Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

Sveikutes smile.gif gal kam teko laikyti matematikos egzaminą pas J.Genį ? ir politologijos egzaminą pas V.Girčių ? smile.gif
Atsakyti
Gal kas studijuoja(ar ruosiasi) magistranturoje vadyba? Kaip ten su paskaitu lankymais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jullyte @ 2009 05 21, 16:35)
Sveikos lotuliukas.gif
Aš irgi studijuoju ŠU sveikatos edukologija neakivaizdžiai mirksiukas.gif  ir jau peršokau į 4 kursą ax.gif
Bet paskaičiuos neradau kad dar kas mokytusi šios spec schmoll.gif

Sveika, ar labai sunku mokytis? įdomu? Aš taip pat planuoju bandyti stoti mokytis šio dalyko smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta_ @ 2009 07 03, 18:16)
Sveika, ar labai sunku mokytis? įdomu?  Aš taip pat planuoju bandyti stoti mokytis šio dalyko  smile.gif  ax.gif

Man tikrai ten nėra sunku mokytis, sunku buvo pirmam kurse,gal todėl kad tikrai sunkūs dalykai buvo sudėti unsure.gif o šiaip tai įdomu,tik va kolkas pagal savo spec. darbo nerandu blink.gif
Sekmės stojant:)
Atsakyti
Gal kuri turi uzrasu vadyba, magistrantura ir pasidalintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jullyte @ 2009 07 07, 17:26)
Man tikrai ten nėra sunku mokytis, sunku buvo pirmam kurse,gal todėl kad tikrai sunkūs dalykai buvo sudėti unsure.gif  o šiaip tai įdomu,tik va kolkas pagal savo spec. darbo nerandu blink.gif
Sekmės stojant:)

na va, įstojau, taip pat mokysiuos neakivaizdziai smile.gif ax.gif labai dziaugiuosi, bet dabar ir bijot pradejau ar sugebesiu unsure.gif
Atsakyti
Labutis. ruošiuosi studijuoti magistrantūrą (edukologija) neakivaizdžiai. Ieškau bendramokslių smile.gif
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 07 01, 13:42)
Gal kas studijuoja(ar ruosiasi) magistranturoje vadyba? Kaip ten su paskaitu lankymais? 4u.gif

Kazko apmirusi tema unsure.gif Negi niekas is cia nestojo i vadyba? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as siemet grandijoziniu planu turiu humanitariniame. Kursini pasitaisyt ir ji apsigint, o antram semestre parasyti ir apsiginti bakalaura kalbos katedroj, kursinis tai is literaturos. kazin kaip cia man pavyks, bet labai noreciau siemet pabaigti. Dar turiu skola is trecio kurso pas lazdyna...
Atsakyti
O gal kuri netycia turite Marcios analize rasyta Lazdynui? Gal ir as galeciau kuo pasidalinti? Raykit.
Atsakyti
QUOTE(Alina2424 @ 2009 08 16, 12:29)
O gal kuri netycia turite Marcios analize rasyta Lazdynui?    Gal ir as galeciau kuo pasidalinti? Raykit.

Pasižiūrėk speros.lt - iš ten visus rašinėlius Krūmui traukdavom mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
o tiesa pasakius, kaip jums atrodo, ar jis ten skaito ka nors?
Atsakyti