tikra tiesa... as seniau irgi vasarodavau iki spalio menesio, bet siemet jau nuo pavasario galva skauda kaip cia reiks susiimti ir viska pasidaryti. As gi protinguole visus skaniausiu kasnelius pabaigai pasilikau... kursini, bakalaura, dar si bei ta "malonaus"
tai reikia sveika Sypsne ,kaip tau sekasi ruostis sesijai? man tai sunkiai,tai vat idomu kaip sekasi starkai? jei neklystu jai turetu dabar sesija buti, ir kazin kaip finansus laike
sveikos merginos labai senai jau čia nebuvau, pasigimdžiau dvynukus tai mokslam laiko nebelieka o kitą savaitę jau sesija, baigiu pražilti, nieko nežinau, nes praeitoj sesijoj nebuvau ir liko du egzai trečio kurso nelaikyti, nežinau kaip čia man pavyks...
sveikos merginos labai senai jau čia nebuvau, pasigimdžiau dvynukus tai mokslam laiko nebelieka o kitą savaitę jau sesija, baigiu pražilti, nieko nežinau, nes praeitoj sesijoj nebuvau ir liko du egzai trečio kurso nelaikyti, nežinau kaip čia man pavyks...
sveikutes mergickos klausyk
gal gali papasakoti man ar sunku studijuoti tavo specialybe, nes cia buvo mano svajone, tik kazkodel kitur istojau ir dabar labai gailiuosi ir nnoriu perstoti.
Vėluojantis atsakymas.
Net nežinau kaip pasakyti, mokytis reikia, daug su psichologija susijusių dalykų. Pirmą kursą baigiau, nė per vieną sesiją negavau skolų. Dabar jau antrame kurse ir tik dar labiau patinka studijuoti.