Sveikutes gal kam teko laikyti matematikos egzaminą pas J.Genį ? ir politologijos egzaminą pas V.Girčių ?
Gal kas studijuoja(ar ruosiasi) magistranturoje vadyba? Kaip ten su paskaitu lankymais?
QUOTE(jullyte @ 2009 05 21, 16:35)
Sveikos
Aš irgi studijuoju ŠU sveikatos edukologija neakivaizdžiai ir jau peršokau į 4 kursą
Bet paskaičiuos neradau kad dar kas mokytusi šios spec
Aš irgi studijuoju ŠU sveikatos edukologija neakivaizdžiai ir jau peršokau į 4 kursą
Bet paskaičiuos neradau kad dar kas mokytusi šios spec
Sveika, ar labai sunku mokytis? įdomu? Aš taip pat planuoju bandyti stoti mokytis šio dalyko
QUOTE(paprasta_ @ 2009 07 03, 18:16)
Sveika, ar labai sunku mokytis? įdomu? Aš taip pat planuoju bandyti stoti mokytis šio dalyko
Man tikrai ten nėra sunku mokytis, sunku buvo pirmam kurse,gal todėl kad tikrai sunkūs dalykai buvo sudėti o šiaip tai įdomu,tik va kolkas pagal savo spec. darbo nerandu
Sekmės stojant:)
Gal kuri turi uzrasu vadyba, magistrantura ir pasidalintu
QUOTE(jullyte @ 2009 07 07, 17:26)
Man tikrai ten nėra sunku mokytis, sunku buvo pirmam kurse,gal todėl kad tikrai sunkūs dalykai buvo sudėti o šiaip tai įdomu,tik va kolkas pagal savo spec. darbo nerandu
na va, įstojau, taip pat mokysiuos neakivaizdziai labai dziaugiuosi, bet dabar ir bijot pradejau ar sugebesiu
QUOTE(_Kere_ @ 2009 07 01, 13:42)
Gal kas studijuoja(ar ruosiasi) magistranturoje vadyba? Kaip ten su paskaitu lankymais?
Kazko apmirusi tema Negi niekas is cia nestojo i vadyba?
Sveikos, as siemet grandijoziniu planu turiu humanitariniame. Kursini pasitaisyt ir ji apsigint, o antram semestre parasyti ir apsiginti bakalaura kalbos katedroj, kursinis tai is literaturos. kazin kaip cia man pavyks, bet labai noreciau siemet pabaigti. Dar turiu skola is trecio kurso pas lazdyna...
O gal kuri netycia turite Marcios analize rasyta Lazdynui? Gal ir as galeciau kuo pasidalinti? Raykit.
QUOTE(Alina2424 @ 2009 08 16, 12:29)
O gal kuri netycia turite Marcios analize rasyta Lazdynui? Gal ir as galeciau kuo pasidalinti? Raykit.
Pasižiūrėk speros.lt - iš ten visus rašinėlius Krūmui traukdavom
o tiesa pasakius, kaip jums atrodo, ar jis ten skaito ka nors?