažįstama, kad atseit, mesi, nesąmonė, sunku, tai galvoju, nei tu mokeis, nei tu žinai, eisiu ir paklausiu supermamų, kas ką žino O gal atsiras ir tokių, kas kitais metais ruošiasi stoti į šią spec. ? Malonu būtų
Planuoju kitais metais stoti į ŠU, pradinio ugdymo pedagogiką ir ikimokyklinį ugdymą.. Sakau, gal mergelės ten studijuojat ? Ir kaip ? Daug daug matematikos ? : )))))))) Labai myliu vaikeliukus, labai noriu studijuoti šią spec., bet prišiurpino pažįstama, kad atseit, mesi, nesąmonė, sunku, tai galvoju, nei tu mokeis, nei tu žinai, eisiu ir paklausiu supermamų, kas ką žino O gal atsiras ir tokių, kas kitais metais ruošiasi stoti į šią spec. ? Malonu būtų
Va, ir aš taip galvoju : )
Sveikos gal yra kas daile studijuoja,ar jau baigusios, kaip gynimai sekes ? ,manes tas laukia tai laaaabai aktualu
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2011 09 13, 11:57)
padekit pasirinkti Baigiamojo darbo vadova
Tiktai pas Butku ir dar syki pas Butku!!!
QUOTE(wiiddaa @ 2011 10 10, 20:21)
Tiktai pas Butku ir dar syki pas Butku!!!
Kodel butent pas Butku? Esu girdejusi ir ne viena nusivylusi pasakojima kaip jam nepatiko tema ir nenori padet va
QUOTE(dusiab @ 2011 10 10, 21:21)
Kodel butent pas Butku? Esu girdejusi ir ne viena nusivylusi pasakojima kaip jam nepatiko tema ir nenori padet va
Tai reikia rinktis tema, kuri jam patinka... (juokauju). Siaip jis ir tema padeda issirinkti. Aisku, galbut ir sau patinkancia, bet... padeda ir taves nepamirsta, kai ne kurie destytojai... Pamenu savo lankymasi pas vadove - atejau koki penkta karta, o ji pasake, kad nera manes macius...
Sveikos merginos,
Atsiprasau uz isiverzima i tema. Norejau paklausti apie neakivaizdines studijas, o teisingiau apie ju kaina ir mokejimo budus, gal esate susidurusios? Galvoju kitamet bandyt laime stoti i SU
Atsiprasau uz isiverzima i tema. Norejau paklausti apie neakivaizdines studijas, o teisingiau apie ju kaina ir mokejimo budus, gal esate susidurusios? Galvoju kitamet bandyt laime stoti i SU
Laba diena,
Gal yra šioje temoje susidūrusių su R.Balvočiūte? Turėsiu pas ją kontrolinį ir egzaminą iš Ekonominės minties istorijos. Kaip pas ją vyksta viskas?
Gal yra šioje temoje susidūrusių su R.Balvočiūte? Turėsiu pas ją kontrolinį ir egzaminą iš Ekonominės minties istorijos. Kaip pas ją vyksta viskas?