Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

QUOTE(guminukas @ 2011 07 21, 10:57)
labas o tu iš šiaulių ir kaip ką žinai apie tuos mokslus doh.gif nes as darmastau

Viską žinau, o kas konkrečiai domina?
smile.gif Tinklalapyje yra telefono numeris, pasiskambink ir viską paaiškins smile.gif
Atsakyti
Kas mokėsi ŠU vadybos magistrą ar sunku?
Atsakyti
Sveikutes;) gal cia kai kas istojote? butu lb idomu suzinoti ar buvo sunku istoti? ar buvo nemokamu vietu?
Atsakyti
QUOTE(sveikatuke @ 2011 07 21, 14:53)
Sveikutes;) gal cia kai kas istojote? butu lb idomu suzinoti ar buvo  sunku istoti? ar buvo nemokamu vietu?

as pries tris metus baigiau sita specialybe ir ka - darbo ner biggrin.gif geriau stok, ten kur prasminga wink.gif
Atsakyti
Gal kas studijavot dalyko pedagogiką šu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, studentės. Jums leidus, prisijungsiu ir aš blush2.gif

Kadangi studijuot grįžau po ilgokos pertraukos, nieko nebepamenu ir atrodo, kad visiškai nieko nesugebu lotuliukas.gif Tai va, pas Vilbiką turiu parašyt individ.darbą tema "Soc. aspektai Europos konvencijoje dėl minimalaus įdarbinimo amžiaus". Neturiu net žalio supratimo, nuo ko pradėti. Gal kas esat ką panašaus rašę ir galit pavyzdį parodyt? Nes jei bent mačius būčiau, kaip tas individualus darbas turi atrodyt, sugebėčiau iš mirties taško pajudėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2011 07 15, 17:53)
Ar į dieninį ekonomikos įstojai? Ir jei ne paslaptis koks vidurkis buvo baigus socialinę?  smile.gif

ooi ne istojau i neakivaizdini o vidurkio tai net nzn zinok koks buvo bet bakalauro darba buvau apsigynusi 9
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2011 07 15, 18:27)
man buvo sunku, na bent jau sunkiau nei vadybos magistras, desto stiprus labai destytojai pvz. Lileikiene , ten sprendem daug ir labai greitai viskas vyksta, pas Tamasauskiene irgi kiekvienai paskaitai reikejo namu darbus daryti ir paskaitose kekviena prie lentos kviesdavo spresdavom ka namie issiprendem, tai kad ateiti i paskaita nepasiruosus  schmoll.gif  nu vnz. man buvo sunku. Sileika liepe parasyti kursini, tema renkiesi pats, bet kaip ja parasyti jei apie tai nieko paskaitose nekalbi o baigei visai ne ekonomika. gal dabar pasikeite nezinau, kalbu apie ansktesnius biskeli laikus. BET jei esate rimtai nusiteike dirbti ir mokytis tai susitvarkysit.

hmmm prigazdinai cia mane smile.gif))) nz nzn bus matyt kaip cia man seksis gal kas gausis o jei ne tai juk visad gali iseiti smile.gif as tik va maza pipiriuka turiu 2 metuku tai nzn kada reiks laiko surast mokytis bet gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awileee @ 2011 07 27, 18:11)
ooi ne istojau i neakivaizdini o vidurkio tai net nzn zinok koks buvo bet bakalauro darba buvau apsigynusi 9

Aišku viskas smile.gif Nes skaitau ir kiek nustebau, nes pati baigiau taip pat soc.pedagogiką (vidurkis 9.85, bakalauras -10), bet į dieninį ir VF vadybos neįstojau smile.gif . Sėkmės moksluose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2011 07 19, 10:33)
Va, matote kaip reikia dirbti, kiek žinių įgyjate. O dar kalbama, kad ŠU blogai ruošia ....Žinau ŠU studentų, kurie VU studentams darbus rašo  doh.gif

niekada nesakiau ir kursiokai nesake kad lenga ar nereikia dirbti, nezinau is kur cia tas mastymas kad SU - prastai ruosia studentus, mes kazkada jau su destytojom svastem, ar cia nuo senu laiku likes toks vertinimas, ar cia specialiai konkurentai kazka... bet kaip gali prasciau paruosti jei pvz. magistra dauguma destytoju desto kurie atavziuoja is kitu miestu ir desto ne tik musu o ir kituose universitetuose, o per gynimus atvaziave stebisi kokie SU ( cia apie savo socialiniu mokslu fakulteta)stiprus darbai.
kursioke bakalaura mokes SU, o paskui MRU magistra, sake ten daug lengviau, ir ne is vieno tai girdejau kurie lygina SU su MRU.

Papildyta:
QUOTE(vitaitiene @ 2011 07 21, 13:45)
Kas mokėsi ŠU vadybos magistrą ar sunku?

nezinau kaip tu supranti ta sunku, bet nei pvz. ekonomika man buvo tikrai lengviau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laisla @ 2011 07 27, 17:44)
Aišku viskas  smile.gif Nes skaitau ir kiek nustebau, nes pati baigiau taip pat soc.pedagogiką (vidurkis 9.85, bakalauras -10), bet į dieninį ir VF vadybos neįstojau  smile.gif . Sėkmės moksluose  mirksiukas.gif

cia siemet? nezinau siemet kazkaip cia visi labai gerai baige stojo ar kaip iseina, ir su bakalauru taip pat, stojo brolis, ***** niekur i vf neistojo, nors kai ems mokemes tikrai buvo rpastesniu mokiniu kurie istojo i vf.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2011 07 27, 19:00)
cia siemet? nezinau siemet kazkaip cia visi labai gerai baige stojo  ar kaip iseina, ir su bakalauru taip pat, stojo brolis, ***** niekur i vf neistojo, nors kai ems mokemes tikrai buvo rpastesniu mokiniu kurie istojo i vf.

Taip, šiemet smile.gif Baigiau su pagyrimu, bet ne tą sritį. Kaip man sakė - tiems, kas baigė vadybą, ekonomiką ir pan. plius 2 balai, o vietų į vadybą 14, į viešąjį 6, o į ekonomiką 20. Tai taip ir gaunasi. O priėmime man išvis aiškino, kad tie, kas ne iš tos srities eina tik po tų kas iš socialinių.
Atsakyti
Sveikos studentės:) Galiu pasakyti po bakalauro baigimo ŠU, kad esu lb. patenkinta studijų lygiu ir visu kt. Aišku, kas liečia dėstytojus, tai visko yra, bet visumoj, tai baigus verslo administravimą, jaučiasi, kad galiu diskutuot įvairiom temom thumbup.gif . Gal taip yra todėl, kad mokiausi ne dėl popieriuko, o dėl žinių, kurių man reikia turint savo įmonę smile.gif
Atsakyti
Labai džiugu girdėti tokius atsiliepimus. Tokie kvaili stereotipai susidarę g.gif Teko iš giminaičio girdėti, mokytoja sakiusi: vaikai jau tik nestokit į ŠU, jau geriau į kolegiją, bet tik ne į ŠU. Ausis reikėtų pedagogams nusukti už tokį propagavimą... Nesimokė, nežino, bet tauzija mad.gif
Atsakyti