Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

sveikos, gal yra kas mokosi Aplinkos inžinerija Aplinkos ir profesinė sauga ar sunku mokytis? sunkus dalykai?
nors as dar sestojau, bet paskutiniu metu mano svajoniu specialybe yra Aplinkos inžinerija , kas susiije su aplinka mane lb domina,todel noreciau studijuoti sia specialybe, bet neturiu su kuo pasitarti... tai bandau klausti cia, ar gera specialybe,galima su tokia rasti darba? ir ar destomi dalykai suprantami moteriskai giminei ? mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 30 liepos 2010 - 14:35
sveikos, gal yra kas mokosi Aplinkos inžinerija Aplinkos ir profesinė sauga ar sunku mokytis? sunkus dalykai?
nors as dar sestojau, bet paskutiniu metu mano svajoniu specialybe yra Aplinkos inžinerija , kas susiije su aplinka mane lb domina,todel noreciau studijuoti sia specialybe, bet neturiu su kuo pasitarti... tai bandau klausti cia, ar gera specialybe,galima su tokia rasti darba? ir ar destomi dalykai suprantami moteriskai giminei ?
Atsakyti
sveikos,
gal yra istojusiu i SU ekonomika islyginamasias(po kolegijos)?
Atsakyti
pasasakokite ar neakivaizdininkai turi studento pažymėjimą ir turi lengavų į važaivimą autobusu ir pan?
Atsakyti
sveikos,
gal yra istojusiu i SU ekonomika islyginamasias(po kolegijos)?
Atsakyti
QUOTE(dzastyna @ 2010 08 08, 11:55)
pasasakokite ar neakivaizdininkai turi  studento pažymėjimą ir turi lengavų į važaivimą autobusu ir pan?

Na nekivaizdinio skyrio studentai gali turėti studento pažymėjimą. Tačiau nuolaidos autobusų bilietukams negalioja. Net nežinau ar išvis yra nuolaidų nekivaizdininkams. g.gif Nes daugiausia nekivaizdinio skyriaus studentai yra dirbantys.
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 07 27, 14:04)
Sveikos,gal yra istojusiu siais metais i istestines studijas verslo administravima 4u.gif

Yra mirksiukas.gif
Atsakyti
o girdejote kad universitetas ant zlugimo ribos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*sadziuke* @ 2010 08 24, 09:50)
o girdejote kad universitetas ant zlugimo ribos? blink.gif

Is kur cia dabar tokia informacija????
Atsakyti
http://www_etaplius_...tetas-traukiasi
paskaitykit komentarus. o gal cia tik ismislai?
Atsakyti
QUOTE(*sadziuke* @ 2010 08 25, 08:55)
http://www_etaplius_...tetas-traukiasi
paskaitykit komentarus. o gal cia tik ismislai?

As skaitydama straipsni nematau, kad jam gresia isnykimas. Kad tures kazkas pasikeisti, tai normalus procesas. Na, o komentarai, tai bet kieno paistalai, kuriu niekad aneskaitau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 25 rugpjūčio 2010 - 12:25
na prorektorius apie tai ir nekalbetu garsiai...
Atsakyti