Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

QUOTE(Alikante @ 2011 05 14, 18:25)
galvoju stot i testiniu studiju, dalyko pedagogika. Sakau gal kada prireiks, nors ir i mokytojos darba nespjaunu. Reiktu jau pradet tvarkytis reikalus, bet liepa leliuko susilauksim, tai mastau ar verta siemet pradet. Gal kas esat ten mokiusios, gal pazystamu turit? kaip ten kas. Galeciau kitiems metam atidet, bet laiko gaila, nors neysivaizduoju kaip cia pavyktu suderint. Noreciau leliu maitint bent iki naujuju, esu ne is siauliu... o gal tikrai kitiems metams atidet...

tik jau nesibaimink del leliuko stok ir viskas susitvarkys savaime.svarbu kad tik vaikuti butu kam priziureti.as ir pastojau 3 kurse ir pati maitinau.neakivaizdiniams taip paskaitas sudeda, kad net speji namo parlekti pamaitinti, mano drauge tai nusitraukinedavo ir namie palikdavo is ansto.o mokytis ir leliu auginti yra lengviau nei kad dirbti ir mokytis. zinau is savo patirties,
Atsakyti
ar yra studijuojanciu ar ketinanciu stoti i Logopedija?
Atsakyti
Labas visiems,
Turiu klausimeli ir nemaza galvosuki neapsisprendziu ka daryt gal kas patarsit ar seip kokiu nuomoniu parasysit.
Baigiau bakalauro studijas SU socialine pedagokika istojau i ekonomikos magistra irgi su , bet atsidejau metams, kadangi metai praejo reikai apsisprest ka daryt tai vat gal kas galit parasyt kaip ten su ta ekonomika ar sunku ar destytojai daug reikalauja ka geriau rinktis bankininkyste ar planavima ir t.t.... nzn man didizuaisa abejone kazkaip , kad neusprasiu smile.gif nors nesu atrodo beviltiksa, bet ka gali zinot.

aciu visiems uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awileee @ 2011 06 28, 14:52)
Labas visiems,
Turiu klausimeli ir nemaza galvosuki neapsisprendziu ka daryt gal kas patarsit ar seip kokiu nuomoniu parasysit.
Baigiau bakalauro studijas SU socialine pedagokika istojau i ekonomikos magistra irgi su , bet atsidejau metams, kadangi metai praejo reikai apsisprest ka daryt tai vat gal kas galit parasyt kaip ten su ta ekonomika ar sunku ar destytojai daug reikalauja  ka geriau rinktis bankininkyste ar planavima ir t.t.... nzn man didizuaisa abejone kazkaip , kad neusprasiu smile.gif nors nesu atrodo beviltiksa, bet ka gali zinot.

na ar sunku priklauso nuo destytoju daug kas ir nuo pacios taves. dauguma destytoju jau duoda paruosta medziaga. jei gerai supranti anglu gali rinktis bankininkyste, nes ten daug sraipsniu anglu kalba padirbeti duoda, o planavime ir analizeje siek tiek maziau
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2011 06 28, 20:27)
na ar sunku priklauso nuo destytoju daug kas ir nuo pacios taves. dauguma destytoju jau duoda paruosta medziaga. jei gerai supranti anglu gali rinktis bankininkyste, nes ten daug sraipsniu anglu kalba padirbeti duoda, o planavime ir analizeje siek tiek maziau

Hmmmm niu aišku

su anglu nėra jau labai gerai smile.gif ot galvosuki turiubo ir laikas spadziau ir niekaip neapsisprendziu sad.gif ačiū už patarima
Atsakyti
QUOTE(awileee @ 2011 06 30, 00:32)
Hmmmm niu aišku

su anglu nėra jau labai gerai smile.gif ot galvosuki turiubo ir laikas spadziau ir niekaip neapsisprendziu sad.gif ačiū už patarima

vis delto apsisprendziau mokytis tai taip kad istojau priimkit ir mane i savo gretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awileee @ 2011 06 28, 14:52)
Labas visiems,
Baigiau bakalauro studijas SU socialine pedagokika istojau i ekonomikos magistra irgi su , bet atsidejau metams, kadangi metai praejo reikai apsisprest ka daryt tai vat gal kas galit parasyt kaip ten su ta ekonomika ar sunku ar destytojai daug reikalauja  ka geriau rinktis bankininkyste ar planavima ir t.t.... nzn man didizuaisa abejone kazkaip , kad neusprasiu smile.gif nors nesu atrodo beviltiksa, bet ka gali zinot.

Ar į dieninį ekonomikos įstojai? Ir jei ne paslaptis koks vidurkis buvo baigus socialinę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awileee @ 2011 06 28, 13:52)
Labas visiems,

man buvo sunku, na bent jau sunkiau nei vadybos magistras, desto stiprus labai destytojai pvz. Lileikiene , ten sprendem daug ir labai greitai viskas vyksta, pas Tamasauskiene irgi kiekvienai paskaitai reikejo namu darbus daryti ir paskaitose kekviena prie lentos kviesdavo spresdavom ka namie issiprendem, tai kad ateiti i paskaita nepasiruosus schmoll.gif nu vnz. man buvo sunku. Sileika liepe parasyti kursini, tema renkiesi pats, bet kaip ja parasyti jei apie tai nieko paskaitose nekalbi o baigei visai ne ekonomika. gal dabar pasikeite nezinau, kalbu apie ansktesnius biskeli laikus. BET jei esate rimtai nusiteike dirbti ir mokytis tai susitvarkysit.
Atsakyti
sveiki, turiu klausimuką gal kas iš kolegijos absolventų stoją į papildomas studijas ekonomiką ir paskui į magistrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2011 07 15, 18:27)
man buvo sunku, na bent jau sunkiau nei vadybos magistras, desto stiprus labai destytojai pvz. Lileikiene , ten sprendem daug ir labai greitai viskas vyksta, pas Tamasauskiene irgi kiekvienai paskaitai reikejo namu darbus daryti ir paskaitose kekviena prie lentos kviesdavo spresdavom ka namie issiprendem, tai kad ateiti i paskaita nepasiruosus  schmoll.gif  nu vnz. man buvo sunku. Sileika liepe parasyti kursini, tema renkiesi pats, bet kaip ja parasyti jei apie tai nieko paskaitose nekalbi o baigei visai ne ekonomika. gal dabar pasikeite nezinau, kalbu apie ansktesnius biskeli laikus. BET jei esate rimtai nusiteike dirbti ir mokytis tai susitvarkysit.

Va, matote kaip reikia dirbti, kiek žinių įgyjate. O dar kalbama, kad ŠU blogai ruošia ....Žinau ŠU studentų, kurie VU studentams darbus rašo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guminukas @ 2011 07 19, 11:57)
sveiki, turiu klausimuką gal kas iš kolegijos absolventų stoją į papildomas studijas ekonomiką ir paskui į magistrą  4u.gif

Sveiki, aš stoju 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2011 07 21, 09:54)
Sveiki, aš stoju  4u.gif  doh.gif

labas o tu iš šiaulių ir kaip ką žinai apie tuos mokslus doh.gif nes as darmastau
Atsakyti