Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

QUOTE(Alina2424 @ 2009 08 26, 22:50)
o tiesa pasakius, kaip jums atrodo, ar jis ten skaito ka nors?

Kažkaip man atrodo, kad skaito, nes bent jau mano kursą tai objektyviai visai vertindavo ax.gif
O iš kitų irgi esu girdėjusi, kad nė velnio jis neskaito blink.gif
Atsakyti
na ziuresim kaip cia bus... o ka, daugiau niekas nebesimoko SU ???
Atsakyti
QUOTE(Alina2424 @ 2009 08 27, 11:03)
na ziuresim kaip cia bus... o ka, daugiau niekas nebesimoko SU ???

Juk dar vasara biggrin.gif
Atsakyti
tikra tiesa... as seniau irgi vasarodavau iki spalio menesio, bet siemet jau nuo pavasario galva skauda kaip cia reiks susiimti ir viska pasidaryti. As gi protinguole visus skaniausiu kasnelius pabaigai pasilikau... kursini, bakalaura, dar si bei ta "malonaus" biggrin.gif
Atsakyti
Na ką mergytės jau ir rudenėlis atėjo, reikės jau moklus krimsti. Linkiu sėkmės mokinantis ir laikant egzaminus 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
kaip jus destytoja Germaniene?gal kas buvot susidure su ja?
Atsakyti
QUOTE(jullyte @ 2009 05 21, 16:35)
Sveikos lotuliukas.gif
Aš irgi studijuoju ŠU sveikatos edukologija neakivaizdžiai mirksiukas.gif  ir jau peršokau į 4 kursą ax.gif
Bet paskaičiuos neradau kad dar kas mokytusi šios spec schmoll.gif

labuka smile.gif as taip pat studijuoju sveikatos edukologija, jau antram kurse ax.gif gal zinai kur pasibaigus sia specialybe dirbt butu galima? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, naujoke priimsit?
As studijuoju dieniniam anglu filologija, 3kursas, bet mokomes sestadieniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2008 05 22, 19:53)
tai reikia 4u.gif sveika Sypsne 4u.gif ,kaip tau sekasi ruostis sesijai? man tai sunkiai,tai vat idomu kaip sekasi starkai? jei neklystu jai turetu dabar sesija buti, ir  kazin kaip finansus laike ax.gif

sveikos merginos labai senai jau čia nebuvau, pasigimdžiau dvynukus tai mokslam laiko nebelieka o kitą savaitę jau sesija, baigiu pražilti, nieko nežinau, nes praeitoj sesijoj nebuvau ir liko du egzai trečio kurso nelaikyti, nežinau kaip čia man pavyks...
Atsakyti
QUOTE(starka @ 2009 09 08, 19:09)
sveikos merginos labai senai jau čia nebuvau, pasigimdžiau dvynukus tai mokslam laiko nebelieka o kitą savaitę jau sesija, baigiu pražilti, nieko nežinau, nes praeitoj sesijoj nebuvau ir liko du egzai trečio kurso nelaikyti, nežinau kaip čia man pavyks...

Sveikinimai seimos pagausejimo proga!!! Gaila kad mazoka cia musu, padetume viena kitai ir studijuoti ne tik lengviau bet ir smagiau butu...
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2009 01 02, 18:26)
sveikutes mergickos smile.gif  klausyk
gal gali papasakoti man ar sunku studijuoti tavo specialybe, nes cia buvo mano svajone, tik kazkodel kitur istojau ir dabar labai gailiuosi ir nnoriu perstoti.

Vėluojantis atsakymas. blush2.gif
Net nežinau kaip pasakyti, mokytis reikia, daug su psichologija susijusių dalykų. Pirmą kursą baigiau, nė per vieną sesiją negavau skolų. Dabar jau antrame kurse ir tik dar labiau patinka studijuoti. rolleyes.gif
Atsakyti