Na, ka mergikes,vel mokomes... kaip einas, starka? tau turbut,sesija dabar? o Sypsne,ruosiesi,matyt,intensyviai? kursiniai,referatai tvarkoj?
siaip man ji deste verslo vadyba,labai gero veido moteriske, bet ir reikli manyciau,man tai patiko,o tas mokslas buvo is tiesu nesunkus,o del darbu vadoves nieko neismanau,cia jau tegul kalba tie kam ji vadovavo
sveikos, kokie atsiliepimai apie Loreta Dauliuviene? uzsienio kalba desto.
o,viena is fainiausiu destytoju, tikrai, deste vokieciu ir netrumpai, aisku, mes "prakaituodavom", nes pogrupyje visi beveik buvom "vyresni",mokykla senokai baige, bet issilaikem, gerai dar, tas kad si destytoja kalbedavo ne vien vokiskai,kaip pvz.anglu,o tai butu ragas
tai aciu dievui uz Feldmanaite aisku jau nieko baisiau nebebus
Labas,mamytes, kadangi jau mokotes SU, tai gal galite patarti. Kt. metais baigsiu Kauno kolegija (socialine pedagogika), taciau noriu mokytis toliau magistraturoje. Noriu rinktis SU. Gal ka nors zinote apie islyginamasias studijas? Ar sunku istoti? Kada priduoti dokumentus? Kiek kainuoja mokslai? Galbut galima mokytis nuotoliniu? Na ,zodziu, nieko nezinau.Gal galite suteikti kokios nors informacijos?Ar galbut zinote kas gali suteikti sia informacija?
Na bent ka nors
Na bent ka nors
QUOTE(KaterinaLy @ 2009 01 30, 18:32)
Labas,mamytes, kadangi jau mokotes SU, tai gal galite patarti. Kt. metais baigsiu Kauno kolegija (socialine pedagogika), taciau noriu mokytis toliau magistraturoje. Noriu rinktis SU. Gal ka nors zinote apie islyginamasias studijas? Ar sunku istoti? Kada priduoti dokumentus? Kiek kainuoja mokslai? Galbut galima mokytis nuotoliniu? Na ,zodziu, nieko nezinau.Gal galite suteikti kokios nors informacijos?Ar galbut zinote kas gali suteikti sia informacija?
Na bent ka nors
Na bent ka nors
geriausiai butu skambinis turbut. bent kiek as ju tinklapyje radau, tai reiketu turbut kokiu metu islyginamuju ir dar 2metu magistrui, jei studijuosi ta pacia krypti as tai soc.darba baigiau kolegijoj, zadu stot i SU, bet i ta pacia krypti nestosiu, tex vien universitetiniam bakalaurui trejus metus pasvest itariu pusmetis apie 1800lt kainuoja, na, bent drauge mano tiek moka. nors mb exgrupioke sake, jog kaina svyruoja pagal kreditus, kazkur 1000lt - 1800lt. na, as tiek ir tegaliu pasakyt, va studijuojancios tau daugiau patars
QUOTE(KaterinaLy @ 2009 01 31, 15:51)
Man tai aiskino taip, kad baigus kolegija, stoji pvz. i SU, tada 1 metai islyginamuju studiju, ir dar plius 2 metai mokslu ir gauni magistra.
taip ir yra jei renkiesi magistra tos pacios krypties ( soc.pedagogikos ar specialiojo pedagogo ir pan ) bet jei nori studijuot koki viesaji administravima ( kaip, kad as planuoju ) gali stot i 3 bakalauro kursa ( cia neakivaizdziai ) ir mokytis 3metus. skambinausi i SU, tai taip pasake
pvz mb yra baiges kolegijoj turizmo administravima ir vadyba, tai jis be problemu gali studijuot magistra, nes yra is ko pasirinkt, platesne kryptis.
tiesa, o kaip su tom pokoleginem islyginamosiom? tuos metus atsimokius duoda universitetini bakalaura, ar, kaip ir romeris, neduoda? gal kas zinot?
QUOTE(ing @ 2009 01 28, 19:40)
Gal kas žinote ką nors apie dėstytoją D.Šavareikienę ij man vadovaus bakalauro darbui. Ačiū
grupiokė pas ją rašo, tai sakė net kablelius sudeda, literatūrą pasiūlo ir šiaip maloni
Sveiki (kaip tik mokausi ŠU, tai gal sutiksit pagelbėt )
Rašau diplominį darbą ir reika pagalbos, kad atsakytų į anketas
8 klausimukai tik, domina visuomenės nuomonė apie protiškai neįgalius vaikus
Gal kas norit pagelbėt ir atsakyt į anketos klausimus, parašykit savo email'ą man į AŽ, ir aš jums atsiūsiu
Rašau diplominį darbą ir reika pagalbos, kad atsakytų į anketas
8 klausimukai tik, domina visuomenės nuomonė apie protiškai neįgalius vaikus
Gal kas norit pagelbėt ir atsakyt į anketos klausimus, parašykit savo email'ą man į AŽ, ir aš jums atsiūsiu