sveikos, gal yra kas mokosi Aplinkos inžinerija Aplinkos ir profesinė sauga ar sunku mokytis? sunkus dalykai?
nors as dar sestojau, bet paskutiniu metu mano svajoniu specialybe yra Aplinkos inžinerija , kas susiije su aplinka mane lb domina,todel noreciau studijuoti sia specialybe, bet neturiu su kuo pasitarti... tai bandau klausti cia, ar gera specialybe,galima su tokia rasti darba? ir ar destomi dalykai suprantami moteriskai giminei ?
sveikos, gal yra kas mokosi Aplinkos inžinerija Aplinkos ir profesinė sauga ar sunku mokytis? sunkus dalykai?
nors as dar sestojau, bet paskutiniu metu mano svajoniu specialybe yra Aplinkos inžinerija , kas susiije su aplinka mane lb domina,todel noreciau studijuoti sia specialybe, bet neturiu su kuo pasitarti... tai bandau klausti cia, ar gera specialybe,galima su tokia rasti darba? ir ar destomi dalykai suprantami moteriskai giminei ?
sveikos,
gal yra istojusiu i SU ekonomika islyginamasias(po kolegijos)?
pasasakokite ar neakivaizdininkai turi studento pažymėjimą ir turi lengavų į važaivimą autobusu ir pan?
sveikos,
QUOTE(dzastyna @ 2010 08 08, 11:55)
pasasakokite ar neakivaizdininkai turi studento pažymėjimą ir turi lengavų į važaivimą autobusu ir pan?
Na nekivaizdinio skyrio studentai gali turėti studento pažymėjimą. Tačiau nuolaidos autobusų bilietukams negalioja. Net nežinau ar išvis yra nuolaidų nekivaizdininkams. Nes daugiausia nekivaizdinio skyriaus studentai yra dirbantys.
QUOTE(river* @ 2010 07 27, 14:04)
Sveikos,gal yra istojusiu siais metais i istestines studijas verslo administravima
Yra
o girdejote kad universitetas ant zlugimo ribos?
QUOTE(*sadziuke* @ 2010 08 24, 09:50)
o girdejote kad universitetas ant zlugimo ribos?
Is kur cia dabar tokia informacija????
http://www_etaplius_...tetas-traukiasi
paskaitykit komentarus. o gal cia tik ismislai?
paskaitykit komentarus. o gal cia tik ismislai?
QUOTE(*sadziuke* @ 2010 08 25, 08:55)
As skaitydama straipsni nematau, kad jam gresia isnykimas. Kad tures kazkas pasikeisti, tai normalus procesas. Na, o komentarai, tai bet kieno paistalai, kuriu niekad aneskaitau
na prorektorius apie tai ir nekalbetu garsiai...