QUOTE(Alikante @ 2011 05 14, 17:25)
galvoju stot i testiniu studiju, dalyko pedagogika. Sakau gal kada prireiks, nors ir i mokytojos darba nespjaunu. Reiktu jau pradet tvarkytis reikalus, bet liepa leliuko susilauksim, tai mastau ar verta siemet pradet. Gal kas esat ten mokiusios, gal pazystamu turit? kaip ten kas. Galeciau kitiems metam atidet, bet laiko gaila, nors neysivaizduoju kaip cia pavyktu suderint. Noreciau leliu maitint bent iki naujuju, esu ne is siauliu... o gal tikrai kitiems metams atidet...
Sveika, aš su buvusia kursioke irgi mąstau ten stoti, nes kaip ir darbai nusimato toj srity, tik išsilavinimo trūksta:)
Stoti ar nestoti - čia tik tavo apsisprendimo reikalas. Žinau tik viena - jei atidėsi geresniems laikams, tai gali jau daugiau niekada ir nebeprisiruošti... Pati pastojau III kurse ir apsisprendžiau dėl vienų metų mokslų nemesti ir dabar dėl to baisiai džiaugiuosi. Buvo nežmoniškai sunku, dažnai užplaukdavo "šiza", kad tikrai nebaigsiu, bet baigiau.
Jei tik turi kur palikti lėliuką - nedvejok, nes ten neakivaizdinė studijų forma, todėl kasdien paskaitose kiurksot neteks
Dėl maitinimo paklausiu labai žiauriai - ar tu tikra, kad išgalėsi pati maitint? Aš labai norėjau maitint, bet motina gamta papokštavo - papų nepagailėjo, bet pieno juose taip ir neatsirado
Neduok die, jei taip atsitiktų, yra įvairių mišinukų, su kuriais galima puikiai prasisukti. O jei pavyks maitinti, tai yra tokis puikus dalykas kaip nusitraukimas
Taigi, nesnausk, mergyt
Dėl Butkaus pritariu visu 100% - nerealus dėstytojas ir darbo vadovas
Jis buvo mano BBD vadovas, tai galiu pasakyt, kad geresnių tikrai nėra. Per visus gynimus jis buvo bene vienintelis dėstytojas, pasiruošęs gerklę perkąsti bet kam, kas tik bandydavo
užvažiuoti ne tik ant
jo studento, bet ir apskritai ant bet kurio besiginančio. O tokių
važiuojančių tai be galo daaaaaaug
Šiaip tai aš angelas, tiesiog ant šluotos greičiau...