na matai as Siauliu universitete noriu, nes cia gyvenu;) o nieko nzn apie svietimo vadyba ar karjeros edukologija?o beje ka tu pasibaigei, koki bakalaura?
Taip, atsiliepimai grynai stereotpiniai. Tuo labiau, kad tik ŠU besimokantys žino, kad nemažai dėstytojų važinėja iš kitų universitetų. O darbų lygis, reikalavimai tikrai dideli, nes turėjau su kuo palyginti Na, o kolegija ir lieka kolegija . Pati turėjau prieš tai aukštesnįjį išsilavinimą, tai tikrai kažko vis trūkdavo iki pilnos laimės...Tai geriau vaikus iškart nukreipt į aukštąją.
QUOTE(laisla @ 2011 07 27, 18:39)
Taip, šiemet Baigiau su pagyrimu, bet ne tą sritį. Kaip man sakė - tiems, kas baigė vadybą, ekonomiką ir pan. plius 2 balai, o vietų į vadybą 14, į viešąjį 6, o į ekonomiką 20. Tai taip ir gaunasi. O priėmime man išvis aiškino, kad tie, kas ne iš tos srities eina tik po tų kas iš socialinių.
as zinau visada taip budavo kad baigusiems ta pacia specialybe lengviau istoti, bet vistiek grupeje budavo kokie du kurie is kitur, kazkaip ir tu norinciu daugiau pasidare siemet.
sveikos, gal yra čia studijuojančių kūno kultūra? būtų įdomu sužinot kas kaip tikiuosi man pavyks sulaužyt tuos stereotipus giminėj , kad šu yra prastas universitetas
Sveiki,gal yra studijuojanciu/studijavusiu logopedija? reiketu informacijos,parasykite i az.
Jungiuosi prie jūsų. Humanitarinis, istorija neakivaizdinis. Užstrigau IV kurse, negaliu pabaigt, vis atidedu.Mažas vaikas,kitas miestas, darbas. Kvaila buvau, kad, pagimdžiusi ėmiau akademines. Labai sunku tęsti mokslus
QUOTE(krr @ 2011 08 14, 23:22)
Sveiki,gal yra studijuojanciu/studijavusiu logopedija? reiketu informacijos,parasykite i az.
Studijavau socialinę pedagogiką, bet fakultetas tas pats, jis nedidelis, todėl viskas daugmaž žinoma. Klausk kas domina konkrečiai.
Sveikutes:) ziauriai esu pasimetus lb noriu studijuoti magistra Siauliu universitete, bet nzn ka rinktis, noreciau edukologija, bet nzn kokia specializacija pasirinkti: ar Personalo mokymo(si) organizacijoje vadyba, Švietimo vadyba, ar Vaikų teisių apsaugos vadyba...patarkit!!!
padekit pasirinkti Baigiamojo darbo vadova
QUOTE(laisla @ 2011 09 13, 12:17)
O koks fakultetas?
socialiniu mokslu fakultetas ekonomika