Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

QUOTE(lovely @ 2008 11 04, 22:31)
Sveika,studijuoju neakivaizdziai ekonomika III kursas,tai dauguma musu pasirinko analize ir planvima,finansai ir bankininkyste siauresne sritis mirksiukas.gif
O,kas liecia nuoboduma - su skaiciukais nera kada liudeti biggrin.gif

Gal kartu mokomes mirksiukas.gif 4u.gif

As irgi studijuoju SU ekonomika neakivaizdziai smile.gif baigiu 3 kursa thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi ŠU.. tik greit baigsiu jau. Ekonomika.
Liko pabaigt rašyt ir apsigint BBD ir psio smile.gif

kažin..ar verta stot į magistrą.. ypač kai tokios kainos.. hmm..
Atsakyti
Sveikos studentes ax.gif As taip pat studijuoju SU. Siuviniu dizaina ir technologijas, technologju fakultete ax.gif
Atsakyti
Sveikos lotuliukas.gif
Aš irgi studijuoju ŠU sveikatos edukologija neakivaizdžiai mirksiukas.gif ir jau peršokau į 4 kursą ax.gif
Bet paskaičiuos neradau kad dar kas mokytusi šios spec schmoll.gif
Atsakyti
laba, as mokausi su, edukologijos fake, magitrantura neakivaizdziai, II kursas. biggrin.gif
Atsakyti
Laba visosms!Gelbekit!As ir studijoj SU,Socialiniam fakultete paskutiniam kurse!Padekit , BBD, jau parasytas.Gal turit kas gynimo skaidriu pvz.?ar zinot kas svarbiausia reikia det i skaidres?nes nieks normaliai nepaiskina:( 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2009 05 20, 18:11)
Sveikos studentes ax.gif As taip pat studijuoju SU. Siuviniu dizaina ir technologijas, technologju fakultete  ax.gif

laba, ir as ten 4u.gif kelintas kursas?
Atsakyti
la, 5 kursas.
Atsakyti
Sveikos, sakykit kaip su skolom SU? Is antro semestro turiu tris skolas doh.gif Kokios kainos? Kazkas sake, kad pirma karta nemokamai? Ar cia nusisnekejo? g.gif
Atsakyti
vienas perlaikymas kainuoja 79 Lt jei susitari su destytoju,tai kartais leidzia perlaikyti denu begyje, bet cia issimtinais atvejais turbut butu,kad antra karta einant i egza nereiktu susimoketi i banka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 05 30, 21:53)
Sveikos, sakykit kaip su skolom SU? Is antro semestro turiu tris skolas  doh.gif  Kokios kainos? Kazkas sake, kad pirma karta nemokamai? Ar cia nusisnekejo?  g.gif

Pvz KU tai yra nemokamai, o čia iškart plėšia mad.gif aš jau vieną turiu, perlaikysiu birželio pabaigoj, tai 80lt man. Ir išvis čia žiūriu kažkokios naujovės, tipo viena akademinė skola ir jei jos nelikviduoji per 5 dienas naujo semestro meta lauk arba kartoji kursą?ar net nebeleidžia jos perlaikyti? nesuprantu aš tų jų taisyklių, keičiasi kas diena turbūt mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisy: 02 birželio 2009 - 11:49
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 05 30, 21:53)
Sveikos, sakykit kaip su skolom SU? Is antro semestro turiu tris skolas  doh.gif  Kokios kainos? Kazkas sake, kad pirma karta nemokamai? Ar cia nusisnekejo?  g.gif

TURI būt nemokamai, bt ŠU taiko kaupiamojo balo sistemą, todėl apie perlaikymą be skolų galima tik pasvajoti schmoll.gif

QUOTE(deisy @ 2009 06 02, 12:40)
Pvz KU tai yra nemokamai, o čia iškart plėšia mad.gif aš jau vieną turiu, perlaikysiu birželio pabaigoj, tai 80lt man. Ir išvis čia žiūriu kažkokios naujovės, tipo viena akademinė skola ir jei jos nelikviduoji per 5 dienas naujo semestro meta lauk arba kartoji kursą?ar net nebeleidžia jos perlaikyti? nesuprantu aš tų jų taisyklių, keičiasi kas diena turbūt mad.gif  mad.gif  mad.gif

O kur čia tokie dėstytojai? blink.gif Bent jau Humanitariniam tai tikrai su niekuo nesusitarsi schmoll.gif O skolas manau galima atsidėti iki rudens, tik reikia dekanui prašymą rašyt mirksiukas.gif
Atsakyti