Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

QUOTE(*sadziuke* @ 2010 08 25, 15:39)
na prorektorius apie tai ir nekalbetu garsiai...

Norejau parasyti i AZ, bet ji pilna. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia knyguciu studijuojant SU, SMF`e mirksiukas.gif Kreipkites AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sadziuke* @ 2010 08 25, 15:39)
na prorektorius apie tai ir nekalbetu garsiai...

O kuo remiates sakydama, kad zlunga, keturiais anonominias komentaraais? Ar turit patikimesnes informacijos?
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Ką manote apie dėstytoją K. Montvilaitę?
Atsakyti
Atsiliepimai apir dėstytoją K. Montvilaite?
Atsakyti
QUOTE(Vanile25 @ 2010 09 21, 17:00)
Ką manote apie dėstytoją K. Montvilaitę?

o kodėl taip apie ją klausi? dėsto šiuo metu ji tau?
Atsakyti
Taip ji man dėsto
Atsakyti
QUOTE(svaceja @ 2010 09 24, 11:09)
Taip ji man dėsto

o kokį įspūdį pati susidarei apie ją? smile.gif man tai ji nelabai primena dėstytojos savo išvaizda, greičiau studentę, be to nepatiko ir jos dėstymo stilius ax.gif
Atsakyti
Kodėl nepatiko dėstymo stilius? Na ji man per egzamino perlaikymo buvo mikro 2. Dabar pasirinkau, kaip bakalauro vadovę, ir bijau.
Atsakyti
QUOTE(svaceja @ 2010 09 25, 18:27)
Kodėl nepatiko dėstymo stilius? Na ji man per egzamino perlaikymo buvo mikro 2. Dabar pasirinkau, kaip bakalauro vadovę, ir bijau.

nu šiaip tai ji gerai išmano savo darbą, bet per paskaitas kažkaip labai greit viską praeidavom, visad paleisdavo mus anksčiau. kažkaip mano akimis nelabai ji moka išaiškinti temą, nors klausia kas neaišku, bet po jos paaiškinimo aiškiau nepasidarydavo g.gif bet tau gal neverta pergyventi, nes nėra ji bloga tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2010 09 26, 13:55)
kažkaip mano akimis nelabai ji moka išaiškinti temą, nors klausia kas neaišku, bet po jos paaiškinimo aiškiau nepasidarydavo

drinks_cheers.gif
Atsakyti