Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

Sveikos, ne visai iš ŠU esu bet iš netoli, ŠVK, norėjau pasiteirauti, gal kuri galit mano darba statistikos permest akim, nes man su išvadom beda dideliausia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 12 19, 13:20)
Sveikos, ne visai iš ŠU esu bet iš netoli, ŠVK, norėjau pasiteirauti, gal kuri galit mano darba statistikos permest akim, nes man su išvadom beda dideliausia yra  g.gif

na jei ne ilgas darbas gal ir paziureciau
patarimas isvados daromos pagal ivade iskeltus uzdavinius. uzdaviniai ivade, o uzdaviniu atsakymai isvadose
Atsakyti
Norėčiau prisijungti prie jūsųsmile.gif
Studijuoju Taikomąją biologiją smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau prisijungti prie Jūsų, studijuoju Soc. pedagogika, neakivaizdinai, antras kursas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri žinote neakivaizdiniame skyriuje ŠU verslo administravimo katedroje kiek kainuoja pusmetis?
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2011 01 09, 18:55)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri žinote neakivaizdiniame skyriuje ŠU verslo administravimo katedroje kiek kainuoja pusmetis?

pažiūrėk šiam puslapyje viskas surašyta
http://www.smf.su.lt...pId=672&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2011 01 10, 16:32)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, smile.gif gaal yra soc pedagogiu, kurioms teko laikytis ezgamina pas Baranauskienę?
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2011 01 10, 16:32)

Magistrantura 2080Lt
Atsakyti
QUOTE(Meja~ @ 2009 05 21, 16:35)
Sveikos lotuliukas.gif
Aš irgi studijuoju ŠU sveikatos edukologija neakivaizdžiai mirksiukas.gif  ir jau peršokau į 4 kursą ax.gif
Bet paskaičiuos neradau kad dar kas mokytusi šios spec schmoll.gif

Sveikute;)
as studijuoju jau 3kurse, ka planuoji daryti pabaigusi, ar jau pabaigei? :mirksiukas:klausiu del darbo, nes kaip pasiklausau darbo pagal sia specialybe net nera...reik stot i magistraturos studijas...
Atsakyti
Sveikutes mergiotes..jungiuosi ir as prie jusu,mat iskilo toks klausimas,sumaniau stoti i SU neakivaizdziai,tik va neapsisprendziu ar geriau edukologija ar ikimokyklini ir pradiniu klasiu ugdyma?gal kas jau studijuojat sitas spec?kuri yra lengvesne? g.gif
Atsakyti
sveikos,
planuojus stoti i su neakivaizdziai
i aplinkosaugos specialybe , labai vilioja si specialybe,nes visad nuo mazumes trauke gamta, gyvunai . bet kai buvau mokinuke nelabai norejau mokintis tai egzaminu rezultatai nera labai gerai lietuviu valstybinis 12balu matematika mokykl 5
laikiau biologijos egzamina 5 istorijos 8
ar imanoma su tokiais istoti neakivaizdziai i sia specialybe?
ir dar noreciau paklausti kaip ten yra tas neakivaizdziai ar savaitem reikia vaziuot ar sestadieniais? gal zinote?
ir noreciau kokios medziagos ar ko,kur galeciau pasiziureti pasiskaityti ko yra mokoma,na tarkim zinau,kad yra chemija ir noreciau pasiziureti kazkokios medziagos ar sunku butu ar suprantama. gal galite man pagelbeti susidaryti pirma vaizda ar sunku butu mokytis sios specialybes?
tie bendri dalykai tai zinau,kad butu,nes vyrais baigineja mechanikos inzinerija tai daug butu tu paciu dalyku.tik va chemijos truputi prisibijau,ir mastau ar labai daug ir placiai ten jos mokoma?
Atsakyti