Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

sveikutes, as irgi noreciau istoti i SU, bet va kad per velai sugalvojau, norejau paklausti ar dar mane priimtu? doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau paklausti kurios ten istojo ar labai sunku mokytis? Ir pvz as sugavojau tik db stoti tai turbut manes nebepriims ane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 10 07, 21:05)
sveikutes, as irgi noreciau istoti i SU, bet va kad per velai sugalvojau, norejau paklausti ar dar mane priimtu? doh.gif

Reikėtų kreiptis į konkretų fakultetą, kuriame nori studijuoti g.gif
Atsakyti
Labukas, ar esat kas depizavę ką nors? Na pasakyt pasakė depizuot, o pavyzdžiu nera verysad.gif Gal kas daret ir paaiskintumet kaip ten kas yra? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
hm, as pirma karta girdziu toki zodi. Cia kokiam dalykui? kur jus studijuojate?
Papildyta:
gal dekupazas, bet ne depizavas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 10 14, 11:33)
hm, as pirma karta girdziu toki zodi. Cia kokiam dalykui? kur jus studijuojate?
Papildyta:
gal dekupazas, bet ne depizavas smile.gif

Čia Dizaino teorijai, reikia depizuot pasirinkta objekta ar kitka, studijuoju MF (menų f.) Aš pasirinkau suknelės moterims, ir pagal tai reikia rinkt 100 variantu pagal kazkokius kriterijus. O kur medžiagos suirast kad būtų literaturine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurax @ 2009 10 14, 21:55)
Čia Dizaino teorijai, reikia depizuot pasirinkta objekta ar kitka, studijuoju MF (menų f.) Aš pasirinkau  suknelės moterims, ir pagal tai reikia rinkt 100 variantu pagal kazkokius kriterijus. O kur medžiagos suirast kad būtų literaturine  blush2.gif

Tai paklausk paties dėstytojo, nes aš kelių menukų paklausiau apie "depizavimą", tai jie, švelniai tariant, išsityčiojo iš manęs blink.gif
Atsakyti
Sveikos studenteles 4u.gif
Labai gundausi stoti i SU neakivaizdini. Gal kuri yra istojus i Verslo administravima? Ar labai sunkus mokslas, nes gundaus butent i ji ax.gif Ir matot yra dar toks klausimelis, siuo metu as gyvenu ir dirbu uzsienyje, kas kiek laiko vyksta uzsiemimai,ir mazdauk kas kiek laiko reiketu gryzineti. Labai dekoju uz informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurax @ 2009 10 14, 20:55)
Čia Dizaino teorijai, reikia depizuot pasirinkta objekta ar kitka, studijuoju MF (menų f.) Aš pasirinkau  suknelės moterims, ir pagal tai reikia rinkt 100 variantu pagal kazkokius kriterijus. O kur medžiagos suirast kad būtų literaturine  blush2.gif

Tikrai aš klydau doh.gif blush2.gif Reikia tipizuoti, bet kur ieškot medžiagos galima jei ne per google blush2.gif ? Man reikia "suknelės moterims" tipizuoti.

QUOTE(simoselis @ 2009 10 15, 07:33)
Tai paklausk paties dėstytojo, nes aš kelių menukų paklausiau apie "depizavimą", tai jie, švelniai tariant, išsityčiojo iš manęs blink.gif

Atsiprašau, klaidingai aš išgirdau doh.gif , tipizuoti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2009 10 27, 23:57)
Sveikos studenteles 4u.gif
Labai gundausi stoti i SU neakivaizdini. Gal kuri yra istojus i Verslo administravima? Ar labai sunkus mokslas, nes gundaus butent i ji ax.gif  Ir matot yra dar toks klausimelis, siuo metu as gyvenu ir dirbu uzsienyje, kas kiek laiko vyksta uzsiemimai,ir mazdauk kas kiek laiko reiketu gryzineti. Labai dekoju uz informacija 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Sekmes visoms 4u.gif

Nezinau kokia sistema studijuojant bakalaure, bet magistranturoje paskaitos buna ir kas trecia penktadieni/sestadieni, ir kai kada kiekviena. Jei yra is ko pasiskolinti uzrasus - puiku, nes atsiskaitymai ne kiekviena karta. Tik man pati sistema, kai pastoviai turi sekti atnaujinta tvarkarasti - prasta, galetu ideti pusmeciui i prieki ir ok, nes derinant su darbu - sunku, kai konkreciai nezinai, kada tau reikes isvaziuoti.
Atsakyti
sveikos smile.gif
norejau paklausti gal kam teko laikyti egzamina pas felicija ivanauskiene? kaip ji per egzamina? ax.gif nes kazko baiminuosi kita sav laukia jos egzaminas ir labai nerimauju doh.gif
Atsakyti
Aš pas ją laikiau, tiksliai nepamenu koks dalykas, vaikystės kažkas. Visos bijojom bet iš 22 žmonių tik viena skolą gavo. Mums reikėjo klausimą traukti ir į jį atsakyti. svarbiausia pasiruošk,nenusirašynėk ir nemandravok prieš ją. Viena grupiokė išsitraukė pas ją klausimą ir užsimanė jį pasikeisti,va ir nepatiko ji dėstytojai, gavo skolą.
Atsakyti